Kategorijos
      STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)

      STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)

      Gamintojas

      STAYVE
      Review (0)
      129,00 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Stayve Booster Ampoule starter kit II yra penkių skirtingų rūšių ampulės, odos priežiūrai, vienoje dėžutėje.

      Šis rinkinys puikiai tinka odos raminimui, drėkinimui ir elastingumui, odos kondicionavimui ir švytėjimui, senėjimo stabdymui, raukšlių mažinimui.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2022-07-19

      Stayve Booster starter kit II padės labai lengvai pasirūpinti savo oda! Stayve Booster Ampoule pradiniame rinkinyje yra 5 skirtingų rūšių ampulės, iš viso 12 ampulių po 8 ml: 2x Stayve Citron & Calendula ampulės; 2x Stayve hialurono rūgštis, 2x Stayve Microbiome ampulės; 3x Stayve Idebenone ampulės; 3x Stayve kolageno ampulės.

      Rinkinio ampulės:

      Stayve Citron & Calendula ampoule - yra pripildytas medetkos officinalis žiedų, dar žinomų kaip odą raminančių priemonių karalienė. Sušvelnina jautrią odą, jame yra citrusinių aurantium dulcis (apelsinų) žievelių aliejaus ir citrusinių citrinų (citrinų) žievelių aliejaus, kuris greitai nuramina sudirgusią odą.

      Stayve Hyaluronic Acid ampoule - sudėtyje yra trigubos hialurono rūgšties ir trigubo peptido, kurie papildo drėgmę ir pagerina odos įsisavinimą bei pritaikymą, drėkina sausą odą. Mažos molekulinės masės peptidai prasiskverbia į derminį odos sluoksnį, padeda sumažinti raukšles ir sustiprinti elastingumą.

      Stayve Microbiome ampoule - sudėtyje yra bifida fermento lizato, kuris apsaugo nuo odos išsausėjimo ir padeda išlaikyti odos pusiausvyrą. Jame taip pat yra arginino ir fermentuotų ekstraktų, kurie padeda išvengti odos išsausėjimo ir palaiko odos hidrataciją.

      Stayve Idebenone ampoule - sudėtyje yra idebenono – galingo antioksidanto, kuris yra keturis kartus stipresnis už vitaminą C ir dešimt kartų už kofermentą Q10, stabdantis natūralų ir fotosenėjimą sukeliantį odos senėjimą. Hippophae rhamnoides vaisių ekstrakto antioksidacinis veikimas ir alontoino odos tekstūrą gerinantis poveikis rūpinasi oda.

      Stayve Collagen ampoule - sudėtyje yra hidrolizuoto kolageno, kuris daro odą gyvybiškai svarbią ir stangresnę, o dipropilenglikolis padidina drėgmės sulaikymą, kad sudrėkintų sausos odos tekstūrą. Jame taip pat yra tokoferilo acetato, kuris absorbuojamas į organizmą ir veikia kaip antioksidantas.


      Kaip naudoti?

      - Kruopščiai nuvalykite veidą naudodami valomąjį pienelį. Rožių toniku švelniai užtepkite ant veido vatos diskeliu.

      - Teptuku užtepkite storą šveičiamojo gelio sluoksnį. MTS procedūra yra efektyvesnė po šveitimo. Nerekomenduojama naudoti jokio kito šveičiamojo gelio, išskyrus įeinantį į MTS procedūrą (sausai odai 2 min.; normaliai odai 3 min.; riebiai odai 5 min.)

      Šveičiamojo gelio rūgštingumas jautriai odai gali sukelti nedidelį dilgčiojimą.

      - Nusiplaukite veidą arba nuvalykite drėgnu rankšluosčiu ar kempine.

      - Teptuku užtepkite neutralizuojančias putas. Šios putos sumažina rūgštingumą, kurį sukelia šveičiamasis gelis. 3 minutes švelniai masažuokite veidą rankomis. Nusiplaukite veidą arba nuvalykite drėgnu rankšluosčiu ar kempine.

      - Uždėję revakcinaciją, pradėkite procedūrą MTS (2–3 minutes). Booster ampulėse yra įvairių tipų priedų, kad atitiktų odos poreikius: spuogai, lašiša, peptidinis auksas, balinimas, vandens, citrinų ir medetkų, hialurono rūgšties, mikrobiomų, idebenono ir kolageno. 

      - Uždėję BB GLOW ampulę, pradėkite procedūrą MTS (2-3 minutes).

      - Uždėkite kaukę, kad sumažintumėte dirginimą. 

      - Nuėmę kaukę, purškite rožių toniku ir švelniai paglostykite veidą, kad likusi BB ampulė įsigertų į odą. Baigę šį veiksmą, patepkite stayve atstatomuoju kremu.

      - Po valymo naudokite stayve atstatomajį kremą kiekvieną dieną po valymo. Taip pat rekomenduojame namuose naudoti revakcinacijos ampules, kad gautumėte maistinių medžiagų ir padidintumėte veiksmingumą.

      Galiojimo laikas:

      - 2 metai iki atidarymo (nurodyta ant dėžutės).

      - Atidarius sunaudoti per 2 savaites;

      - Atidarius laikykite sandarų dangtelį ir laikykite vėsioje vietoje.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)

      8 kitų produktų šioje kategorijoje: