Kategorijos
  • Nauja
    Rosa Herbal Balto Muilo Koncentratas
    • Rosa Herbal Balto Muilo Koncentratas

    Rosa Herbal Balto Muilo Koncentratas

    Gamintojas

    Rosa Herbal Skin Care
    Review (0)
    12,29 €
    Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
    Prekyboje

    Odos valymo gelis, kuris pašalina nuo odos teršalus, makiažą ir pigmento likučius. Jis turi drėkinamąjį, balansuojamąjį ir raminamąjį poveikį.

    Kiekis

    Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2024-02-18

    Odos valymo gelis, kuris pašalina nuo odos teršalus, makiažą ir pigmento likučius. Jis turi drėkinamąjį, balansuojamąjį ir raminamąjį poveikį. Rekomenduojama naudoti esant riebiai odai ir PMU specialistams prieš PMU procedūrą, jos metu ir po jos, norint išvalyti odą nesukeliant dirginimo. Tai gali padėti išvengti uždegimo ir palaikyti žaizdų gijimo procesą. Atliekant PMU, kūno tatuiruotę ar galvos odos pigmentaciją leidžia greitai ir švelniai pašalinti pigmento perteklių. 100% natūrali kosmetika, sudėtyje yra tik natūralūs, augaliniai ingredientai.

    Kaip naudoti:

    Nuvalykite odą prieš PMU ar tatuiruotės procedūrą, jos metu ir po jos. Nedidelį kiekį užpilkite ant drėgno vatos diskelio arba servetėlės, tada nuvalykite odą. Tai nepakeičia odos dezinfekcijos. Galima tepti ant bet kurios veido ar kūno dalies, išskyrus akis. Jo neturi patekti į akis, nes gali nudeginti akis. Akių pieštuko PMU metu rekomenduojama naudoti White Soap Concentrate.

    Privalumai:

    Ramina ir drėkina odą, stiprina ląstelių sieneles, saugo nuo laisvųjų radikalų, todėl turi senėjimą stabdantį poveikį. Dėl savo sudedamųjų dalių jis turi antivirusinių, antibakterinių ir priešgrybelinių savybių, apsaugo nuo infekcijų ir uždegimų. Padeda žaizdoms gyti, pagreitina žaizdų užsidarymą. Jis pašalina ne tik nešvarumus, bet ir susikaupusius riebalus nuo odos paviršiaus. Ši matinimo funkcija ypač naudinga riebiai, blizgiai odai. Jis maitina odą dėl didelio vitaminų ir mineralų kiekio.

    Ingridientai:

    Aqua, Glycerin, Oryza Sativa Germ Oil, Kaolinite, Cocos Nucifera Oil, C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl, Glucoside, Magnifera Indica Seed Butter, Sucrose Cocoate, Xantan Gum, Natural Parfume, Lactic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Rosa Herbal Balto Muilo Koncentratas

    Klientai taip pat pirko: