Kategorijos
      INKTROX TATTOO Po procedūrinis kremas 20-50 ml.
      • INKTROX TATTOO Po procedūrinis kremas 20-50 ml.
      • INKTROX TATTOO Po procedūrinis kremas 20-50 ml.
      • INKTROX TATTOO Po procedūrinis kremas 20-50 ml.
      • INKTROX TATTOO Po procedūrinis kremas 20-50 ml.
      • INKTROX TATTOO Po procedūrinis kremas 20-50 ml.

      INKTROX TATTOO Poprocedūrinis Kremas (20/50ml)

      Gamintojas

      INK TROX
      Review (0)
      3,69 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Inktrox® Tattoo Aftercare Cream – Tatuiruotes gydantis kremas – moderni tatuiruotes gydančio kremo formulė. Be labai gerų veikliųjų medžiagų, recepte yra sumaišytas „aliejus vandenyje“, todėl pirmiausia švelnus aliejus paliečia odą, garantuojantis greičiausią gijimą.

      Dydis
      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2024-01-01

      Inktrox® Tattoo Aftercare Cream – moderni tatuiruotes kremo formulė. Be labai gerų veikliųjų medžiagų, recepte yra sumaišytas „aliejus vandenyje“, todėl pirmiausia švelnus aliejus paliečia odą, garantuojantis greičiausią gijimą.

      Produkte naudojamos veikliosios medžiagos:

      Alantoinas – yra karbamido darinys. Regeneruoja, palengvina žaizdų gijimą ir pažeistos odos atsinaujinimą. Mažina deginimą, ramina, jautrios odos paraudimą.

      D-Panthenol arba provitaminas B5 – pagreitina ląstelių dalijimąsi, gali būti naudojamas ant sudirgusios, paraudusios, nudegusios odos kaip raminanti priemonė. D-pantenolis, kaip kremo komponentas, daro medžiagą ne tik raminančią ir gydantį, bet ir lengviau pasiskirsto ant odos.

      Lanolinas – drėkina odą, sukurdamas ant jos okliuzinį sluoksnį, užkertant kelią per dideliam vandens praradimui. Šis sluoksnis taip pat sukuria subtilią plėvelę ant odos, kurios dėka jaučiame, kad ji tampa lygesnė.

      Saldžiųjų migdolų aliejus – gali būti naudojamas visų tipų odai, tačiau ypač rekomenduojamas jautriai, sausai ir linkusiai odai. Be to, nėra jokių kontraindikacijų tepti ant odos su problemomis, tokiomis kaip egzema ar psoriazė.

      Kokosų aliejus – yra vitaminų (iš B grupės, vitamino C) ir mineralinių medžiagų (magnio, kalio, kalcio ir fosforo), vertingų riebalų rūgščių.

      Alavijų ekstraktas - dėl salicilo rūgšties veikia kaip analgetikas, greitina žaizdų gijimą, skatina ląsteles greičiau atsinaujinti.

      Ingridientai:

      Vanduo, lanolinas, skystas parafinas, petrolatumas, pantenolis, slyvų migdolų aliejus, poligliceril-3 poliricinoleatas, glicerinas, cera flava, cetilo alkoholis, alantoinas, kokosų nuciferos (kokoso riešutų) aliejus, barbadenhuuuss aloe. (Saulėgrąžų) sėklų aliejus, citrinų rūgštis, natrio levulinatas, natrio anizatas, natrio benzoatas, kalio sorbatas

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      INKTROX TATTOO Poprocedūrinis Kremas (20/50ml)

      8 kitų produktų šioje kategorijoje: