Kategorijos
      STAYVE Collagen Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Collagen Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Collagen Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Collagen Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Collagen Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Collagen Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Collagen Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Collagen Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Collagen Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Collagen Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Collagen Ampoule (10×8ml)
      • STAYVE Collagen Ampoule (10×8ml)

      STAYVE Collagen Ampoule (10×8ml)

      Gamintojas

      STAYVE
      Review (0)
      120,00 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Stayve Collagen ampulė – atgręžkite laiką odai. Tvarko vidines nematomas raukšles. Anti-raukšlių, didina vandens sulaikymą, antioksidantas.

      Jame yra hidrolizuoto kolageno, kuris daro odą gyvybingą ir stangresnę.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2022-07-12

      Stayve Collagen Ampoule - sudėtyje yra hidrolizuoto kolageno, kuris daro odą gyvybingą ir stangresnę, o dipropilenglikolis padidina drėgmės sulaikymą, kad sudrėkintų sausą odą.

      Jame taip pat yra tokoferilo acetato, kuris absorbuojamas į organizmą ir veikia kaip antioksidantas.

      Hidrolizuotas kolagenas – tai ingredientas, kuris greitai įsigeria į odą, tiekdamas nepakankamai kolageno. Tiesą sakant, 90% hidrolizuoto kolageno greitai absorbuojamas į kūną ir apsaugo odą, sujungdamas ląsteles. Be to, hidrolizuotas kolagenas padeda pagerinti odos raukšles, nes jame yra daug serino, tam tikros aminorūgšties. Todėl jis skatina odos kapiliarų funkciją ir padeda sklandžiai metabolizuotis. Tai veiksmingai daro odą sveiką, todėl oda tampa įtempta ir blizga. Didelis baltymų kiekis taip pat padeda sukurti įtemptą odą, neleidžia pažeisti odos pusiausvyros ir puikiai apsaugo nuo raukšlių ir senėjimo.

      Dipropileno glikolis – tai EWG 1 klasės žalias ingredientas ir yra žinomas kaip pakankamai saugus, kad JAV FDA būtų naudojamas kaip neįrodytas maisto priedas. Dipropileno glikolis yra žaliava, turinti puikų drėkinamąjį poveikį. Jis turi hidrofilinę savybę, kuri palaiko odos hidrataciją ir neleidžia drėgmei išgaruoti, pritraukdama aplink ją esančią drėgmę. Naudojamas kaip žaliava, pagrindinis jo panaudojimas yra kaip drėkiklis ir suteikia kondicionuojamąjį poveikį, suteikia odai gyvybingumo ir ją atkuria.

      Tokoferilo acetatas – taip pat žinomas kaip VITAMINAS E. Tai natūralus ingredientas, kurio daugiausia galima gauti iš maisto produktų, tokių kaip žalsvai geltonos daržovės (špinatai ir brokoliai), vaisiai (kivi), riešutai ir kt. Tokoferilo acetatas yra tipiškas antioksidantas, slopinantis nesočiųjų riebalų rūgščių. Jis atitolina arba užkerta kelią odos pažeidimams, kuriuos sukelia odos poveikis cheminei ir fizinei aplinkai. Be to, jis turi drėkinamąjį poveikį, kuris apsaugo nuo drėgmės praradimo, nes apsaugo odos lipidų balansą ir atkuria ląstelių funkciją.

      Kaip naudoti?

      - Kruopščiai nuvalykite veidą naudodami valomąjį pienelį. Rožių toniku švelniai užtepkite ant veido vatos diskeliu.

      - Teptuku užtepkite storą šveičiamojo gelio sluoksnį. MTS procedūra yra efektyvesnė po šveitimo. Nerekomenduojama naudoti jokio kito šveičiamojo gelio, išskyrus įeinantį į MTS procedūrą (sausai odai 2 min.; normaliai odai 3 min.; riebiai odai 5 min.)

      Šveičiamojo gelio rūgštingumas jautriai odai gali sukelti nedidelį dilgčiojimą.

      - Nusiplaukite veidą arba nuvalykite drėgnu rankšluosčiu ar kempine.

      - Teptuku užtepkite neutralizuojančias putas. Šios putos sumažina rūgštingumą, kurį sukelia šveičiamasis gelis. 3 minutes švelniai masažuokite veidą rankomis. Nusiplaukite veidą arba nuvalykite drėgnu rankšluosčiu ar kempine.

      - Uždėję revakcinaciją, pradėkite procedūrą MTS (2–3 minutes). Booster ampulėse yra įvairių tipų priedų, kad atitiktų odos poreikius: spuogai, lašiša, peptidinis auksas, balinimas, vandens, citrinų ir medetkų, hialurono rūgšties, mikrobiomų, idebenono ir kolageno. 

      - Uždėję BB GLOW ampulę, pradėkite procedūrą MTS (2-3 minutes).

      - Uždėkite kaukę, kad sumažintumėte dirginimą. 

      - Nuėmę kaukę, purškite rožių toniku ir švelniai paglostykite veidą, kad likusi BB ampulė įsigertų į odą. Baigę šį veiksmą, patepkite stayve atstatomuoju kremu.

      - Po valymo naudokite stayve atstatomajį kremą kiekvieną dieną po valymo. Taip pat rekomenduojame namuose naudoti revakcinacijos ampules, kad gautumėte maistinių medžiagų ir padidintumėte veiksmingumą.

      Galiojimo laikas:

      - 2 metai iki atidarymo (nurodyta ant dėžutės).

      - Atidarius sunaudoti per 2 savaites;

      - Atidarius laikykite sandarų dangtelį ir laikykite vėsioje vietoje.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      STAYVE Collagen Ampoule (10×8ml)