Kategorijos
      Nouveau Lash Strip Lashes Natural Style
      • Nouveau Lash Strip Lashes Natural Style
      • Nouveau Lash Strip Lashes Natural Style
      • Nouveau Lash Strip Lashes Natural Style
      • Nouveau Lash Strip Lashes Natural Style
      • Nouveau Lash Strip Lashes Natural Style
      • Nouveau Lash Strip Lashes Natural Style

      Nouveau Lash Strip Lashes Natural Style

      Gamintojas

      Nouveau Lashes
      Review (0)
      6,90 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje
      Natūraliai atrodančios blakstienos su struktūriniu paryškinimu subtiliam žavesiui. 100% sintetinės.
      Kas įtraukta?:
      1x pora blakstienų
      1 ml veganiškų klijų
      Rūšis
      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2023-03-30

      Blakstienos savyje neturi latekso ir nedirgina akių vokų. Į blakstienų komplektą įeina klijai, kurie yra atsparūs vandeniui, drėgmei ir karščiui. Tai yra dirbtinės blakstienos, kurios išsilaikys visą dieną.
      Natūralios išvaizdos blakstienos yra aukščiausios kokybės, lengvos ir daugkartinio naudojimo. 
      Natural Style 1
      Šios blakstienos puikiai tinka minimaliai išvaizdai. „Nouveau Lashes Natural Style 1“ blakstienos yra stilingos ir lengvai įtraukiamos į jūsų akių makiažo rutiną, pasižymi subtiliu, struktūrizuotu blizgesiu.
      Natural Style 2
      Natural Style 2 blakstienos yra pilniausios. Natural asortimento blakstienos, suteikiančios natūralioms blakstienoms matmenų ir storio. Idealiai tinka tiems, kurie mėgsta natūralias dirbtines blakstienas, bet nebijo išbandyti ką nors šiek tiek drąsesnio! Derinkite Natural Style 2 blakstienas su tonizavimo priemone, kad pasiektumėte maksimalų efektą.
      Natural Style 3
      Natural Style 3 yra aukščiausios kokybės dirbtinės blakstienos, kurios prideda natūralių blakstienų ilgio. Šviesus šių juostelių blakstienų aspektas gali būti naudojamas subtiliam dienos blakstienų įvaizdžiui.
      Natural Style 4
      Natural Style 4 blakstienos akimirksniu suteiks plazdančias blakstienas! Tai drąsiausios natūralaus asortimento blakstienos, derinančios natūralų vaizdą ir apimties.
      Patarimai pradedantiesiems:
      -Kad blakstienos nelįstų į išorę, apvyniokite jas makiažo šepetėliu, pirštu ar bet kokiu cilindriniu daiktu, kad blakstienų išlinkimas būtų nepakitęs.
      -Kai klijuojate dirbtines blakstienas, naudokite pirštus arba pincetą ir žiūrėkite žemyn į veidrodį, o ne tiesiai į priekį.
      -Kad jūsų blakstienos atrodytų gaivios, išbandykite blakstienų ir vokų putojantį valiklį kartu su blakstienų ir vokų valymo šepetėliu, kad po kiekvieno naudojimo efektyviai pašalintumėte makiažą ir nešvarumus.
      Kaip naudoti:
      1 - Prieš tepdami klijus, patikrinkite, ar blakstienos priglunda, jei jos yra per ilgos nuo išorinio krašto. Prieš kirpdami išmatuokite blakstienų juostelę prie akies. Dirbtinės blakstienos turi prasidėti ten, kur prasideda natūralios blakstienos. Nedėkite juostinių blakstienų ant vidinio akies kampo, nes tai sukels diskomfortą.
      2 - Išmatavę blakstienas, nukirpkite jas ties blakstienų pradžios linkiu. Niekada nekirpkite pačių blakstienų, kad išlaikytumėte formą ir stilių.
      3 - Atsargiai užtepkite klijus išilgai juostinės blakstienų linijos. Palaukite maždaug pusę minutės, kol išdžius, kol jis taps „lipnus“. Tepkite viršutinio voko centre.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Nouveau Lash Strip Lashes Natural Style