Kategorijos
      Inktrox ASTI Poprocedūrinis Tatuiruočių Sviestas (200ml)
      • Inktrox ASTI Poprocedūrinis Tatuiruočių Sviestas (200ml)
      • Inktrox ASTI Poprocedūrinis Tatuiruočių Sviestas (200ml)

      Inktrox ASTI Tattoo Poprocedūrinis Sviestas (200ml)

      Gamintojas

      KWADRON
      Review (0)
      23,90 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje
      Inktrox Asti poprocedūrinis sviestas – aukščiausios kokybės tatuiruočių sviestas, pagamintas tik iš geriausių natūralių ingredientų, kuris ne tik maitina ir drėkina jūsų odą, bet ir skatina gijimą bei komfortą tatuiravimo proceso metu ir po jo.
      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2023-04-12

      Inktrox Asti yra unikalus tropinių mangų aromatų mišinys, kuris dėl savo sultingumo ir saldumo sukelia gilaus atsipalaidavimo būseną. Egzotiškas papajos kvapas švelniai stimuliuoja pojūčius, primindamas saulėje prinokusius vaisius.
      Asti aromatas yra subtilus, tačiau intensyvus ir gaivinantis, leidžiantis akimirkai atitrūkti nuo kasdienybės ir pasinerti į egzotišką atmosferą.
      Jei ieškote tatuiruočių sviesto, kuris ne tik pamaitintų ir drėkintų odą, bet ir skatintų gijimą bei komfortą tatuiruotės metu ir po jo, Inktrox Asti proceso sviestas yra puikus pasirinkimas jums.
      Ingridientai:
      Butyrospermum Parkii (taukmedžio) sviestas, Mangifera Indica sėklų sviestas, Cera Alba, Cocos Nucifera aliejus, Prunus Amygdalus Dulcis (saldžiųjų migdolų) aliejus, kvepalai, Persea Gratissima (avokadų) aliejus, tokoferilo acetatas, limonenas, linolis.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Inktrox ASTI Tattoo Poprocedūrinis Sviestas (200ml)