Kategorijos
      HD Brows Akių Ir Antakių Makiažo Paletė
      • HD Brows Akių Ir Antakių Makiažo Paletė
      • HD Brows Akių Ir Antakių Makiažo Paletė
      • HD Brows Akių Ir Antakių Makiažo Paletė
      • HD Brows Akių Ir Antakių Makiažo Paletė

      HD Brows Akių Ir Antakių Makiažo Paletė

      Gamintojas

      HD BROWS
      Review (0)
      34,90 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Akių ir antakių paletė, kuri yra pagrindinis kelionių draugas ar būtinas grožio elementas keliaujant.
      Pagaminta Jungtinėje Karalystėje

      Spalva
      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2023-01-02

      Ši antakių paletė, turinti du itin pigmentuotus antakių šešėlius ir paryškinantį antakių lanką, gali būti naudojama ir kaip akių šešėliai. Yra net anglies juodas atspalvis, padedantis apibrėžti ir paryškinti akis.
      Dėl šilko lygių tekstūrų pudras lengva maišyti, o ant viršaus galima pridėti antakių vaško, kad antakiai būtų subtilaus blizgesio. Taip pat galite sumaišyti vašką su pudra, kad sukurtumėte antakių kremą arba gelinį akių pieštuką. Jis netgi komplektuojamas su dvipusiu akių ir antakių šepetėliu ir plačiu veidrodžiu, kad būtų galima puikiai pritaikyti keliaujant.

      Kaip naudoti:

      1. Užtepkite ir sumaišykite antakių atspalvius naudodami itin smulkų kampuotą antakių šepetėlį, kad sukurtumėte ryškumą ir gylį.
      2.Antakių šešėlius aplink akis taip pat galite naudoti kaip šešėlį, o anglies juodą atspalvį galima tepti palei blakstienų liniją, kad būtų sukurta tobula apibrėžta linija.

      INGRIDIENTAI:

      Pūdra - Talkas, cinko stearatas, lauroilo lizinas, žėrutis, dimetikonas, skystas parafinas (mineralinis aliejus), oktildodecilo stearoilo stearatas, polibutenas, retinilo palmitatas, kaprilo / kaprio trigliceridas, argania spinosa (argano) branduolys 17. (geležies oksidai), CI 77492 (geležies oksidai), CI 77499 (geležies oksidai), CI 77007 (ultramarinai)].
      Vaškas - bis-diglicerilo poliaciladipatas-2, oktildodekanolis, polibutenas, cera alba (bičių vaškas), euphorbia cerifera (kandelilių) vaškas, vaškas Copernicia Cerifera, hidrintas ricinų aliejus, polietilenas, palmitateilina, silicio dioksidas. , Argania Spinosa (argano) branduolių aliejus, Ricinus Communis (ricinos) sėklų aliejus, tokoferolis, Helianthus Annuus (saulėgrąžų) sėklų aliejus, retinilo palmitatas, kaprilo / kaprio trigliceridas, CI 77891 (titano dioksidas).

      thumbnail (1) 

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      HD Brows Akių Ir Antakių Makiažo Paletė

      3 kitų produktų šioje kategorijoje:

      Klientai taip pat pirko: