Kategorijos
      STAYVE Idebenone Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Idebenone Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Idebenone Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Idebenone Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Idebenone Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Idebenone Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Idebenone Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Idebenone Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Idebenone Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Idebenone Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Idebenone Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Idebenone Ampoule (10×8ml)

      STAYVE Idebenone Ampoule (10×8ml)

      Gamintojas

      STAYVE
      Review (0)
      131,30 $
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Stayve Idebenone ampulė – šiurkščiai odai suteikia elastingumo ir spindinčios energijos. Įtemptas odos barjerinis tirpalas su senėjimą stabdančiu + antioksidantu + odos tekstūros gerinimu probleminei ir silpnai elastingai odai.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2022-07-23

      Stayve Idebenone Ampoule – jei negalite sustabdyti laiko, sustabdykite deguonies rūšių (ROS) reaktyvavimą. Suaktyvinus ROS, prasideda odos senėjimas.

      Suteikite šiurkščiai odai elastingumo ir spinduliuojančios energijos. Geltona dovana, apsauganti nuo laiko bėgimo.

      Hydroxydecyl Ubiquinone - labiau žinomas kaip idebenonas, yra galingiausia senėjimą stabdanti medžiaga ir aukščiausios klasės antioksidantų medžiaga, kaip įrodė Amerikos dermatologų draugija. Jį sudaro sudedamosios dalys, panašios į kofermentą Q10 ir ubichinoną, tačiau jis yra labiau tirpus vandenyje ir turi stipresnį poveikį nei vitaminas C, vitaminas E ir kofermentas Q10. Tai galingas antioksidantas, 4 kartus didesnis nei vitamino C ir 10 kartų didesnis nei kofermento Q10, kuris rūpinasi natūraliu senėjimu ir fotosenėjimu, dėl kurio oda sensta. Tai padeda padaryti jūsų odą spindinčią, nes apsaugo nuo oksidacinio streso, kurį sukelia ROS (reaktyviosios deguonies rūšys), kuris sukelia odos senėjimą. Padeda prižiūrėti raukšlėtus odos kontūrus ir išlaikyti stangrią odą.

      Allantoin - šveičia, padidindamas tarpląstelinės medžiagos tarp gyvųjų ir negyvų ląstelių drėgmės kiekį, taip pat drėkina ir minkština odą. Ramina ir saugo jautrią ir sudirgusią odą, stiprina odos barjerą.

      Hippophae Rhamnoides Fruit Extract - Šaltalankiai taip pat vadinami natūraliu vitaminu, nes juose gausu vitaminų A, C ir E ir jie yra žinomi kaip vitaminų medis. Šaltalankių vaisiuose, vadinamuose Dievo duotais vaisiais, vitaminų yra šimtus kartų daugiau nei obuoliuose. Sudėtyje yra daug nesočiųjų riebalų rūgščių (omega 3, 6, 7, 9), kurios yra viena iš pagrindinių odos ląstelių sudedamųjų dalių, todėl padeda odai išlikti hidratuotai, stiprindama odos barjerą, sumažindama drėgmės praradimą epidermyje, atokiausiame odos sluoksnyje oda. Jame yra daug vitaminų A, C ir E, padedančių pagerinti raukšles, pašalinant ROS, kuri yra pagrindinė odos senėjimo priežastis.

      Selaginella Lepidophylla Extract - yra augalas, dar žinomas kaip JERIKO ROŽĖ, augantis dykumoje. Šis augalas praranda iki 98 % drėgmės, kad apsaugotų savo sėklas karštoje ir sausoje aplinkoje, susivyniodamas. Kai lyja, lapai vėl žydi ir augalas sužaliuoja, įsišaknija ir vėl auga žiedais. Net jei jis paliekamas be priežiūros sausoje aplinkoje, laistomas jis taip greitai vėl žydi dėl didelės trehalozės, kurioje yra vandens, koncentracijos. Selaginella Lepidophylla ekstraktas padeda drėkinti odą, pridedant drėgmės odai, kuri dėl išsausėjimo prarado elastingumą.

      Kaip naudoti?

      - Kruopščiai nuvalykite veidą naudodami valomąjį pienelį. Rožių toniku švelniai užtepkite ant veido vatos diskeliu.

      - Teptuku užtepkite storą šveičiamojo gelio sluoksnį. MTS procedūra yra efektyvesnė po šveitimo. Nerekomenduojama naudoti jokio kito šveičiamojo gelio, išskyrus įeinantį į MTS procedūrą (sausai odai 2 min.; normaliai odai 3 min.; riebiai odai 5 min.)

      Šveičiamojo gelio rūgštingumas jautriai odai gali sukelti nedidelį dilgčiojimą.

      - Nusiplaukite veidą arba nuvalykite drėgnu rankšluosčiu ar kempine.

      - Teptuku užtepkite neutralizuojančias putas. Šios putos sumažina rūgštingumą, kurį sukelia šveičiamasis gelis. 3 minutes švelniai masažuokite veidą rankomis. Nusiplaukite veidą arba nuvalykite drėgnu rankšluosčiu ar kempine.

      - Uždėję revakcinaciją, pradėkite procedūrą MTS (2–3 minutes). Booster ampulėse yra įvairių tipų priedų, kad atitiktų odos poreikius: spuogai, lašiša, peptidinis auksas, balinimas, vandens, citrinų ir medetkų, hialurono rūgšties, mikrobiomų, idebenono ir kolageno. 

      - Uždėję BB GLOW ampulę, pradėkite procedūrą MTS (2-3 minutes).

      - Uždėkite kaukę, kad sumažintumėte dirginimą. 

      - Nuėmę kaukę, purškite rožių toniku ir švelniai paglostykite veidą, kad likusi BB ampulė įsigertų į odą. Baigę šį veiksmą, patepkite stayve atstatomuoju kremu.

      - Po valymo naudokite stayve atstatomajį kremą kiekvieną dieną po valymo. Taip pat rekomenduojame namuose naudoti revakcinacijos ampules, kad gautumėte maistinių medžiagų ir padidintumėte veiksmingumą.

      Galiojimo laikas:

      - 2 metai iki atidarymo (nurodyta ant dėžutės).

      - Atidarius sunaudoti per 2 savaites;

      - Atidarius laikykite sandarų dangtelį ir laikykite vėsioje vietoje.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      STAYVE Idebenone Ampoule (10×8ml)

      Klientai taip pat pirko: