Kategorijos
Tattoo prekės | Tatuiruočių procedūroms
Tattoo prekės

Mūsų tikslas tiekti tik kokybiškas tatuiruočių procedūroms skirtas prekes už geriausią kainą Baltijos šalyse. Greitas aptarnavimas ir pristatymas per 1 darbo dieną po užsakymo. 

Tatuiruočių tiekimo rinka pasižymi nuolatinėmis naujovėmis, kai gamintojai pristato pažangias medžiagas ir technologijas, kad padidintų tatuiravimo procedūrų tikslumą, saugumą ir efektyvumą. Auga ekologiškų tatuiruočių dažų paklausa, o pramonė vis labiau rūpinasi aplinka, didėja ekologiškų medžiagų poreikis.

Tatuiruočių įrangos naujovės

 

Skaitmeninės ir belaidės tatuiruočių mašinos

 

Skaitmeninės tatuiruotės mašinos sukėlė revoliuciją pramonėje, leisdamos menininkams tiksliai reguliuoti adatos greitį, gylį ir jėgą, taip pagerindamos tatuiravimo proceso kontrolę.

 

Atsirado belaidžių tatuiruočių mašinų, kurios suteikia menininkams daugiau laisvės ir lankstumo dėl ilgo akumuliatoriaus veikimo ir greito įkrovimo galimybių.

 

Pažangios adatos ir pigmentai 

Naujos adatų konfigūracijos leidžia menininkams sklandžiai perjungti tarp linijos darbo ir šešėlių, o kai kuriuose yra jutiklių, reguliuojančių gylį pagal odos tankį.

 

Rinkoje padaugėjo veganiškų ir ekologiškų tatuiruočių dažų, kuriuose nėra gyvūninės kilmės produktų ir kenksmingų cheminių medžiagų, todėl sumažėja poveikis aplinkai ir alerginės reakcijos.

Tendencijos ir vartotojų elgsena

 

 

Didėja ekologiškų ir tvarių tatuiruočių reikmenų paklausa, daugiausia dėmesio skiriant žalos aplinkai mažinimui.

 

Technologijų ir asmeninių tatuiruočių dizaino integravimas yra naujos tendencijos, kurias įtakoja socialinė žiniasklaida.

 

Elektroninės prekybos platformos palengvino pasaulinį tatuiruočių reikmenų platinimą, todėl profesionalams ir entuziastams buvo lengviau pasiekti produktus.

Tatuiruočių tiekimo pramonė išgyvena spartaus augimo ir inovacijų laikotarpį, kurį skatina technologijų pažanga, aplinkosauginis sąmoningumas ir besikeičiantys vartotojų pageidavimai. Prognozuojama, kad iki 2030 m. rinka padvigubės, todėl tatuiruočių meistrai ir entuziastai gali tikėtis nuolatinio naujų ir patobulintų gaminių, kurie pagerins tatuiruočių patirtį, antplūdį. Pramonės dėmesys saugumui, tikslumui ir kūrybiškumui, taip pat apsipirkimo internetu patogumui yra tinkamas tvariai plėtrai ir evoliucijai.

tattoo prekės

Tatuiruočių mašinos: prekės ženklai, tipai ir naujovės 

PMU tiekimo pramonė pastebėjo technologijų pažangos bangą ir prekių ženklų, besispecializuojančių tatuiruočių mašinose, paplitimą.

  

Populiariausi tatuiruočių mašinų prekės ženklai

Cheyenne

 

Cheyenne HAWK PEN yra žinomas dėl savo rašiklio stiliaus dizaino, greičio, tikslumo ir vienkartinių kasečių adatų. Jis švelnus odai ir skatina geresnį gijimą.

 

„Cheyenne SOL NOVA Unlimited“ ir „Cheyenne SOL NOVA“ (2023 m.) yra naujausi papildymai, siūlantys pažangias šiuolaikinės tatuiruotės funkcijas.

Dragonhawk

Dragonhawk mašinos, tokios kaip Dragonhawk Fold Pro ir Dragonhawk Mast Flip Pro, yra žinomos dėl savo spalvinimo galimybių ir bendradarbiavimo su profesionaliais tatuiruočių meistrais.

 

FK Irons

 

FK Irons siūlo daugybę mašinų, įskaitant FK Irons Flux Max, FK Irons ONE ir FK Irons Spektra Flux, žinomus dėl savo kokybės ir našumo.

 

Tatuiruočių mašinų tipai

 

Ritės tatuiruočių mašinos

  

Ritės mašinos naudoja elektromagnetines grandines adatų judėjimui ir yra žinomos dėl savo tikslumo, reguliuojamumo ir tradicinių adatų nustatymo.

 

Rotaciniai tatuiruočių aparatai

  

Sukamieji įrenginiai yra varomi varikliu, todėl jų veikimas yra tylesnis, lengvesnis ir nuoseklesnis, idealiai tinka tikroviškumui ir portretams.

 

Pneumatinės tatuiruočių mašinos

Pneumatinės mašinos yra varomos oru ir yra daug lengvesnės nei ritės ir rotorinės mašinos, todėl užtikrina didesnį komfortą.

 

Belaidės tatuiruočių mašinos

 

Belaidės mašinos užtikrina belaidį patogumą naudojant didelės talpos įkraunamas baterijas, nors jų galia gali būti mažesnė nei įrenginių, maitinamų iš tinklo.

Tatuiruočių mašinų naujovės

 

Skaitmeninė ir belaidė technologija

 

Skaitmeninės tatuiruotės mašinos leidžia tiksliai reguliuoti adatos greitį, gylį ir jėgą.

 

Belaidžiai tatuiruočių aparatai suteikia daugiau laisvės ir lankstumo dėl ilgo akumuliatoriaus veikimo ir greito įkrovimo.

 

Išplėstinės adatos

 

Naujos adatų konfigūracijos leidžia sklandžiai perjungti tarp linijos darbo ir šešėliavimo, kai kuriose yra odos tankio jutikliai.

 

Papildyta realybė (AR)

 

AR technologija leidžia klientams prieš procedūrą peržiūrėti tatuiruotes ant savo kūno, taip padidinant pasitenkinimą ir sumažinant apgailestavimą.

 

Tatuiruočių šalinimo technologijos

 

Tokios technologijos kaip lazeris leidžia efektyviau pašalinti tatuiruotes su minimaliais randais.

  

Priežiūros produktai

  

Sukurti specializuoti priežiūros produktai, kurie pagreitina gijimą ir apsaugo tatuiruotes.

 

Adatų diapazonas

  

Rotacinės mašinos paprastai turi platesnį adatų asortimentą nei ritinių mašinos.

 

Tatuiruočių mašinų rinka yra įvairi, daugybė prekių ženklų siūlo įvairias mašinas, pritaikytas skirtingiems stiliams ir technikoms. Tokios naujovės, kaip skaitmeniniai valdikliai, belaidis veikimas ir pažangios adatos, pagerina tatuiravimo patirtį. Nesvarbu, ar menininkas renkasi tradicinę ritės mašiną, ar modernią rotacinę ar pneumatinę mašiną, yra daugybė pasirinkimų, atitinkančių jo poreikius. Pramonei ir toliau augant, galime tikėtis tolimesnės pažangos, kuri ir toliau pakeis tatuiruotes.

Tatuiruočių tiekimo pigmentai: sauga, prekės ženklai ir naujovės

 

Tatuiruotės pigmentai yra esminė tatuiruotės proceso sudedamoji dalis, suteikianti tatuiruotes atgaivinančių spalvų ir gyvybingumo.

 

Saugos ir reguliavimo priežiūra

 

Tatuiruočių pigmentuose naudojami pigmentai laikomi spalviniais priedais ir turi būti patvirtinti iš anksto pagal Federalinį maisto, vaistų ir kosmetikos įstatymą.

  

Populiarūs tatuiruočių pigmento prekės ženklai

 

Eternal Ink

 

Eternal Ink, sukurta Terry "Tramp" Welker, yra žinoma dėl savo ilgalaikių tatuiruočių ir bendradarbiavimo su menininkais, siekiant išplėsti specialius atspalvius. Prekės ženklas siūlo daugiau nei 150 skirtingų atspalvių, įskaitant purpurinio rašalo spektrą.

Intenze Tattoo Ink

  

„Intenze Tattoo Ink“ yra pripažintas dėl to, kad siūlo daugiau spalvų nei bet kuris kitas prekės ženklas, teikia pirmenybę saugai ir užtikrina sterilų, veganišką ir reikalavimus atitinkantį rašalą.

 

Dynamic Ink

 

Dynamic pigmentai žinomi dėl savo intensyvių ir ryškių spalvų, pagamintų naudojant aukščiausios kokybės pigmentus ir iš anksto išsklaidytą formulę, su kuria lengva dirbti.

 

Tatuiruočių pigmentų pramonė yra sudėtinga sritis, kurioje meniškumas derinamas su saugumu ir naujovėmis. Nors FDA ir toliau stebi ir tiria tatuiruočių rašalus, prekių ženklai, tokie kaip „Eternal Ink“, „Intenze“, „Dynamic Inks“, peržengia ribas, siūlydami daugybę spalvų ir formulių. Tobulėjant pramonei, tobulėja ir technologija, galinti sukurti stabilesnius ir saugesnius pigmentus, kurie laikui bėgant išlaiko savo blizgesį. Tatuiruočių meistrai ir klientai turi būti informuoti apie pasirinktų pigmentų saugumą ir kokybę, kad užtikrintų geriausius įmanomus jų tatuiruočių rezultatus.

Tatuiruočių kartridžai: geriausi pasirinkimai 

Tatuiruočių kasetės yra pagrindinė šiuolaikinės tatuiruočių pramonės dalis, suteikianti menininkams galimybę greitai perjungti adatų konfigūracijas ir išlaikyti aukštus higienos standartus.

 

Menininkų teigimu, populiariausios tatuiruočių kasečių adatos

 

KWADRON kartridžai

 

KWADRON kasetės yra labai vertinamos dėl adatos stabilizavimo sistemos, užtikrinančios ilgaamžiškumą ir optimalų veikimą. Jie yra įvairių dydžių, įskaitant 0,35 mm, 0,30 mm ir 0,25 mm, ir pasižymi kovine serija, žinoma dėl savo tikslumo.

 

KWADRON Optima serija yra dar vienas populiarus pasirinkimas, siūlantis daugybę konfigūracijų įvairioms tatuiravimo technikoms.

 

Cheyenne kartridžai

 

Cheyenne Safety kasetės yra žinomos dėl savo patentuotos saugos membranos, kuri padeda išvengti kryžminio užteršimo.

 

„Cheyenne Capillary“ kasetės yra naujoviško dizaino su rašalo rezervuarais, kurie užtikrina ilgesnį rašalo srautą.

 

Cheyenne Craft kasetės yra skaidraus korpuso, kad būtų geriau matomas rašalo srautas, ir yra pagamintos iš medicininio plastiko.

  

Kiti žymūs prekių ženklai ir kartridžai

  

Magic Moon kartridžai taip pat mėgsta tatuiruočių meistrai dėl jų kokybės.

 

FK Irons ir Spektra Rotary kartridžai Vertix turi permatomą antgalį ir yra žinomos dėl aiškaus rašalo srauto matomumo.

 

Bishop Da Vinci V2 kasetės yra prieinamos ir gerai vertinamos pramonėje.

Apsvarstymai prieš perkant tatuiruočių adatas

 

Renkantis tatuiruočių adatas, būtina atsižvelgti į šiuos dalykus:

 

Išankstinė sterilizacija ir suderinamumas

  

Įsitikinkite, kad kasetės yra iš anksto sterilizuotos, kad išlaikytumėte higienos standartus.

 

Patikrinkite, ar kasetės yra suderinamos su jūsų tatuiruočių aparatu, kad išvengtumėte įrangos neatitikimo.

  

Kokybė ir konstrukcija

 

Aukštos kokybės tatuiruočių kasečių konstrukcija yra labai svarbi optimaliam veikimui ir saugumui.

 

Kasetės turi užkirsti kelią atgaliniam srautui, kad apsaugotų tatuiruočių mašiną ir klientą nuo užteršimo.

 

Prekės ženklo reputacija ir naujovės

  

Quantum Tattoo Cartridges reklamuojamos kaip vienos geriausių rinkoje, pabrėžiant gerbiamų prekių ženklų pasirinkimo svarbą.

 

Tokios naujovės, kaip EZ tatuiruotės „V-Select“ kasetės, siūlo aukštos kokybės, tiksliai suvirintas adatas ir didelio stiprumo silikoninę elastinę membraną, neleidžiančią rašalui tekėti atgal.

  

Vienkartiniai tatuiruočių reikmenys

 

Vienkartiniai tatuiruočių reikmenys, įskaitant kasetes, yra skirti vienkartiniam naudojimui, siekiant sumažinti kryžminio užteršimo ir infekcijos riziką.

 

Vienkartinių reikmenų naudojimas supaprastina darbo eigą tatuiruočių studijose, nes nebereikia atlikti daug laiko reikalaujančių sterilizavimo procedūrų.

 

Nors vienkartinių reikmenų išankstinė kaina gali būti didesnė, ilgainiui jos gali būti ekonomiškos, nes sutaupoma sterilizacijos laiko ir įrangos priežiūros.

 

Tatuiruočių kasečių rinka menininkams siūlo daugybę galimybių, o prekių ženklai, tokie kaip KWADRON, Cheyenne ir Vertix, pirmauja kokybės ir naujovių srityje. Renkantis kasetes, menininkai turėtų teikti pirmenybę išankstinei sterilizacijai, suderinamumui, kokybei ir prekės ženklo reputacijai. Tokios naujovės, kaip belaidžiai aparatai ir pažangios adatų konfigūracijos, dar labiau pakeis tatuiruočių kūrimo procesą. Vienkartiniai tatuiruočių reikmenys, įskaitant kasetes, tampa vis populiaresni dėl patogumo ir higienos privalumų. Kadangi pramonė ir toliau vystosi, menininkai turi daugiau pasirinkimų nei bet kada anksčiau, kad užtikrintų, jog jie gali pateikti geriausius rezultatus savo klientams.

Tatuiruotės tiekimo rankenos: pasirinkimas, patogumas ir naujovės

 

Tatuiruotės rankenos yra esminė tatuiruočių meistro įrankių rinkinio dalis, užtikrinanti komfortą, kontrolę ir tikslumą tatuiravimo proceso metu. Šioje ataskaitoje kaupiama informacija iš įvairių šaltinių, siekiant pateikti rinkoje esančių vienkartinių ir ergonomiškų rankenų, guminių rankenų ir naujoviškų adatų rankenų apžvalgą.

 

Tatuiruotės rankenos

 

Cheyenne rankenos

 

Cheyenne siūlo sterilias rankenas HAWK Pen, SOL Nova ir SOL Nova Unlimited, kurios yra trijų formų ir dydžių: Ergo Round, Ergo Long ir Ergo 1 colio.

 

Šios rankenos yra sukurtos taip, kad būtų ergonomiškos ir patogios beveik bet kokio tipo rankoms, o iš minkštos medžiagos, kuri puikiai tinka rankoje.

 

Adatos padėtį galima lengvai reguliuoti sukant rankeną, o kasetes galima greitai pakeisti.

 

„Cheyenne“ vienkartinės rankenos yra sterilizuotos, supakuotos atskirai ir nereikalauja dangtelio, todėl sąrankos procesas supaprastinamas.

 

Tatuiruočių tiekimo priedai: rinkos tendencijos, naujovės ir esminiai dalykai

Tatuiruočių pramonė nuolat vystosi, o naujos technologijos ir produktai gerina tiek menininkų, tiek klientų patirtį. Šioje ataskaitoje apibendrinama naujausia informacija apie tatuiruočių tiekimo priedus, įskaitant rinkos tendencijas, naujoves ir esminius elementus, kuriuos kiekvienas tatuiruočių meistras turėtų turėti savo įrankių rinkinyje.

Esminiai tatuiruočių reikmenys

Adatos, rankenos ir mašinos

Tatuiruočių adatos skirstomos į tokias rūšis kaip turbo, šešėliai, plokščios, apvalios ir magnuminės, kurių kiekviena atlieka lemiamą vaidmenį darbo kokybei.

Rankenos yra labai svarbios, kad tatuiruočių mašina neslystų, o jos yra vienkartinės arba metalinės.

Kokybiškas tatuiruočių aparatas yra svarbiausias dalykas norint atlikti geriausią darbą – nuo ​​ritės iki rotacinės įrangos.

Trafaretai, pigmentai ir sterilizavimas

Antgaliai ir vamzdeliai yra būtini norint tiksliai įvesti adatą, užtikrinti optimalų rašalo srautą ir saugiai valyti.

Apsauginis gelis Advanced Tattooing Gel pagerina rašalo sodrumą ir sumažina adatos nudegimą.

Perkėlimo popierius yra labai svarbus norint pasiekti tobulus kliento odos kontūrus.

Sterilizacijos įranga, įskaitant autoklavus ir medicinines dezinfekavimo priemones, yra būtina norint išlaikyti higienos standartus.

Tatuiruočių priedai

 

Pigmentų dangteliai, praktinė oda ir kt

 

Tatuiruotės priedai – nuo ​​rašalo dangtelių iki adatų kasečių ir mašinos atsarginių dalių.

 

Tatuiruotės praktika leidžia menininkams patobulinti savo įgūdžius dirbant su sintetinėmis medžiagomis, tokiomis kaip silikonas ar guma.

 

Pigmentų maišytuvai, tokie kaip TATSoul Ink Mixer, užtikrina vienodą tatuiruočių rašalo spalvą ir tekstūrą.

 

Tatuiruočių aksesuarų rinka pasižymi tradicinių esminių dalykų ir pažangiausių naujovių deriniu. Skaitmeninės mašinos, ekologiškas rašalas ir belaidės technologijos nustato naujus pramonės standartus. Menininkai turi turėti įvairių adatų, rankenų, mašinų ir sterilizavimo įrankių, kad užtikrintų kokybę ir saugumą. Rinka yra tvirta, sparčiai auga ir turi stiprią ateities perspektyvą, kurią įtakoja technologijų pažanga ir besikeičiantys vartotojų pageidavimai. Pramonei tobulėjant, tatuiruočių meistrai turėtų būti informuoti apie naujausias tendencijas ir produktus, kad išlaikytų konkurencinį pranašumą ir teiktų geriausias paslaugas savo klientams.

Tatuiruotės atsargų priežiūra: pagrindinės priežiūros priemonės tatuiruotės metu ir po jos

 

 

Vėlesnė tatuiruotės priežiūra yra labai svarbus tatuiruotės proceso aspektas, turintis įtakos tiek greitam gijimui, tiek ilgalaikiam tatuiruotės išvaizdai. Šiame išsamiame vadove apibendrinami naujausi dermatologų, tatuiruočių meistrų ir priežiūros produktų gamintojų patarimai, padedantys užtikrinti geriausius naujų tatuiruočių rezultatus.

 

 

Neatidėliotina priežiūra: pirmosios kelios valandos

 

 

Pasidarius tatuiruotę, svarbu, kad vieta būtų uždengta kelias valandas, kad apsaugotumėte ją nuo bakterijų ir dirginimo.

 

Naudojamo tvarsčio tipas gali skirtis, pavyzdžiui, plastikinė plėvelė, marlė arba medicininiai lipnūs tvarsčiai, pvz., Dermalize.

 

Jūsų tatuiruočių meistras pateiks konkrečias instrukcijas, kaip ilgai laikyti padažą, kuris gali trukti nuo kelių valandų iki kelių dienų.

 

 

 

Valymas ir drėkinimas

 

 

 

Nuėmus tvarstį, tatuiruotę reikia švelniai nuplauti drungnu vandeniu ir bekvapiu antibakteriniu muilu.

 

Nusausinkite vietą švaria šluoste ir plonu sluoksniu patepkite rekomenduojamu tepalu ar losjonu.

 

Drėkinimas yra labai svarbus gydymui, tačiau venkite produktų, kurių sudėtyje yra kvapiųjų medžiagų, dažiklių ar naftos.

 

Naudokite drėgmę sugeriantį produktą du ar tris kartus per dieną, kol tatuiruotė visiškai užgis.

 

Gydymo procesas ir ilgalaikė priežiūra

  

Gijimo procesas gali užtrukti iki trijų mėnesių, o iš pradžių tatuiruotė atrodo stora, drumsta ir nubrozdinta.

 

Nerinkite ir nebraižykite nuospaudų ar sausos odos, nes tai gali sukelti negrįžtamą žalą.

 

Pirmąsias kelias savaites laikykite tatuiruotę nuo tiesioginių saulės spindulių ir nemirkykite jos vandenyje.

 

Išgijusios tatuiruotės išvaizdą palaikykite naudodami kremą nuo saulės ir drėkinamąsias priemones, skirtas tatuiruotai odai.

Tinkamų priežiūros produktų pasirinkimas

 

Pasirinkite priežiūros priemones, kurios yra be kvapiųjų medžiagų ir neturi alergenų ar uždegimą sukeliančių medžiagų.

 

Produktai turėtų būti parenkami pagal jų sudėtį, o tepalai yra labiausiai drėkinantys, po to - balzamai, kremai ir losjonai.

 

Pradinio gijimo proceso metu venkite produktų su petrolatumu dėl galimos rizikos.

  

Ko vengti gydymo metu

 

Aptempti drabužiai, kurie gali trintis į tatuiruotę.

 

Įtempta veikla arba treniruotės pirmąsias 48 valandas.

 

Alkoholis ir nesveikas maistas, kurie gali turėti įtakos gijimo procesui.

 

Nuskinti nuospaudas arba subraižyti tatuiruotę.

Tinkama tatuiruotės priežiūra yra būtina norint saugiai išgydyti tatuiruotę ir išlaikyti jos išvaizdą laikui bėgant. Tai reiškia, kad tatuiruotė yra švari, drėkinama ir apsaugota nuo išorinių veiksnių. Labai svarbu pasirinkti priežiūros produktus, pirmenybę teikiant natūraliems, be kvapų. Svarbu sekti konkrečius savo tatuiruočių meistro patarimus ir būti budriems dėl bet kokių komplikacijų požymių. Laikydamiesi šių gairių, galite padėti užtikrinti, kad jūsų tatuiruotė gerai gyja ir išliks gyvybinga daugelį metų.

Pasaulinė tatuiruočių šalinimo rinka: tendencijos, naujovės ir augimo analizė

Tatuiruočių šalinimo rinka išgyvena didelį augimą ir naujoves, kurią skatina besikeičiantys vartotojų pageidavimai, technologijų pažanga ir neinvazinių kosmetinių procedūrų poreikis.

Tatuiruočių šalinimo technologinės naujovės

 

Lazerinių technologijų pažanga sumažina tatuiruotės šalinimo trukmę, skausmą ir seansų skaičių.

 

Describe PFD tatuiruotės šalinimo pleistras, užpiltas perfluorodekalinu, sumažina šiluminę ekspoziciją ir leidžia atlikti kelis lazerinius praėjimus per vieną seansą.

 

Pikosekundinė lazerio technologija, naudojanti itin trumpus energijos impulsus, efektyviai pašalina ryškias spalvas ir įsisenėjusius pigmentus.

 

IPL terapija, naudojant plataus spektro šviesą, yra ypač veiksminga šviesesnėms tatuiruotės spalvoms, tokioms kaip raudona, geltona ir oranžinė.

Tatuiruočių maitinimo blokai: būtini įrankiai tatuiruočių meistrams

 

 

Tatuiruočių maitinimo šaltiniai yra esminiai tatuiruočių meistro įrankių rinkinio komponentai, suteikiantys reikiamos energijos tatuiruočių mašinoms paleisti. Šioje ataskaitoje kaupiama informacija iš įvairių šaltinių, kad būtų galima apžvelgti galimybes, naujoves ir svarstymus renkantis tatuiruotės maitinimo šaltinį.

Tatuiruotės maitinimo šaltinių apžvalga

Cheyenne jėgos agregatai

„Cheyenne“ siūlo daugybę galios blokų, įskaitant „EnGen“, PU2, PU III – „The Limited Concept Edition“ ir „Power Unit IV“, kurių klientų įvertinimai svyruoja nuo 3,2 iki 5 iš 5.

 

Maitinimo blokai I ir II siūlo paprastą, minimalistinį sprendimą, leidžiantį prijungti vieną ar dvi tatuiravimo mašinas.

 

Maitinimo blokas IV yra lankstus ir kompaktiškas sprendimas, idealiai tinkantis žemo dažnio veikimui, su tokiais priedais kaip chronometras ir įvairūs darbo režimai.

 

Norint naudoti Cheyenne maitinimo šaltinius su kitų gamintojų mašinomis, gali prireikti adapterių arba paleidimo kabelių.

Tinkamo maitinimo šaltinio pasirinkimas

Našumas ir suderinamumas

Kritiniai maitinimo šaltiniai, įskaitant belaidžius modelius, tokius kaip Critical Atom, yra suderinami su beveik visais mašinų gamintojais.

 

„Cheyenne“ maitinimo šaltinius rekomenduojama naudoti su tos pačios markės mašinose, nors juos galima naudoti su bet kurios markės įrenginiais.

 

 

 

Ilgalaikiai svarstymai

 

 

 

Maitinimo blokai atnaujinami rečiau nei mašinos, todėl svarbu pasirinkti tokį, kuris atitiktų ilgalaikius poreikius.

 

Belaidžio ryšio parinktys siūlo kitokią patirtį, palyginti su tradicinėmis laidinėmis sąrankomis, o menininkų pageidavimai skiriasi.

 

 

 

Tatuiruočių mašinų naujovės

 

 

 

Skaitmeninės tatuiruotės mašinos leidžia reguliuoti adatos greitį, gylį ir jėgą, o tai gali turėti įtakos maitinimo šaltinio pasirinkimui.

 

Belaidėms tatuiruočių mašinoms reikia suderinamų galios sprendimų, kurie atitiktų jų unikalius poreikius.

 

 

 

Tatuiruočių maitinimo šaltiniai yra būtini tatuiruočių mašinų veikimui, todėl yra daugybė pasirinkimų, kad atitiktų skirtingus poreikius ir biudžetą. Energijos tiekimo technologijos naujovės, tokios kaip skaitmeniniai valdikliai, belaidžio ryšio galimybės ir protingas įtampos reguliavimas, pagerina tatuiravimo patirtį. Rinkdamiesi maitinimo šaltinį, menininkai turėtų atsižvelgti į suderinamumą su savo mašinomis, atliekamo darbo tipą ir ilgalaikį įrangos gyvybingumą. Naudodami tinkamą maitinimo šaltinį, tatuiruočių meistrai gali užtikrinti nuoseklų darbą ir kokybę.

Žiūrėti kairijį stulpelį

Yra 1906 prekių

Tinklelis
Tinklelis-2
Sąrašas
Sąrašas-2
Katalogas

Aktyvus filtrai

359,00 €Kaina
359,00 €Kaina
Critical ATOMX-R Maitinimo BlokasCritical ATOM X-R Maitinimo Blokas (Black/Black)
  • Nauja
    Critical ATOM X-R modernizavo Atom X-R dizainą, kad pagerintų vartotojo sąsają. Critical Atom X-R dėl higienos priežasčių lengva uždengti, o uždengtus mygtukus vis tiek lengva naudoti. Jame taip pat yra unikalus spalvų keitimo įtampos ekranas, esantis tiek „Critical's Atom“, tiek „AtomX“ maitinimo šaltiniuose, taip pat tradicinis ekranas, rodantis tikslią įtampą.
    359,00 €Kaina
    Critical ATOMX-R Maitinimo BlokasCritical ATOM X-R Maitinimo Blokas (Black/Black)
    • Nauja
      Critical ATOM X-R modernizavo Atom X-R dizainą, kad pagerintų vartotojo sąsają. Critical Atom X-R dėl higienos priežasčių lengva uždengti, o uždengtus mygtukus vis tiek lengva naudoti. Jame taip pat yra unikalus spalvų keitimo įtampos ekranas, esantis tiek „Critical's Atom“, tiek „AtomX“ maitinimo šaltiniuose, taip pat tradicinis ekranas, rodantis tikslią įtampą.
      359,00 €Kaina
      Englewood Black Universal Tattoo PigmentasEnglewood Black Universal Tattoo Pigment (60ml/120ml/240ml)
      • Nauja
        Englewood Black Universal Tattoo Pigmentai yra puikus pasirinkimas norint itin juodo pigmento labai koncentruotoje formoje. Pigmento tiršta ir kreminė konsistencija leidžia sklandžiai pigmentą įvesti, nesvarbu, ar naudojamas su skiedikliu ar be jo.
        28,90 €Kaina
        Englewood Black Universal Tattoo PigmentasEnglewood Black Universal Tattoo Pigment (60ml/120ml/240ml)
        • Nauja
          Englewood Black Universal Tattoo Pigmentai yra puikus pasirinkimas norint itin juodo pigmento labai koncentruotoje formoje. Pigmento tiršta ir kreminė konsistencija leidžia sklandžiai pigmentą įvesti, nesvarbu, ar naudojamas su skiedikliu ar be jo.
          28,90 €Kaina
          Englewood Black Ultra Tattoo PigmentasEnglewood Black Ultra Tattoo Pigmentas (60ml/120ml/240ml)
          • Nauja
            Englewood Black Ultra Tattoo Pigmentas yra koncentruotas pigmentas tatuiruotės užpildymui ir tribal dizainui. Vidutinės ir tolygios konsistencijos, šis organinis juodas pigmentas užtikrina puikų padengimą ir ryškumą.
            28,90 €Kaina
            Englewood Black Ultra Tattoo PigmentasEnglewood Black Ultra Tattoo Pigmentas (60ml/120ml/240ml)
            • Nauja
              Englewood Black Ultra Tattoo Pigmentas yra koncentruotas pigmentas tatuiruotės užpildymui ir tribal dizainui. Vidutinės ir tolygios konsistencijos, šis organinis juodas pigmentas užtikrina puikų padengimą ir ryškumą.
              28,90 €Kaina
              Englewood Black Absolute Tattoo PigmentasEnglewood Black Absolute Tattoo Pigmentas (60ml/120ml/240ml)
              • Nauja
                Englewood Black Absolute yra revoliucinis organinis tatuiruotės pigmentas, sukurtas tiksliam šešėliavimo ir linijų darbui.
                28,90 €Kaina
                Englewood Black Absolute Tattoo PigmentasEnglewood Black Absolute Tattoo Pigmentas (60ml/120ml/240ml)
                • Nauja
                  Englewood Black Absolute yra revoliucinis organinis tatuiruotės pigmentas, sukurtas tiksliam šešėliavimo ir linijų darbui.
                  28,90 €Kaina
                  195,00 €Kaina
                  195,00 €Kaina
                  EZ Tattoo Lola X PMU Machine Pen RankenėlėEZ Tattoo Lola X PMU Machine Pen Rankenėlė
                  • Nauja
                    EZ Tattoo Lola X PMU Machine Pen sukurtas specialiai permanentiniam makiažui, tatuiruotėms ir mikropigmentacijai.
                    195,00 €Kaina
                    EZ Tattoo Lola X PMU Machine Pen RankenėlėEZ Tattoo Lola X PMU Machine Pen Rankenėlė
                    • Nauja
                      EZ Tattoo Lola X PMU Machine Pen sukurtas specialiai permanentiniam makiažui, tatuiruotėms ir mikropigmentacijai.
                      195,00 €Kaina
                      Coal Black Vegan Tattoo Ointment Tatuiruotės Tepalas (120g)Coal Black Vegan Tattoo Ointment Tatuiruotės Tepalas (120g)
                      • Nauja
                        Coal Black Vegan Tattoo Ointment yra raminantis ir drėkinantis tatuiruočių tepalas, padedantis išvengti paraudimo ir sudirgusios odos.
                        24,00 €Kaina
                        Coal Black Vegan Tattoo Ointment Tatuiruotės Tepalas (120g)Coal Black Vegan Tattoo Ointment Tatuiruotės Tepalas (120g)
                        • Nauja
                          Coal Black Vegan Tattoo Ointment yra raminantis ir drėkinantis tatuiruočių tepalas, padedantis išvengti paraudimo ir sudirgusios odos.
                          24,00 €Kaina
                          Coal Black Water Shading Solution Skiediklis (200ml)
                          • Nauja
                            Coal Black Water Shading Solution yra tatuiruočių pigmentų skiediklis, turintis drėkinamąjį ir skatinantį gijimo poveikį, kadangi sudėtyje yra witch hazel.
                            21,90 €Kaina
                            Coal Black Water Shading Solution Skiediklis (200ml)
                            • Nauja
                              Coal Black Water Shading Solution yra tatuiruočių pigmentų skiediklis, turintis drėkinamąjį ir skatinantį gijimo poveikį, kadangi sudėtyje yra witch hazel.
                              21,90 €Kaina
                              12,40 €Kaina
                              12,40 €Kaina
                              Coal Black Cleansing Foam Putos (150ml)
                              • Nauja
                                Coal Black Cleansing Foam yra raminanti ir maitinanti green soap alternatyva.
                                12,40 €Kaina
                                Coal Black Cleansing Foam Putos (150ml)
                                • Nauja
                                  Coal Black Cleansing Foam yra raminanti ir maitinanti green soap alternatyva.
                                  12,40 €Kaina
                                  Biotat Snow Cleansing Foam Aftercare Putos (100ml)
                                  • Nauja
                                    Vienu metu valykite ir nuraminkite odą tatuiravimo metu naudodami Biotat Snow Cleansing Foam Aftercare .
                                    11,99 €Kaina
                                    Biotat Snow Cleansing Foam Aftercare Putos (100ml)
                                    • Nauja
                                      Vienu metu valykite ir nuraminkite odą tatuiravimo metu naudodami Biotat Snow Cleansing Foam Aftercare .
                                      11,99 €Kaina
                                      Biotat Žaliojo Muilo Koncentratas (100ml)
                                      • Nauja
                                        Vienu metu nuprauskite ir nuraminkite odą tatuiruotės metu naudodami BIOTAT nuskausminantį žaliojo muilo koncentratą .
                                        9,69 €Kaina
                                        Biotat Žaliojo Muilo Koncentratas (100ml)
                                        • Nauja
                                          Vienu metu nuprauskite ir nuraminkite odą tatuiruotės metu naudodami BIOTAT nuskausminantį žaliojo muilo koncentratą .
                                          9,69 €Kaina
                                          29,99 €Kaina
                                          29,99 €Kaina
                                          Biotat Žaliasis Muilas (1000ml)Biotat Green Soap Žaliasis Muilas (1000ml)
                                          • Nauja
                                            Vienu metu nuprauskite ir nuraminkite odą tatuiravimo metu naudodami BIOTAT Numbing Green Soap.
                                            29,99 €Kaina
                                            Biotat Žaliasis Muilas (1000ml)Biotat Green Soap Žaliasis Muilas (1000ml)
                                            • Nauja
                                              Vienu metu nuprauskite ir nuraminkite odą tatuiravimo metu naudodami BIOTAT Numbing Green Soap.
                                              29,99 €Kaina
                                              21,00 €Kaina
                                              21,00 €Kaina
                                              Biotat Žaliojo Muilo Koncentratas (500ml)Biotat Žaliojo Muilo Koncentratas (500ml)
                                              • Nauja
                                                Vienu metu nuprauskite ir nuraminkite odą tatuiruotės metu naudodami BIOTAT nuskausminantį žaliojo muilo koncentratą.
                                                21,00 €Kaina
                                                Biotat Žaliojo Muilo Koncentratas (500ml)Biotat Žaliojo Muilo Koncentratas (500ml)
                                                • Nauja
                                                  Vienu metu nuprauskite ir nuraminkite odą tatuiruotės metu naudodami BIOTAT nuskausminantį žaliojo muilo koncentratą.
                                                  21,00 €Kaina
                                                  29,99 €Kaina
                                                  29,99 €Kaina
                                                  Biotat Žaliojo Muilo Koncentratas (1000ml)Biotat Žaliojo Muilo Koncentratas (1000ml)
                                                  • Nauja
                                                    Vienu metu nuprauskite ir nuraminkite odą tatuiruotės metu naudodami BIOTAT nuskausminantį žaliojo muilo koncentratą .
                                                    29,99 €Kaina
                                                    Biotat Žaliojo Muilo Koncentratas (1000ml)Biotat Žaliojo Muilo Koncentratas (1000ml)
                                                    • Nauja
                                                      Vienu metu nuprauskite ir nuraminkite odą tatuiruotės metu naudodami BIOTAT nuskausminantį žaliojo muilo koncentratą .
                                                      29,99 €Kaina
                                                      Bheppo Purple Slider Tattoo Glide Vazelinas (250ml/500ml)
                                                      • Nauja
                                                        Bheppo Purple Slider Tattoo Glide  yra profesionalus vazelinas, sukurtas tam, kad meistrams ir klientams tatuiruotės patirtis būtų lengvesnė ir patogesnė!
                                                        21,60 €Kaina
                                                        Bheppo Purple Slider Tattoo Glide Vazelinas (250ml/500ml)
                                                        • Nauja
                                                          Bheppo Purple Slider Tattoo Glide  yra profesionalus vazelinas, sukurtas tam, kad meistrams ir klientams tatuiruotės patirtis būtų lengvesnė ir patogesnė!
                                                          21,60 €Kaina
                                                          20,40 €Kaina
                                                          20,40 €Kaina
                                                          Bheppo Magic Wash Foam Valomosios Putos (150ml)
                                                          • Nauja
                                                            Bheppo Magic Wash Foam yra saugus ir efektyvus būdas nuplauti odą ir palengvinti dirginimą po tatuiravimo procedūros.
                                                            20,40 €Kaina
                                                            Bheppo Magic Wash Foam Valomosios Putos (150ml)
                                                            • Nauja
                                                              Bheppo Magic Wash Foam yra saugus ir efektyvus būdas nuplauti odą ir palengvinti dirginimą po tatuiravimo procedūros.
                                                              20,40 €Kaina
                                                              Bheppo Bubblegum Slider Tattoo Glide Vazelinas (250ml)
                                                              • Nauja
                                                                Bheppo Bubblegum Slider Tattoo Glide yra tatuiruočių lubrikantas, pagamintas iš aukštos kokybės ingredientų, kuris drėkina adatą, pagreitina odos atsigavimą ir mažina paraudimą.
                                                                21,60 €Kaina
                                                                Bheppo Bubblegum Slider Tattoo Glide Vazelinas (250ml)
                                                                • Nauja
                                                                  Bheppo Bubblegum Slider Tattoo Glide yra tatuiruočių lubrikantas, pagamintas iš aukštos kokybės ingredientų, kuris drėkina adatą, pagreitina odos atsigavimą ir mažina paraudimą.
                                                                  21,60 €Kaina
                                                                  Bheppo Blue Tattoo Foam Wash Valomosios Putos (150ml)
                                                                  • Nauja
                                                                    Bheppo Aftercare Blue Tattoo Foam Wash yra raminančios putos, skirtos naudoti prieš tatuiruotę, jos metu ir kaip raminanti poprocedūrinė priežiūra po tatuiravimo procedūros.
                                                                    14,90 €Kaina
                                                                    Bheppo Blue Tattoo Foam Wash Valomosios Putos (150ml)
                                                                    • Nauja
                                                                      Bheppo Aftercare Blue Tattoo Foam Wash yra raminančios putos, skirtos naudoti prieš tatuiruotę, jos metu ir kaip raminanti poprocedūrinė priežiūra po tatuiravimo procedūros.
                                                                      14,90 €Kaina
                                                                      Unistar Tatuiruočių Aparatų Maišeliai (250vnt)
                                                                      • Nauja
                                                                        Pagaminta iš patvarios medžiagos, kad efektyviai apsaugotų ne tik įrenginį, bet ir jūsų klientus nuo kryžminio užteršimo. Dydis: 14 x 14cm Kiekis: 250vnt
                                                                        5,90 €Kaina
                                                                        Unistar Tatuiruočių Aparatų Maišeliai (250vnt)
                                                                        • Nauja
                                                                          Pagaminta iš patvarios medžiagos, kad efektyviai apsaugotų ne tik įrenginį, bet ir jūsų klientus nuo kryžminio užteršimo. Dydis: 14 x 14cm Kiekis: 250vnt
                                                                          5,90 €Kaina
                                                                          Unistar Stamper Trafareto Perkėlimo Gelis (240ml)Unistar Stamper Trafareto Perkėlimo Gelis (240ml)
                                                                          • Nauja
                                                                            STAMPER™ Tattoo Stencil yra vienas geriausių trafaretų pernešimo gelių rinkoje.
                                                                            19,60 €Kaina
                                                                            Unistar Stamper Trafareto Perkėlimo Gelis (240ml)Unistar Stamper Trafareto Perkėlimo Gelis (240ml)
                                                                            • Nauja
                                                                              STAMPER™ Tattoo Stencil yra vienas geriausių trafaretų pernešimo gelių rinkoje.
                                                                              19,60 €Kaina
                                                                              12,30 €Kaina
                                                                              12,30 €Kaina
                                                                              Unistar SeaSolution Tattoo Prausiklis (240ml)Unistar SeaSolution Tattoo Prausiklis (240ml)
                                                                              • Nauja
                                                                                Dirginimą raminantis ir gijimą greitinantis Irose Sea Water tirpalas tatuiruotai odai prausti. SEA Solution veikia kaip fiziologinis odos serumas, turintis remineralizuojančių savybių ir mažinantis patinimą. Be to, sumažina odos paraudimą.
                                                                                12,30 €Kaina
                                                                                Unistar SeaSolution Tattoo Prausiklis (240ml)Unistar SeaSolution Tattoo Prausiklis (240ml)
                                                                                • Nauja
                                                                                  Dirginimą raminantis ir gijimą greitinantis Irose Sea Water tirpalas tatuiruotai odai prausti. SEA Solution veikia kaip fiziologinis odos serumas, turintis remineralizuojančių savybių ir mažinantis patinimą. Be to, sumažina odos paraudimą.
                                                                                  12,30 €Kaina
                                                                                  Unistar Muilo Koncentratas Su Agrastų Aromatu (1000ml)Unistar Muilo Koncentratas Su Agrastų Aromatu (1000ml)
                                                                                  • Nauja
                                                                                    Specializuotas muilo koncentratas su nuostabiu agrastų kvapu, mažai putoja ir vėsina. Rekomenduojamas odos valymui tatuiravimo proceso metu. Produktas turi būti skiedžiamas santykiu 1:10.
                                                                                    10,90 €Kaina
                                                                                    Unistar Muilo Koncentratas Su Agrastų Aromatu (1000ml)Unistar Muilo Koncentratas Su Agrastų Aromatu (1000ml)
                                                                                    • Nauja
                                                                                      Specializuotas muilo koncentratas su nuostabiu agrastų kvapu, mažai putoja ir vėsina. Rekomenduojamas odos valymui tatuiravimo proceso metu. Produktas turi būti skiedžiamas santykiu 1:10.
                                                                                      10,90 €Kaina
                                                                                      Inox Prime Bevielė Mašinėlė (Eiga 4.2mm)Inox Prime Bevielė Mašinėlė (Eiga 4.2mm)
                                                                                      • Nauja
                                                                                        Inox Prime su 4.2mm eiga yra aukštos kokybės bevielė tatuiruočių rankenėlė. Tai puiki priemonė profesionalams, ieškantiems naujovių ir norintiems neatsilikti nuo rinkos tendencijų.
                                                                                        749,00 €Kaina
                                                                                        Inox Prime Bevielė Mašinėlė (Eiga 4.2mm)Inox Prime Bevielė Mašinėlė (Eiga 4.2mm)
                                                                                        • Nauja
                                                                                          Inox Prime su 4.2mm eiga yra aukštos kokybės bevielė tatuiruočių rankenėlė. Tai puiki priemonė profesionalams, ieškantiems naujovių ir norintiems neatsilikti nuo rinkos tendencijų.
                                                                                          749,00 €Kaina
                                                                                          CNC Žalvarinis Tattoo PedalasCNC Žalvarinis Tattoo Pedalas
                                                                                          • Nauja
                                                                                            Aukštos kokybės CNC žalvario tattoo pedalas. Kabelio ilgis 185cm Kabelio tipas: 6.3mm
                                                                                            34,99 €Kaina
                                                                                            CNC Žalvarinis Tattoo PedalasCNC Žalvarinis Tattoo Pedalas
                                                                                            • Nauja
                                                                                              Aukštos kokybės CNC žalvario tattoo pedalas. Kabelio ilgis 185cm Kabelio tipas: 6.3mm
                                                                                              34,99 €Kaina
                                                                                              Silikoninė Oda Praktikai (297x210x2mm)Silikoninė Oda Praktikai (297x210x2mm)
                                                                                              • Nauja
                                                                                                Silikoninė Oda Praktikai (297x210x2mm)
                                                                                                7,90 €Kaina
                                                                                                Silikoninė Oda Praktikai (297x210x2mm)Silikoninė Oda Praktikai (297x210x2mm)
                                                                                                • Nauja
                                                                                                  Silikoninė Oda Praktikai (297x210x2mm)
                                                                                                  7,90 €Kaina
                                                                                                  Stora Silikoninė Oda Praktkai (140x180x5mm)Stora Silikoninė Oda Praktkai (140x180x5mm)
                                                                                                  • Nauja
                                                                                                    Stora Silikoninė Oda Praktkai (140x180x5mm)
                                                                                                    7,90 €Kaina
                                                                                                    Stora Silikoninė Oda Praktkai (140x180x5mm)Stora Silikoninė Oda Praktkai (140x180x5mm)
                                                                                                    • Nauja
                                                                                                      Stora Silikoninė Oda Praktkai (140x180x5mm)
                                                                                                      7,90 €Kaina
                                                                                                      Apsauginė plėvelė 1000 Lapų (10x15cm)Apsauginė plėvelė 1000 Lapų (10x15cm)
                                                                                                      • Nauja
                                                                                                        Apsauginė plėvelė. 1200 lapų (10x15cm) ritinėlis kartono dozatoriaus dėžutėje, spalva- mėlyna.
                                                                                                        13,99 €Kaina
                                                                                                        Apsauginė plėvelė 1000 Lapų (10x15cm)Apsauginė plėvelė 1000 Lapų (10x15cm)
                                                                                                        • Nauja
                                                                                                          Apsauginė plėvelė. 1200 lapų (10x15cm) ritinėlis kartono dozatoriaus dėžutėje, spalva- mėlyna.
                                                                                                          13,99 €Kaina
                                                                                                          Maišeliai aparatui | Laidui | Lipnios juostos
                                                                                                          4,90 €Kaina
                                                                                                          Maišeliai aparatui | Laidui | Lipnios juostos
                                                                                                          4,90 €Kaina
                                                                                                          Biologiškai Skaidomi Rankenėlės Maišeliai (100vnt)Biologiškai Skaidomi Rankenėlės Maišeliai (100vnt)
                                                                                                          • Nauja
                                                                                                            Maišeliai aparatui | Laidui | Lipnios juostos
                                                                                                            Polilaktinės rūgšties Rankenėlės Maišeliai
                                                                                                            4,90 €Kaina
                                                                                                            Biologiškai Skaidomi Rankenėlės Maišeliai (100vnt)Biologiškai Skaidomi Rankenėlės Maišeliai (100vnt)
                                                                                                            • Nauja
                                                                                                              Maišeliai aparatui | Laidui | Lipnios juostos
                                                                                                              Polilaktinės rūgšties Rankenėlės Maišeliai
                                                                                                              4,90 €Kaina
                                                                                                              Pigmentų indeliai
                                                                                                              0,14 €Kaina
                                                                                                              Pigmentų indeliai
                                                                                                              0,14 €Kaina
                                                                                                              Silikoninis žiedas pigmentui 1 vnt.Žiedas Pigmentui 17mm
                                                                                                              • Nauja
                                                                                                                Pigmentų indeliai
                                                                                                                Žiedas Pigmentui 17mm 
                                                                                                                0,14 €Kaina
                                                                                                                Silikoninis žiedas pigmentui 1 vnt.Žiedas Pigmentui 17mm
                                                                                                                • Nauja
                                                                                                                  Pigmentų indeliai
                                                                                                                  Žiedas Pigmentui 17mm 
                                                                                                                  0,14 €Kaina
                                                                                                                  2,75 €1,37 €Įprasta kaina−50% išjungtasKaina
                                                                                                                  2,75 €1,37 €Įprasta kaina−50% išjungtasKaina
                                                                                                                  ZUMA permanentinio makiažo universalūs kartridžaiZUMA permanentinio makiažo universalūs kartridžai 1vnt. (Galioja iki 2024-04)
                                                                                                                  • Nauja
                                                                                                                  • %
                                                                                                                  ZUMA universalūs kartridžai 1vnt. Kartridžo galiojimo laikas iki 2024-04
                                                                                                                  2,75 €1,37 €Įprasta kaina−50% išjungtasKaina
                                                                                                                  ZUMA permanentinio makiažo universalūs kartridžaiZUMA permanentinio makiažo universalūs kartridžai 1vnt. (Galioja iki 2024-04)
                                                                                                                  • Nauja
                                                                                                                  • %
                                                                                                                  ZUMA universalūs kartridžai 1vnt. Kartridžo galiojimo laikas iki 2024-04
                                                                                                                  2,75 €1,37 €Įprasta kaina−50% išjungtasKaina
                                                                                                                  Dynamic Tattoo Ink Viking Line BioSkin Poprocedūrinė Priežiūra (60ml)
                                                                                                                  • Nauja
                                                                                                                    Veganiškoje formulėje be chemikalų yra kamieninių ląstelių, kurios ramina ir drėkina odą, pagreitindamos natūralų odos atsigavimo procesą.
                                                                                                                    15,49 €Kaina
                                                                                                                    Dynamic Tattoo Ink Viking Line BioSkin Poprocedūrinė Priežiūra (60ml)
                                                                                                                    • Nauja
                                                                                                                      Veganiškoje formulėje be chemikalų yra kamieninių ląstelių, kurios ramina ir drėkina odą, pagreitindamos natūralų odos atsigavimo procesą.
                                                                                                                      15,49 €Kaina
                                                                                                                      29,00 €Kaina
                                                                                                                      29,00 €Kaina
                                                                                                                      Coal Black Juodojo Muilo Koncentratas (500ml)
                                                                                                                      • Nauja
                                                                                                                        Black Soap Concentrate iš Coal Black yra raminanti tamsi alternatyva žaliam muilui.
                                                                                                                        29,00 €Kaina
                                                                                                                        Coal Black Juodojo Muilo Koncentratas (500ml)
                                                                                                                        • Nauja
                                                                                                                          Black Soap Concentrate iš Coal Black yra raminanti tamsi alternatyva žaliam muilui.
                                                                                                                          29,00 €Kaina
                                                                                                                          Electrum Dvigalis Violetinis Odos ŽymeklisElectrum Dvigalis Violetinis Odos Žymeklis
                                                                                                                          • Nauja
                                                                                                                            Electrum „Dual Tipped Tattoo Stencil Markers“ yra alkoholiui atsparus violetinis odos žymeklis, kuris išsilaikys iki dešimties kartų ilgiau nei tradiciniai odos žymekliai!
                                                                                                                            1,90 €Kaina
                                                                                                                            Electrum Dvigalis Violetinis Odos ŽymeklisElectrum Dvigalis Violetinis Odos Žymeklis
                                                                                                                            • Nauja
                                                                                                                              Electrum „Dual Tipped Tattoo Stencil Markers“ yra alkoholiui atsparus violetinis odos žymeklis, kuris išsilaikys iki dešimties kartų ilgiau nei tradiciniai odos žymekliai!
                                                                                                                              1,90 €Kaina
                                                                                                                              Coal Black Black Jizzle Trafareto Perkėlimo Skystis (200ml)
                                                                                                                              • Nauja
                                                                                                                                „Black Jizzle by Coal Black“ yra ilgai išliekantis trafareto skystis, užtikrinantis, kad jūsų trafaretas išliks visą tatuiravimo procesą.
                                                                                                                                25,90 €Kaina
                                                                                                                                Coal Black Black Jizzle Trafareto Perkėlimo Skystis (200ml)
                                                                                                                                • Nauja
                                                                                                                                  „Black Jizzle by Coal Black“ yra ilgai išliekantis trafareto skystis, užtikrinantis, kad jūsų trafaretas išliks visą tatuiravimo procesą.
                                                                                                                                  25,90 €Kaina
                                                                                                                                  Dynamic Tattoo Ink Viking Line Trafareto Valiklis (240ml)Dynamic Tattoo Ink Viking Line Trafareto Valiklis (240ml)
                                                                                                                                  • Nauja
                                                                                                                                    „Viking by Dynamic Tattoo Ink“ trafareto valiklis yra naudingas sprendimas, skirtas pašalinti tatuiruočių trafaretų žymes.
                                                                                                                                    11,90 €Kaina
                                                                                                                                    Dynamic Tattoo Ink Viking Line Trafareto Valiklis (240ml)Dynamic Tattoo Ink Viking Line Trafareto Valiklis (240ml)
                                                                                                                                    • Nauja
                                                                                                                                      „Viking by Dynamic Tattoo Ink“ trafareto valiklis yra naudingas sprendimas, skirtas pašalinti tatuiruočių trafaretų žymes.
                                                                                                                                      11,90 €Kaina
                                                                                                                                      Lagaminai transportavimui | Kosmetinės
                                                                                                                                      35,90 €Kaina
                                                                                                                                      Lagaminai transportavimui | Kosmetinės
                                                                                                                                      35,90 €Kaina
                                                                                                                                      Biotek Beauty Rankinė TašytėBiotek Beauty Rankinė Tašytė
                                                                                                                                      • Nauja
                                                                                                                                        Lagaminai transportavimui | Kosmetinės
                                                                                                                                        Pagaminta iš natūralios, lengvos ir atsparios eko odos, puikiai tinka nešiotis su savimi visas procedūrines priemones, niekada neatsisakant savo stiliaus.
                                                                                                                                        35,90 €Kaina
                                                                                                                                        Biotek Beauty Rankinė TašytėBiotek Beauty Rankinė Tašytė
                                                                                                                                        • Nauja
                                                                                                                                          Lagaminai transportavimui | Kosmetinės
                                                                                                                                          Pagaminta iš natūralios, lengvos ir atsparios eko odos, puikiai tinka nešiotis su savimi visas procedūrines priemones, niekada neatsisakant savo stiliaus.
                                                                                                                                          35,90 €Kaina
                                                                                                                                          Lagaminai transportavimui | Kosmetinės
                                                                                                                                          20,90 €Kaina
                                                                                                                                          Lagaminai transportavimui | Kosmetinės
                                                                                                                                          20,90 €Kaina
                                                                                                                                          Biotek Mini DėklasBiotek Mini Dėklas
                                                                                                                                          • Nauja
                                                                                                                                            Lagaminai transportavimui | Kosmetinės
                                                                                                                                            Pagaminta iš natūralios, lengvos ir atsparios dirbtinės odos, suteikia galimybę nešiotis PMU rankenėlęsu savimi, ją apsaugant.
                                                                                                                                            20,90 €Kaina
                                                                                                                                            Biotek Mini DėklasBiotek Mini Dėklas
                                                                                                                                            • Nauja
                                                                                                                                              Lagaminai transportavimui | Kosmetinės
                                                                                                                                              Pagaminta iš natūralios, lengvos ir atsparios dirbtinės odos, suteikia galimybę nešiotis PMU rankenėlęsu savimi, ją apsaugant.
                                                                                                                                              20,90 €Kaina
                                                                                                                                              Antakių praktinės medžiagos
                                                                                                                                              37,99 €Kaina
                                                                                                                                              Antakių praktinės medžiagos
                                                                                                                                              37,99 €Kaina
                                                                                                                                              Biotek Praktinės Medžiagos RinkinysBiotek Praktinės Medžiagos Rinkinys
                                                                                                                                              • Nauja
                                                                                                                                                Antakių praktinės medžiagos
                                                                                                                                                Ši antakių formos latekso oda idealiai tinka tobulinti techniką.
                                                                                                                                                37,99 €Kaina
                                                                                                                                                Biotek Praktinės Medžiagos RinkinysBiotek Praktinės Medžiagos Rinkinys
                                                                                                                                                • Nauja
                                                                                                                                                  Antakių praktinės medžiagos
                                                                                                                                                  Ši antakių formos latekso oda idealiai tinka tobulinti techniką.
                                                                                                                                                  37,99 €Kaina
                                                                                                                                                  Kasdienė kosmetika
                                                                                                                                                  4,90 €Kaina
                                                                                                                                                  Kasdienė kosmetika
                                                                                                                                                  4,90 €Kaina
                                                                                                                                                  Rejuvi Galvos Raištis
                                                                                                                                                  • Nauja
                                                                                                                                                    Kasdienė kosmetika
                                                                                                                                                    Veido paruošimui ir plaukelių surišimui, kad galėtumėte visiškai ramiai atlikti veido procedūrą ar pasidaryti makiažą.
                                                                                                                                                    4,90 €Kaina
                                                                                                                                                    Rejuvi Galvos Raištis
                                                                                                                                                    • Nauja
                                                                                                                                                      Kasdienė kosmetika
                                                                                                                                                      Veido paruošimui ir plaukelių surišimui, kad galėtumėte visiškai ramiai atlikti veido procedūrą ar pasidaryti makiažą.
                                                                                                                                                      4,90 €Kaina
                                                                                                                                                      Biotek Nulupamas Microblading Pieštukas Su SkustuvuBiotek Nulupamas Microblading Pieštukas Su Skustuvu
                                                                                                                                                      • Nauja
                                                                                                                                                        Pagerinkite savo piešimo įgūdžius naudodami naujus itin aštrius ir itin plonus BIOTEK pieštukus.
                                                                                                                                                        22,99 €Kaina
                                                                                                                                                        Biotek Nulupamas Microblading Pieštukas Su SkustuvuBiotek Nulupamas Microblading Pieštukas Su Skustuvu
                                                                                                                                                        • Nauja
                                                                                                                                                          Pagerinkite savo piešimo įgūdžius naudodami naujus itin aštrius ir itin plonus BIOTEK pieštukus.
                                                                                                                                                          22,99 €Kaina
                                                                                                                                                          Unistar Vienkartiniai Ekologiški Skustuvai (50vnt)Unistar Vienkartiniai Ekologiški Skustuvai (50vnt)
                                                                                                                                                          • Nauja
                                                                                                                                                            Unistar Wheat Straw ekologiški vienkartiniai skustuvai pagaminti iš perdirbtų šiaudų.
                                                                                                                                                            12,50 €Kaina
                                                                                                                                                            Unistar Vienkartiniai Ekologiški Skustuvai (50vnt)Unistar Vienkartiniai Ekologiški Skustuvai (50vnt)
                                                                                                                                                            • Nauja
                                                                                                                                                              Unistar Wheat Straw ekologiški vienkartiniai skustuvai pagaminti iš perdirbtų šiaudų.
                                                                                                                                                              12,50 €Kaina