Kategorijos
      TattooMed All In One Tatuiruočių Priežiūros Rinkinys
      • TattooMed All In One Tatuiruočių Priežiūros Rinkinys
      • TattooMed All In One Tatuiruočių Priežiūros Rinkinys
      • TattooMed All In One Tatuiruočių Priežiūros Rinkinys
      • TattooMed All In One Tatuiruočių Priežiūros Rinkinys

      TattooMed All In One Tatuiruočių Priežiūros Rinkinys

      Gamintojas

      TATTOOMED
      Review (0)
      29,99 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Visapusiška apsauga šviežiai tatuiruotai odai.

      Į rinkinį įeina:

      TattooMed After Tattoo 100ml

      TattooMed Cleansing Gel 100ml

      TattooMed Daily Tattoo Care 100ml

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2023-10-01

      TattooMed All In One Tatuiruočių Priežiūros Rinkinys: Visapusiška priežiūra tatuiruotėms


      TattooMed All In One Tatuiruočių Priežiūros Rinkinys yra kruopščiai sukurtas taip, kad būtų tinkamas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems tatuiruočių entuziastams. Šis visa apimantis rinkinys užtikrina visišką tatuiruotos odos apsaugą ir priežiūrą, todėl jūsų tatuiruočių pigmentas išliks gyvybingas, o oda – sveika.

      Šis tatuiruočių priežiūros rinkinys jums tiks jei tik pradėjote tatuiruotis ir net jei tatuiruotės darytos jau prieš daugelį metų. TattooMed All In One užtikrina visapusišką jūsų tatuiruotos odos apsaugą ir maitinimą, padeda išlaikyti pigmento grožį ir vientisumą. Naudojant TattooMed All In One Tatuiruočių Priežiūros Rinkinį, jūsų oda ir tatuiruotės yra geriausiose rankose, todėl tatuiruotė išlieka nepakitusi ir švytinti.


      Į komplektą įeina:

           TattooMed After Tattoo 100ml

      After Tattoo yra daugiau nei tik produktas; tai geriausias jūsų odos draugas svarbios regeneracijos fazės metu po pigmento įvedimo į odą. Šis odos drėkintojas sukurtas tam, kad aprūpintų jūsų odą būtinomis maistinėmis medžiagomis, kurių reikia norint išgydyti ir apsaugoti jūsų naują meno kūrinį.

      Tatuiruotės nėra tik pigmentas - tai yra jūsų dalis, todėl labai svarbu ja rūpintis, kad tatuiruotė neišbluktų ar nesikeistų spalvos. After Tattoo palaiko jūsų tatuiruotą odą optimaliai regeneracijos procese, užtikrinant, kad jūsų oda išgytų sveika ir jūsų nauja tatuiruotė būtų išsaugota. TattooMed after tattoo - puikus preparatas, padedantis suteikti jūsų tatuiruotai odai, greitą regeneraciją ir išsaugoti pigmentą.

      .

           TattooMed valomasis gelis 100ml

      TattooMed Cleansing Gel yra tatuiruotos odos valymo priemonė - tai labai efektyvus sprendimas, užtikrinantis, kad jūsų oda išliks švari ir be mikrobų. Šis specializuotas tatuiruočių valomasis gelis yra sukurtas taip, kad valant odą būtų pasisavinama ir maistinės medžiagos.

      TattooMed valomąjį gelį išskiria neutrali pH formulė, kuri ne tik valo, bet ir saugo natūralią odos riebalų plėvelę. Šis apsauginis sluoksnis yra labai svarbus odos sveikatai palaikyti. Be to, į gelio sudėtį įeina aukštos kokybės ingredientai, tokie kaip dekspantenolis, kurie kartu suteikia odai taip reikalingos drėgmės ir prasiskverbia net į giliausius odos sluoksnius.

      TattooMed valomasis gelis yra skirtas visapusiškam tatuiruotos odos valymui, kuris palaiko jūsų odą švarią, apsaugotą ir pamaitintą. Tai idealus pasirinkimas norint užtikrinti jūsų odos gyvybingumą ir atsparumą, todėl tai yra esminė jūsų kasdienės odos priežiūros dalis.



           TattooMed Daily Tattoo Care 100ml

      TattooMed Daily Tattoo Care losjonas suteikia jums galimybę apsaugoti ne tik jūsų odą, bet ir jūsų tatuiruotės ilgalaikį gyvybingumą. Praėjus maždaug trims savaitėms po tatuiravimo, jūsų odos ląstelių regeneracija baigiasi, ir jūs pagaliau galėsite grožėtis savo užbaigtu meno kūriniu. Norint užtikrinti, kad jūsų tatuiruotė išliktų tokia pat nuostabi kaip jūsų tatuiruotai odai tik sugijus, labai svarbu kasdien drėkinti ką tik sugijusią odą.

      Jūsų tatuiruotė yra meno kūrinys ir, kaip ir bet kuris brangus kūrinys, jai reikia priežiūros ir apsaugos. TattooMed kasdieninis tatuiruočių priežiūros losjonas yra sprendimas, kaip išlaikyti ryškias spalvas ir užkirsti kelią nepageidaujamam pigmento spalvos blukimui. Naudodami šį losjoną kasdien, jūs suteikiate savo tatuiruotei priežiūrą, kuri padės išlaikyti ją apsaugotą ilgus metus.

      Tatuiruotės yra ne tik pigmentai odoje - tai yra jūsų dalis. Kad jūsų tatuiruotą atrodytų geriausiai, būtina apsaugoti ją nuo aplinkos poveikio ir žalingos UV spinduliuotės. TattooMed Daily Tattoo Care losjonas užtikrina, kad tatuiruotė išliks toks pat ryški ir patraukli, kaip ir pirmą dieną.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      TattooMed All In One Tatuiruočių Priežiūros Rinkinys