Kategorijos
      Pegasus Pro Tattoo Tepalas
      • Pegasus Pro Tattoo Tepalas
      • Pegasus Pro Tattoo Tepalas

      Pegasus Pro Tattoo Tepalas (25ml)

      Gamintojas

      Pegasus Pro
      Review (0)
      3,69 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Dėl savo konsistencijos tepalas gali būti lengvai paskirstomas ant odos, todėl tinka ir didelėms tatuiruotėms.

      Pagaminta Vokietijoje

      Kiekis

      Paskutinį kartą šį produkta pirkote: 2024-04-27

      Pegasus Pro tatuiruočių tepalas: idealus pasirinkimas tatuiruočių priežiūrai


      Kalbant apie tatuiruočių priežiūrą, išskirtinėmis savybėmis išsiskiria vienas produktas – Pegasus Pro Tattoo Ointment. Šis tepalas yra specialiai sukurtas skystos konsistencijos, todėl jį galima lengvai paskirstyti ant odos. Jis išsiskiria tuo, kad yra tinkamas tiek mažoms, tiek didelėms tatuiruotėms, todėl tai yra universalus pasirinkimas tatuiruočių entuziastams.

      Pegasus Pro Tattoo tepalas išsiskiria nepaprastai mažu vandens kiekiu sudėtyje. Skirtingai nuo daugelio kitų rinkoje esančių kremų, šis tepalas sudaro apsauginę plėvelę ant viršutinio odos sluoksnio. Ši plėvelė reikalinga, kad jūsų tatuiruotė išliktų gyvybinga ir nesugadinta.

      Pegasus Pro Tattoo Ointment sukurta apsauginė plėvelė ne tik saugo jūsų tatuiruotę, bet ir padeda gijimo procesui. Jis veikia kaip kliūtis nuo išorinių veiksnių, galinčių pakenkti jūsų tatuiruotės kokybei ir išvaizdai.

      Jei ieškote aukščiausio lygio priežiūros tatuiruotėms, Pegasus Pro Tattoo Ointment yra teisingas pasirinkimas. Unikali sudėtis ir galimybė išsaugoti jūsų tatuiruotės blizgesį išskiria šį preparatą kaip būtiną tatuiruotės priežiūrai. Rinkitės geriausią priemonę savo tatuiruotės ilgaamžiškumui – rinkitės Pegasus Pro tatuiruočių tepalą.

      Ingridientai:

      PETROLATUM, VEGETABLE OIL, MELALEUCA LEUCADENDRON CAJEPUT OIL, ALCOHOL DENAT, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, PANTHENOL, LIMONENE, LINALOOL, MENTHA SPICATA CRISPS HERB OIL, GERANIOL, TOCOPHEROL.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Pegasus Pro Tattoo Tepalas (25ml)