Kategorijos
  • Nauja
    Rosa Herbal Pigmentą Fiksuojantis Serumas
    • Rosa Herbal Pigmentą Fiksuojantis Serumas
    • Rosa Herbal Pigmentą Fiksuojantis Serumas
    • Rosa Herbal Pigmentą Fiksuojantis Serumas

    Rosa Herbal Pigmentą Fiksuojantis Serumas

    Gamintojas

    Rosa Herbal Skin Care
    Review (0)
    28,95 €
    Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
    Prekyboje

    Sutraukiantis serumas, taip užkertant kelią audinių skysčių ir pigmento nutekėjimui. Dėl specialaus turinio, kuriame yra Pigment Booster® Complex 3, dūrio kanalai užsidaro greičiau, jis uždaro pigmentus į odą.

    Kiekis
    Kiekis

    Paskutinį kartą šį produkta pirkote: 2024-04-26

    Sutraukiantis serumas, taip užkertant kelią audinių skysčių ir pigmento nutekėjimui. Dėl specialaus turinio, kuriame yra Pigment Booster® Complex 3, dūrio kanalai užsidaro greičiau, jis uždaro pigmentus į odą.Todėl prasideda gijimo procesas ir užtikrinamas gražesnis galutinis rezultatas. Tai padeda išvengti uždegimo dėl savo sudedamųjų dalių. 100% natūrali kosmetika, sudėtyje yra tik natūralūs, augaliniai ingredientai.

    Kaip naudoti:

    Ypač rekomenduojamas antakiams, lūpų permanentiniam makiažui ir kūno tatuiruotėms. Po tatuiruotės, nuvalius ir dezinfekavus odą, plonu sluoksniu užtepkite ant šviežios tatuiruotės. Nenuvalykite, leiskite susigerti ir veikti. Nenaudokite jo ant akių vokų, nes gali sudirginti akis.

    Produkto privalumai:

    Jo komponentai padeda sklandžiau gijimą tatuiruotėms, turi žaizdų gijimą, sutraukiamąjį, priešuždegiminį, raminamąjį ir edemą mažinantį poveikį, palengvina paviršinių traumų gijimą ir palaiko tatuiruočių higieną.

    Ingridientai:

    Aqua, Hamamelis Virginiana Flower Water, Lavandula Angustifolia Flower Water, Glycerin, Alcohol, Propolis Cera Extract, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Hyaluronic Acid, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Sodium Levulinate, Sodium Arisate, Pollulan, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Rosa Herbal Pigmentą Fiksuojantis Serumas

    8 kitų produktų šioje kategorijoje: