Kategorijos
  • Nauja
    Silcare Quin Easy Comb Hair Spray Plaukų Lakas
    • Silcare Quin Easy Comb Hair Spray Plaukų Lakas

    Silcare Quin Easy Comb Hair Detangler Spray Plaukų Lakas (200ml)

    Gamintojas

    SILCARE
    Review (0)
    3,99 €
    Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
    Prekyboje

    Silcare Quin Easy Comb Hair Detangler Spray - puikus purškiklis, kuris pakeičia jūsų kasdienę plaukų priežiūrą. Šis produktas buvo sukurtas tiems, kurie kovoja su plaukais, kurie linkę veltis, yra sunkiai šukuojami ir formuojami, ypač po plovimo.

    Kiekis

    Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2024-04-20

    Silcare Quin Easy Comb Hair Detangler Spray sudėtyje yra D-pantenolio, kuris, kaip ir keratinas, puikiai įsigeria į plaukus, suteikdamas jiems sveiką žvilgesį, nepaprastą glotnumą ir papildomos apimties. Šis ingredientas puikiai drėkina plaukų skaidulas, palengvina iššukavimą ir efektyviai apsaugo nuo galiukų lūžinėjimo.

    Silcare Quin Easy Comb Hair Detangler Spray sudėtyje yra vitaminų komplekso, įskaitant vitaminus A, E, H ir B grupės vitaminus (B7, B8) ir kalcio pantotenatą. Šios vertingos sudedamosios dalys maitina ir drėkina plaukus, atkuria jų žvilgesį ir gerina bendrą būklę. Jie apsaugo plaukus nuo mechaninių pažeidimų ir nepalankių oro sąlygų poveikio, taip pat nuo neįprastų temperatūrų ir plaukų procedūrų – atrodo, kad ką tik radote savo plaukų priemonę karščiui!

    Su Silcare Quin Easy Comb Hair Detangler Spray plaukų sušukavimas taps daug lengvesnis, o plaukai liks lengviau valdomi ir stilizuojami. Svarbu tai, kad šis gaminys neapsunkina ir nesutraukia jūsų plaukų dėl veiksmingų silikono junginių, kurie apgaubia jūsų plaukus hidrofobine plėvele ir sumažina jų polinkį garbanotis. Jei jums reikia priemonės pagreitinti plaukų džiūvimą, rinkitės Quin Hair SpeedDry!

    Jūsų plaukai bus švelnūs, glotnūs ir aksomiškai šilkiniai. Be to, šis purškiklis paliks jūsų plaukams ilgai išliekantį, lengvą ir malonų saldžių citrusinių vaisių kvapą su subtiliu gėlių prisilietimu.

    O geriausia, kad Silcare Quin Easy Comb Hair Detangler Spray nereikalauja skalavimo po naudojimo. Palengvinkite savo kasdienę plaukų priežiūros rutiną naudodami šį purškiklį, kuris padės išspręsti besivelenčių plaukų problemą.

    Ingridientai:

    Aqua, Amoclimethicone/Morpholinomethyl Silses quioxane Copolymer, Trideceth-10, Cocamidopropyl Betaine, Palysorbate-20, Phenoxyethanol, Pantenol, PEG-20 Castor Oil, Propylene Glycol, Alcohol denat, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Zea Mays Oll, Caldum Pantothenate, Inositol, Retinol, Rosa Moschata Seed Oil, Biotin, Parfum, Tocopheryl Acetate, Cetrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methypropional, Limonene, Hydroxycitronelial, Coumann, Hydroxyischexy 3-cyclohexene carboxaldetryde, Linalool.

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Silcare Quin Easy Comb Hair Detangler Spray Plaukų Lakas (200ml)

    8 kitų produktų šioje kategorijoje: