Kategorijos
      InkTrox Po Procedūrinis Kremas (10ml)
      • InkTrox Po Procedūrinis Kremas (10ml)
      • InkTrox Po Procedūrinis Kremas (10ml)
      • InkTrox Po Procedūrinis Kremas (10ml)
      • InkTrox Po Procedūrinis Kremas (10ml)
      • InkTrox Po Procedūrinis Kremas (10ml)

      Glovcon Pillow Po procedūrinis Kremas (10ml)

      Gamintojas

      GLOVCON®
      Review (0)
      1,70 €
      Su mokesčiais
      Laikinai neturime

      Veikliosios medžiagos:

      Alantoinas, D-pantenolis, lanolinas, saldieji migdolai, kokosai, alavijas ir bičių vaškas.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2022-01-14

      Alantoinas yra karbamido darinys. Jis regeneruoja, palengvina žaizdų gijimą ir pažeisto epidermio regeneraciją. Mažina deginimą, ramina, jautrios odos paraudimą. Taip pat turi drėkinamąjį poveikį, lygina ir minkština odą. Kosmetika su alantoinu naudojama jautrios, linkusios į alergiją, sudirgusios odos priežiūrai. Pašalina odos nekrozinį audinį, valo žaizdas.

      D-Panthenol arba provitaminas B5 – greitina ląstelių dalijimąsi, gali būti naudojamas ant sudirgusios, paraudusios ir nudegusios odos kaip raminanti priemonė. D-pantenolis, kaip kremo komponentas, daro medžiagą ne tik raminančią ir gydantį, bet ir lengviau pasiskirsto ant odos. Be to, jis drėkina odą, suteikdamas jai stangrumo ir švelnumo.

      Be to, D-Panthenol turi drėkinamąjį poveikį, pagreitina lipidų, lipoproteinų ir baltymų sintezę.

      Lanolinas drėkina odą, sukurdamas ant jos okliuzinį sluoksnį, užkertantį kelią per dideliam vandens praradimui. Šis sluoksnis taip pat sukuria švelnią plėvelę ant odos, kurios dėka jaučiame, kad ji tampa lygesnė. Lanolinas pagreitina žaizdų gijimą ir mažina uždegimą, todėl naudojamas tvarsčių gamyboje.

      Saldžiųjų migdolų aliejus gali būti naudojamas visų tipų odai, tačiau ypač rekomenduojamas jautriai, sausai ir linkusiai į dirginimą. Be to, nėra jokių kontraindikacijų tepti odą, turinčią problemų, tokių kaip egzema ar psoriazė. Saldžiųjų migdolų aliejus veikia kaip natūralus minkštiklis, lygina ir drėkina odą. Jis lengvai susigeria, o tai reiškia, kad nepalieka riebaus sluoksnio ant odos išlaikant stangrinančias funkcijas.

      Kokosų aliejuje yra vitaminų (iš B grupės, vitamino C) ir mineralinių medžiagų (magnio, kalio, kalcio ir fosforo) bei vertingų riebalų rūgščių. Jis turi stiprių drėkinančių, maitinančių, antiseptinių ir sutraukiančių savybių.

      Gausus antioksidantų, kovojančių su laisvaisiais radikalais, kokosų kūno sviestas lėtina odos senėjimo procesus, ilgai ją drėkina ir neleidžia prarasti drėgmės. Skatina odos atsinaujinimą, stiprina jos elastingumą, glotnina ir minkština.

      Alavijų ekstraktas, dėl esančios salicilo rūgšties, veikia kaip analgetikas, greitina žaizdų gijimą, skatina ląsteles greičiau atsinaujinti.

      Pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, ramina, mažina paraudimą ir dirginimą, turi antiseptinių, antibakterinių ir priešgrybelinių savybių, mažina niežulį.

      Bičių vaškas atpalaiduoja ir minkština odą.

      Sudėtis: vanduo, lanolinas, skystas parafinas, petrolatumas, pantenolis, slyvų migdolų aliejus, poligliceril-3 poliricinoleatas, glicerinas, cera flava, cetilo alkoholis, alantoinas, kokosų nuciferos (kokosų barba) aliejus, toferolis Helianthus Annuus (saulėgrąžų) sėklų aliejus, citrinų rūgštis, natrio levulinatas, natrio anizatas, natrio benzoatas, kalio sorbatas

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Glovcon Pillow Po procedūrinis Kremas (10ml)

      Klientai taip pat pirko: