Kategorijos
      TattooMed Laser Aftercare rinkinys
      • TattooMed Laser Aftercare rinkinys
      • TattooMed Laser Aftercare rinkinys
      • TattooMed Laser Aftercare rinkinys
      • TattooMed Laser Aftercare rinkinys
      • TattooMed Laser Aftercare rinkinys

      TattooMed Laser Aftercare rinkinys L1 L2 (2x75ml)

      Gamintojas

      TATTOOMED
      Review (0)
      17,90 €
      Su mokesčiais
      Laikinai neturime

      TattooMed Laser AfterCare L1 L2 rinkinyje yra visa priežiūros serija, skirta lazeriu apdorotai odai.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2023-10-30

      TattooMed Laser Aftercare rinkimys L1 L2 yra geriausias sprendimas visapusiškai odos priežiūrai po procedūrų lazeriu. Šis rinkinys apima visus priežiūros po procedūros lazeriu gydymo aspektus, užtikrindamas, kad jūsų klientai gautų geriausią priežiūrą nuo pat pirmųjų procedūrų lazeriu.

      Nuo itin svarbios pirminės priežiūros iškart po tatuiruočių šalinimo lazeriu, plaukų šalinimo lazeriu iki greito odos regeneravimo – šis rinkinys siūlo viską. Suteikia odai greitą efektyvų atsigavimo procesą po procedūros lazeriu. Naudodami TattooMed Laser Aftercare rinkinį L1 L2, galite būti tikri, kad jūsų klientų oda yra geriausiose rankose, o tai skatina sklandžią ir patogią priežiūrą po tatuiruočių šalinimo procedūros lazeriu.

      Rinkinį sudaro:

      TattooMed Laser Aftercare L1 AKUT yra optimali pirminė po procedūrinė priežiūra po lazerio procedūrų. Specialiai sukurta formulė įsiskverbia giliai į odą ir palaiko ją pirmosiomis dienomis po procedūros lazeriu. Su specialiai atrinktais ingredientais, tokiais kaip Zanthalene, TattooMed Laser Aftercare L1 AKUT padeda sumažinti odos sudirginimą iškart po procedūros lazeriu. Vėsina ir drėkina, turi priešuždegiminių ir antimikrobinių savybių.

      Specialiai sukurta TattooMed Laser Aftercare L2 SKIN REPAIR formulė įsiskverbia giliai į odą ir leidžia greičiau atsinaujinti lazeriu apdorotai odai. Labai veiksmingos veikliosios medžiagos, tokios kaip dekspantenolis, cinko PCA ir vitaminas E, regeneruoja odą ir skatina ląstelių formavimąsi. Kremas mažina niežulį ir drėkina.

      Produkto informacija:

      • Labai efektyvi odos priežiūra
      • Dermatologiškai patvirtinta
      • 100% veganiškas be gyvūninės kilmės ingredientų
      • Be kvepalų

      Produkto taikymas:

      Ingridientai:

      Aqua, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Decyl Oleate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Sodium Cetearyl Sulfate, Zinc PCA, Sodium Polyacrylate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Decylene Glycol, Sodium Hydroxide, CI 40800.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      TattooMed Laser Aftercare rinkinys L1 L2 (2x75ml)

      8 kitų produktų šioje kategorijoje: