Kategorijos
  • Nauja
    Rosa Herbal Pigment Boster Balzamas
    • Rosa Herbal Pigment Boster Balzamas
    • Rosa Herbal Pigment Boster Balzamas
    • Rosa Herbal Pigment Boster Balzamas
    • Rosa Herbal Pigment Boster Balzamas
    • Rosa Herbal Pigment Boster Balzamas

    Rosa Herbal Pigment Boster Balzamas

    Gamintojas

    Rosa Herbal Skin Care
    Review (0)
    10,49 €
    Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
    Prekyboje

    Specialaus turinio balzamas, kurio sudėtyje yra "Pigment Booster" Complex 1, kuris pagreitina pigmentų įsisavinimą. Pigment Booster® Complex 1 poveikis tatuiruotai odai yra unikalus, jis suteikia odai idealią būklę, nepriklausomai nuo odos tipo, kuri yra optimaliausia implantuoti pigmentus.

    Kiekis
    Kiekis

    Paskutinį kartą šį produkta pirkote: 2024-04-26

    Specialaus turinio balzamas, kurio sudėtyje yra "Pigment Booster" Complex 1, kuris pagreitina pigmentų įsisavinimą. Pigment Booster® Complex 1 poveikis tatuiruotai odai yra unikalus, jis suteikia odai idealią būklę, nepriklausomai nuo odos tipo, kuri yra optimaliausia implantuoti pigmentus. Jis turi minkštinamąjį, drėkinamąjį ir gyvybingumą suteikiantį poveikį, todėl oda tampa lanksti ir elastinga. Dėl to PMU paviršius tampa aksominis ir padeda sukurti vienodą atspalvį. Naudojant procedūrų metu, dėl savo specialių priemonių oda nesausina, netampa dirginama ir jautri, o tai pagreitina visą procesą. Padaro odą imlesnę, todėl pigmentai tolygiai patenka į odą, be reikalo nepažeidžiant odos. Tai leidžia atlikti kokybišką darbą ir sutrumpinti darbo eigą. Taigi gijimo procesas gali būti sklandesnis ir užtikrinamas gražesnis galutinis rezultatas. 100% natūrali kosmetika, sudėtyje yra tik natūralūs, augaliniai ingredientai.

    Kaip naudoti:

    Pigmentacijos metu keletą kartų tepkite ant tatuiruotos odos ir srities aplink ją. Dėl savo sudedamųjų dalių jis greitai įsigeria į odą ir per trumpą laiką atkuria daug geresnę nei įprasta odos būklę. Tada, prieš tęsdami darbą, švelniai nuvalykite ant odos paviršiaus likusį balzamą. Pavyzdžiui, atliekant antakių mikropigmentaciją, kai dirbate su šonais posūkiais, vieną kartą į vieną pusę, po to kitą, kol dirbate vienoje pusėje, kitą pusę patepkite Booster Balm ir leiskite jam veikti. Ta pati sistema gali būti naudojama akių vokų, lūpų ir kūno tatuiruotėms. Jis gali būti efektyviai naudojamas veidui (vokams, antakiams, lūpoms) ir bet kurioje kūno vietoje tatuiruotės metu, puikiai veikia bet kokio tipo odą, be išimties.

    Produkto privalumai:

    Tatuiruotės metu oda tampa sudirgusi, išsausėja ir trapi dėl gausaus šluostymo ir anestetinių kremų naudojimo. Naudojant Pigment Booster Balm, oda tampa šilkinė, aksominė ir elastinga, todėl adatėlė netrūkinėja ir negadina odos, tačiau sukuria gražias, taisyklingas mikroskopines skylutes. Dėl to oda tampa imlesnė, negamina intensyvaus audinių skysčio, todėl galime sukurti gražesnį ir greitesnį darbą. Be to, daugelis jo komponentų turi žaizdų gijimą, antiinfekcinį ir priešuždegiminį poveikį, todėl palaiko higienišką tatuiravimo procesą.

    Ingridientai:

    Butyrospermum, Parkii Butter, Triticum Vulgare Germ Oil, Gluceryl Rosinate, Olea Europeana Oil, Persea Gratissima Oil, Glycerin Argania Spinosa Kernel Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Tocopherol, Limonene

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Rosa Herbal Pigment Boster Balzamas

    8 kitų produktų šioje kategorijoje:

    Klientai taip pat pirko: