Kategorijos
      STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)
      • STAYVE BOOSTER Startinis Rinkinys II (12×8ml)

      STAYVE Microbiome Ampoule (10×8ml)

      Gamintojas

      STAYVE
      Review (0)
      120,00 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Stayve Microbiome Ampoule – fermentacinė kosmetinė mikrobiomų ampulė Jūsų odos būklei.

      Sveikos odos paslaptis prasideda nuo odai draugiškų bakterijų valdymo.

      Stayve Microbiome ampulėje yra bifida fermento lizato, kuris apsaugo nuo odos išsausėjimo ir padeda palaikyti odos pusiausvyrą. Jame taip pat yra arginino ir 3 fermentuotų ekstraktų, kurie padeda išvengti odos išsausėjimo ir palaiko odos hidrataciją.

      Padarykite savo odą spindinčią ir sveiką subalansuodami aliejų ir vandenį. Ampulė, kuri drėkina ir maitina odą.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2022-10-23

      Bifida ferment Lysate - gaminamas fermentuojant bifidobakterijas – naudingą bakteriją, esančią mūsų organizme žarnyne, tirpinant, pašalinant mikroorganizmus ir filtruojant. Bifida fermento lizatas turi daug baltymų ir laktozės, saugo odą nuo išorinio dirginimo, apsaugo nuo odos išsausėjimo, palaiko odos balansą. Kita funkcija yra suminkštinti negyvas odos ląsteles, kad jūsų odos tekstūra būtų minkšta.

      Arginine - aminorūgštis yra sudedamoji dalis, kuri sudaro baltymus, ir yra įvairių rūšių, tarp kurių argininas yra tas, kuris sintetinamas organizme. Tai stipraus hidrofiliškumo ingredientas, turintis drėgmę sulaikančių savybių, tokių kaip hialurono rūgštis, kuri atlieka svarbų vaidmenį palaikant drėgmę. Tai taip pat vienas iš kosmetikoje plačiai naudojamų ingredientų, nes gerai žinoma, kad jis mažiau dirgina odą.

      Viscum album Ferment extract - Tai ingredientas, išgaunamas iš viscum albumo fermentuojant sacharomyces, kuris palaiko odos drėkinamąją galią ir apsaugo ją kartu su antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis.

      Soybean Ferment extract - fermentuojant sojas su laktobacilomis, susidaro įvairios aminorūgštys ir vitaminai. Jie padidina antioksidacinį ir drėkinamąjį poveikį, suyra per fermentacijos procesą, o tai pagerina prasiskverbimą į odą. Paprastai jie yra susiję su odos drėkinimu ir odos sveikatos bei priežiūros kondicionavimu.

      Imperata Cylindrica root Ferment extract - Tai ekstraktas, gaunamas fermentuojant daugiamečių imperata cylindrica šaknį, kuri yra panaši į cukranendres, šaknį su saccharomyces mielėmis. Drėkina odą ir stiprina imunitetą, todėl padeda didinti elastingumą.

      Gold - nuo senų senovės žinomas kaip puikus grožio ingredientas, valontis odą ir gerinantis odos tonusą. Yra įrašas, kad Kleopatra, kuri tai žinojo, naudojo auksą tiesiai ant savo odos, kad ją pagražintų.

      Kaip naudoti?

      - Kruopščiai nuvalykite veidą naudodami valomąjį pienelį. Rožių toniku švelniai užtepkite ant veido vatos diskeliu.

      - Teptuku užtepkite storą šveičiamojo gelio sluoksnį. MTS procedūra yra efektyvesnė po šveitimo. Nerekomenduojama naudoti jokio kito šveičiamojo gelio, išskyrus įeinantį į MTS procedūrą (sausai odai 2 min.; normaliai odai 3 min.; riebiai odai 5 min.)

      Šveičiamojo gelio rūgštingumas jautriai odai gali sukelti nedidelį dilgčiojimą.

      - Nusiplaukite veidą arba nuvalykite drėgnu rankšluosčiu ar kempine.

      - Teptuku užtepkite neutralizuojančias putas. Šios putos sumažina rūgštingumą, kurį sukelia šveičiamasis gelis. 3 minutes švelniai masažuokite veidą rankomis. Nusiplaukite veidą arba nuvalykite drėgnu rankšluosčiu ar kempine.

      - Uždėję revakcinaciją, pradėkite procedūrą MTS (2–3 minutes). Booster ampulėse yra įvairių tipų priedų, kad atitiktų odos poreikius: spuogai, lašiša, peptidinis auksas, balinimas, vandens, citrinų ir medetkų, hialurono rūgšties, mikrobiomų, idebenono ir kolageno. 

      - Uždėję BB GLOW ampulę, pradėkite procedūrą MTS (2-3 minutes).

      - Uždėkite kaukę, kad sumažintumėte dirginimą. 

      - Nuėmę kaukę, purškite rožių toniku ir švelniai paglostykite veidą, kad likusi BB ampulė įsigertų į odą. Baigę šį veiksmą, patepkite stayve atstatomuoju kremu.

      - Po valymo naudokite stayve atstatomajį kremą kiekvieną dieną po valymo. Taip pat rekomenduojame namuose naudoti revakcinacijos ampules, kad gautumėte maistinių medžiagų ir padidintumėte veiksmingumą.

      Galiojimo laikas:

      - 2 metai iki atidarymo (nurodyta ant dėžutės).

      - Atidarius sunaudoti per 2 savaites;

      - Atidarius laikykite sandarų dangtelį ir laikykite vėsioje vietoje.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      STAYVE Microbiome Ampoule (10×8ml)

      8 kitų produktų šioje kategorijoje:

      Klientai taip pat pirko: