Kategorijos
    • %
    Silcare QUIN Kreminis Rankų Šveitiklis (100ml)
    • Silcare QUIN Kreminis Rankų Šveitiklis (100ml)

    Silcare QUIN Kreminis Rankų Šveitiklis (100ml)

    Gamintojas

    SILCARE
    Review (0)
    3,45 €
    2,76 €Sutaupote 20%
    Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
    Paskutinė prekė

    Quin Creamy rankų šveitiklis buvo sukurtas specialiai žmonėms, vertinantiems aukščiausią kasdienių priežiūros produktų kokybę.

    Šveitiklio formulė užtikrina puikia rankų odos priežiūrą, taip pat efektyviai pašalina negyvas odos ląsteles ir drėkina.

    Kvapai: Sweet Grape ir Milky Vanilla

    Kvapas
    Kiekis

    Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2022-04-19

    QUIN kreminiame rankų šveitiklyje yra sėmenų aliejaus, kuriame gausu Omega 3 ir 6, kuris palaiko epidermio regeneraciją, ir avokadų aliejus - 7 vitaminų aliejus, kuris minkština ir malšina dirginimą. Glicerinas apsaugo nuo per didelio odos sausumo, ramina ir gerina elastingumą. Jis skirtas sausai odai.

    FUNKCIJOS:

    - Minkština rankų odą

    - Šveičia negyvas odos ląsteles (mechaninis pilingas)

    - Drėkina rankų odą

    Rankų šveitime esantys ingredientai:

    Sėmenų aliejus papildo lipidų barjerą, pagerina epidermio regeneracijos procesą, priešuždegiminis, padeda palaikyti audinių vientisumą, ypač naudingas įtrūkimams ir labai sausai odai.

    Avokadų aliejus - 7 vitaminų aliejus (A, B, D, E, H, K, PP) papildo odos lipidų sluoksnį, minkština ir ramina dirginimus, apsaugo nuo kenksmingų išorinių veiksnių. Jis yra hipoalergiškas ir idealiai tinka vyresnio amžiaus, labai sausai ir jautriai odai

    Glicerinas - suriša epidermio vandenį, drėkina ir apsaugo nuo per didelio odos džiūvimo, ramina, gerina elastingumą, palengvina kitų medžiagų absorbciją giliai į odą.

    Emolientai- minkština epidermį.

    Kaip naudoti: tepkite kreminį šveitiklį ant rankų ir masažuokite sukamaisiais judesiais apie 1 minutę. Vėliau nuplaukite ir švelniai nusausinkite.

    Ingridientai: Aqua, Polyethylene, Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Ceteareth-20, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Trigliceryde, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Linum Usitatisslmum Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Propylparaben, Methylparaben, DMDM Hydantoin, Parfum, Tetrasodium EDTA, Benzyl benzoate, Hexyl cinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene.

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Silcare QUIN Kreminis Rankų Šveitiklis (100ml)

    8 kitų produktų šioje kategorijoje:

    Klientai taip pat pirko: