Kategorijos
  • Nauja
    Rosa Herbal Po Procedūrinis Balzamas Lūpoms
    • Rosa Herbal Po Procedūrinis Balzamas Lūpoms

    Rosa Herbal Po Procedūrinis Balzamas Lūpoms

    Gamintojas

    Rosa Herbal Skin Care
    Review (0)
    10,80 €
    Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
    Prekyboje

    Tai specialus produktas, kuris tarnauja kaip gaivių antakių ir lūpų PMU bei kūno tatuiruočių priežiūra.

    Kiekis

    Paskutinį kartą šį produkta pirkote: 2024-04-26

    Tai specialus produktas, kuris tarnauja kaip gaivių antakių ir lūpų PMU bei kūno tatuiruočių priežiūra. Dėl augalinių ingredientų, didelio vitamino E kiekio ir balinančios, vaško konsistencijos maitina ir saugo tatuiruotą paviršių. Drėkina, minkština odą ir suformuoja dangą ant odos, taip apsaugodama tatuiruotę. Tai leidžia maksimaliai implantuoti pigmentą į odą ir sklandžiai gijimą po PMU gydymo.

    Kaip naudoti:

    Šiuo balzamu tepkite tatuiruotę kelis kartus per dieną, 7-10 dienų. Pirmiausia švelniai nuvalykite tatuiruotės paviršių drėgnu vatos diskeliu, kad ant jo neišdžiūtų nutekėjęs audinių skystis, tada ant tatuiruotės užtepkite po priežiūros balzamą. Užtepkite plonu sluoksniu, kad nesukeltumėte „saunos efekto“ ant šviežios tatuiruotės. Tatuiruotė neturi išdžiūti, nes išsausėję šašai gali ištraukti pigmentus iš odos, todėl svarbu balzamą naudoti kelis kartus per dieną. Kas 3-4 valandas patikrinkite, ar pakanka tatuiruotės balzamo. Jis netinka akių kontūro PMU priežiūrai, neturi patekti į akis, nes gali sukelti neryškų matymą.

    Produkto privalumai:

    Minkština, drėkina ir regeneruoja tatuiruotą paviršių, užtikrina aksominį paviršių, padeda atsikratyti dirginimo ir atsitiktinės edemos. Tai palengvina tobulą pigmentų įsisavinimą į odą, taip prisidedant prie maksimalaus tatuiruotės pastovumo ir tobulumo. Be to, kai kurios jo sudedamosios dalys turi žaizdas gydantį, priešinfekcinį ir priešuždegiminį poveikį, todėl padeda išlaikyti tatuiruotės higieną.

    Ingridientai:

    Shea butter, Cocoa butter, Beeswax, Jojoba oil, Avocado oil, Wheatgerm oil, Almond oil, Rice oil, Babassou oil, Macadamia oil, Apricot oil, Argan oil, Olive oil, Grapeseed oil, Vitamin E, Lavender essential oil, Tea tree essential oil.

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Rosa Herbal Po Procedūrinis Balzamas Lūpoms