Kategorijos
      Rejuvi Pearl And Silk Veido Kaukė (550g)
      • Rejuvi Pearl And Silk Veido Kaukė (550g)

      Rejuvi Pearl And Silk Veido Kaukė (550g)

      Gamintojas

      Rejuvi
      Review (0)

      „The Pearl and Silk“ veido kaukė sujungia prabangią perlų pudrą, rafinuotą hidrolizuotą šilką, aromatines džiovintas levandas ir stiprų hidrolizuotą kolageną, kad būtų gausu aminorūgščių, baltymų ir būtinų maistinių medžiagų, kurios atgaivina odą.

      Tik registruoti vartotojai gali pirkti ir matyti šio produkto kainą.insert_drive_file

      Files

      Paskutinį kartą šį produkta pirkote: 2024-04-25

      Jūros dumblių sudėtyje yra unikalus junginys, žinomas kaip algino rūgštis. Ši rūgštis turi savybę sugerti didelius vandens kiekius, galiausiai sudarydama tirštą, lengvai tepamą gelį.

      Rejuvi Seaweed Gelée Masks naudoja šį sklandų gelį kaip specializuotą tiekimo mechanizmą, leidžiantį giliai įsiskverbti į įvairius aktyvius komponentus. Algino rūgšties pavertimas geliu yra endoterminė reakcija, o tai reiškia, kad ji ima šilumą iš savo aplinkos. Dėl to, užtepus kaukę ant odos, ji sukuria vėsinantį, raminantį pojūtį. Kaukė tinka visų tipų odai ir ypač naudinga po intensyvių procedūrų.

      .

      Produkto peržiūra:

      • Sudėtyje yra perlų miltelių, hidrolizuoto skilvelio, džiovintų levandų ir hidrolizuoto kolageno derinio.
      • Rejuvi Seaweed Gelee kaukėse yra algino rūgšties, kuri suteikia unikalią tiekimo sistemą giliai veikliosioms medžiagoms prasiskverbti.
      • Puikiai tinkanti visų tipų odai, ši kaukė suteikia vėsų ir atpalaiduojantį pojūtį, ypač tinkama naudoti po agresyvių procedūrų.
      • Gali padėti sumažinti smulkių raukšlių atsiradimą, padidinti drėkinimą, pagerinti odos elastingumą ir šviesinti odą.
      • Iš anksto sumaišyti milteliai be užpildų.

      Kaip naudoti:

      • Dubenyje sumaišykite 1 dalį miltelių ir 3 dalis vandens. Energingai maišykite mentele, kol susidarys vienalytė želė pasta. Tolygiai paskirstykite pastą ant odos. Nulupkite po 15-20 minučių.
      • Šią kaukę galima tepti kaip okliuzinį sluoksnį ant kitų serumų ar drėkinamųjų priemonių. Nuvalyti odą po kaukės pašalinimo neprivaloma.

      .

      Ingridientai:

      Alginas, gliukozė, kalcio sulfatas, perlų milteliai, hidrolizuotas šilkas, hidrolizuotas kolagenas, Oryza Sativa (ryžių) milteliai, natrio hialuronatas, Lavandula Angustifolia (levandų) žiedai, natrio fosfatas.

      .

      PASTABA: Laikykite gaminį vėsioje, sausoje vietoje. Atsargumo sumetimais šio gaminio viduje yra maistinių sausiklių pakuotės.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Rejuvi Pearl And Silk Veido Kaukė (550g)