Kategorijos
Profesionali kosmetika
Profesionali kosmetika

Profesionali kosmetika -  pramonė nuolat tobulėja, daugiausia dėmesio skiriant personalizavimui, tvarumui ir holistiniams odos priežiūros požiūriams. Įžvalgos apie naujausias veido priežiūros, kūno priežiūros, masažo kremų / aliejų / įrangos ir veido kaukių tendencijas ir produktus, remiantis naujausiais leidiniais ir ekspertų nuomonėmis.

Veido priežiūra

Odos priežiūros tendencijos

Odos priežiūros pramonė mato perėjimą prie individualizuotų ir diagnostinių metodų, mašininio mokymosi ir duomenų analizės.

Nuo švaraus grožio pereinama prie tvarios ir individualizuotos odos priežiūros, daugiausia dėmesio skiriant maitinančioms sudedamosioms dalims, tokioms kaip keramidai ir saulėje saugios retinolio alternatyvos.

Odos priežiūros ekspertais tampa labiau pasitikima nei įžymybių patvirtinimais, o tai rodo, kad pirmenybė teikiama profesionaliems patarimams.

Tendencija keičiasi nuo blizgios iki putlios odos, pabrėžiant subalansuotą, sveiką veido spalvą.

Bevandenis grožis tampa svarbia tendencija, skatinančia tvarumą ir naujoves.

Ekspertų rekomenduojami odos priežiūros produktai

Geriausi 2024 m. odos priežiūros produktai apima formules, kurios apima ne tik veido priežiūrą, bet ir stangrina bei sustiprina kūną.

Odos sveikatą keičiančios priemonės ir veido patempimo masažo įranga, populiarėja prieš Botox ir kitas invazines procedūras.

Kūno priežiūra

Kūno priežiūros akcentas

Vis daugiau dėmesio skiriama įvairių kūno vietų gydymui produktais, kurie atitinka kontūrą, tekstūrą ir toną.

Holistinis požiūris į kūno priežiūrą tampa vis ryškesnis, o gydymo būdai yra skirti tam tikroms kūno priežiūros problemoms spręsti.

Masažo kremai/aliejai/įranga

Profesionalūs masažo produktai

Beauty group siūlo įvairius masažo gelius, aliejus, losjonus ir kremus, kurių kiekvienas turi unikalių savybių ir privalumų.

Eteriniai aliejai, tokie kaip eukaliptų, levandų ir pipirmėčių, naudojami masažo procedūroms dėl savo gydomųjų savybių.

Masažo losjonai

Profesionali kosmetika - Masažo losjonai idealiai tinka giliųjų audinių darbui ir tikslinei terapijai, yra tiek bekvapių, tiek kvapnių variantų, kuriuos galima pagal užsakymą kvėpinti eteriniais aliejais.

Veido kaukės

Odos priežiūros tendencijas įtakojančios veido kaukės

Tikimasi, kad lakštinių kaukių naudojimas sumažės, nes vartotojai pereis prie tvaresnių ir ne tokių sudėtingų odos priežiūros režimų.

Pastebima tendencija naudoti produktus, kurie palaiko odos mikrobiomą ir bendrą gerovę, o tai gali turėti įtakos populiarėjančių veido kaukių tipams.

Kosmetikos pramonės profesionalai turi naršyti kraštovaizdyje, kuriame vertinamas tvarumas, individualizavimas ir holistinis požiūris į odos priežiūrą. Veido priežiūra tampa vis labiau pritaikyta individualiems poreikiams, daugiausia dėmesio skiriant maitinančioms sudedamosioms dalims ir specialistų patarimams. Kūno priežiūra – tai procedūros, kurios pagerina bendrą odos būklę, o masažo terapeutai gali rinktis iš įvairių aliejų, kremų ir losjonų, įskaitant pasirinktinius kvapus ir gydomąją naudą. Nors veido kaukių, pvz., lakštinių kaukių, naudojimas gali mažėti, vis dar yra produktų, kurie tvariau ir dėmesingiau palaiko odos sveikatą, paklausa. Kadangi pramonė ir toliau vystosi, profesionalams bus naudinga būti informuotam apie naujausias tendencijas ir produktus, kad galėtų teikti geriausias paslaugas savo klientams.

profesionali kosmetika

Profesionali kosmetika – veido priežiūra: išsami analizė

Profesionalioje odos priežiūros rinkoje gausu produktų, skirtų įvairioms odos problemoms spręsti. Spuogų priežiūra, AHA-BHA rūgščių kompleksai, senėjimą stabdantys paakių priežiūros produktai, juodų dėmių šalinimas, veido priežiūra dehidratuotai odai, mikrodermabrazija, odos balinimas, pilingas, randų/strijų gydymas, porų mažinimas ir retinoidai.

Spuogų priežiūra

Spuogų sprendimai

Galimi produktai nuo 2,5%, 5% ir 10% spuogų, skirtų įvairaus sunkumo spuogams, siūlantys tikslinį gydymą.

AHA-BHA rūgščių kompleksai

AHA ir BHA yra cheminiai šveitikliai, kurie padeda atnaujinti odą ir užkirsti kelią spuogams.

AHA yra vandenyje tirpios rūgštys, veikiančios odos paviršių, idealiai tinkančios sausai ar saulės pažeistai odai, o BHA yra tirpios aliejuje, prasiskverbia giliau į poras, todėl tinka riebiai ar į spuogus linkusiai odai.

Produktai, kuriuose derinamos šios rūgštys, gali padėti atgaivinti pablukusią odą, nušveisti negyvas ląsteles ir užkirsti kelią būsimiems odos bėrimams.

Akių priežiūra nuo senėjimo

Oda aplink akis yra ploniausia ant veido ir yra jautri UV spindulių pažeidimams ir senėjimui.

Tokios procedūros kaip raukšles atpalaiduojančios injekcijos, ašarų užpildai, ulterapija ir lazerinis paviršiaus padengimas yra neinvazinės priemonės, padedančios kovoti su senėjimu aplink akis.

Blefaroplastika – tai chirurginis būdas sumažinti nukritusį ir sugriežtinti odą aplink akis.

Juodųjų dėmių šalinimas

AHA veiksmingai mažina saulės dėmes ir pigmentaciją, o tai gali padėti pašalinti juodąsias dėmes.

Produktai su hidroksi rūgštimis taip pat gali padėti pašalinti použdegiminę hiperpigmentaciją, kurią paliko spuogai.

Veido priežiūra dehidratuotai odai

AHA, pavyzdžiui, glikolio rūgštis ir pieno rūgštis, gali pagerinti drėgmės sulaikymą dehidratuotoje odoje.

Mikrodermabrazija

Mikrodermabrazija yra profesionali procedūra, kurią galima papildyti produktais, kurių sudėtyje yra AHA ir BHA, siekiant pagerinti odos atsinaujinimą.

Odos balinimas

Odą galima balinti arba pašviesinti naudojant produktus, kurie pašalina netolygų odos atspalvį ir pigmentaciją.

Soft Milk Peel ir Deep Milk Peel

Pieno žievelėse paprastai yra pieno rūgšties, iš pieno gaunamos AHA, žinomos dėl savo švelnių šveičiamųjų savybių.

Minkštas pieniškas pilingas yra švelnesnis ir tinka jautriai odai, o gilus pieno pilingas gali pasiūlyti intensyvesnį šveitimą.

Rando / strijų naikinimas

Retinoidai ir produktai su glikolio rūgštimi gali padėti gaminti kolageną ir pagerinti randų bei strijų išvaizdą.

Retinoidas

Retinoidai yra junginių, gautų iš vitamino A, klasė, žinoma dėl savo gebėjimo skatinti odos atsinaujinimą ir gydyti spuogus.

Nereceptiniai ir receptiniai retinoidai gali pradėti gaminti kolageną, apversti odą ir padaryti ją šviesesnę bei mažiau tekstūruotos, o tai naudinga esant spuogų randams.

Odos priežiūros pramonės specialistai turi daugybę galimybių spręsti įvairias odos problemas. RUJUVI ir kiti prekių ženklai siūlo tikslingas spuogų gydymo priemones, o AHA-BHA rūgščių kompleksai yra veiksmingi šveitikliai įvairiems odos tipams. Anti-senėjimo akių priežiūra buvo tobulinama naudojant neinvazinius ir chirurginius gydymo būdus, siekiant kovoti su senėjimo požymiais. Juodosios dėmės pašalinimas ir odos balinimas gali būti pasiektas naudojant priemones, skirtas suvienodinti odos atspalvį. Tiems, kurių oda yra išsausėjusi, AHA yra pagrindinė drėgmės palaikymo sudedamoji dalis. Nors mikrodermabrazija yra profesionali procedūra, ją galima palaikyti namuose naudojant cheminius šveitiklius. Randų ir strijų gydymas, taip pat porų mažinimas gali būti naudingi naudojant retinoidus ir BHA. Profesionalių odos priežiūros priemonių rinka ir toliau diegia naujoves, siūlydama sprendimus, tenkinančius įvairius vartotojų, ieškančių sveikos, spindinčios odos, poreikius.

Profesionali kosmetika – kūno priežiūra

Profesionalios kosmetikos kūno priežiūros segmentas apima daugybę produktų ir procedūrų, skirtų specifinėms odos problemoms, tokioms kaip celiulitas, krūtinės priežiūra, kaklo priežiūra, drėkinimas ir depiliacija, spręsti. Informacija apie anticeliulitines priemones, serumus nuo krūtinės ir bendrą kūno priežiūrą, įskaitant losjonus, rankų kremus, kaukes ir depiliacijos sprendimus.

Anticeliulitinės procedūros

Profesionalios kosmetikos pramonė siūlo įvairius produktus ir procedūras, specialiai sukurtas kovai su celiulitu. Informacija apie anticeliulitinius kremus, serumus ir profesionalias procedūras iš tokių prekių ženklų kaip Rejuvi, Dermclar ir kt.

Kūno serumas Dermclar Celu

Dermclar Celu – kūno serumas, mažinantis riebalinius celiulito mazgus, atkuriantis odos elastingumą, gerinantis stangrumą.

Jis skirtas bet kokios stadijos celiulitui ir lokalizuotiems riebalams gydyti, tiekiamas dėžutėje, kurioje yra 5 buteliukai po 10 ml.

Serumo sudėtyje yra tokių ingredientų kaip karnitinas, kofeinas ir centella Asiatica ekstraktas, todėl jį galima naudoti naudojant įvairius mezoterapijos metodus.

Jo negalima naudoti ant sudirgusios odos, o pasireiškus nepalankiai reakcijai gydymą reikia nutraukti ir kreiptis į gydytoją.

Papildomos anticeliulitinės procedūros

Didelio intensyvumo, giliai veikiantis radijo dažnis ir ultragarsinė kavitacija – profesionalios celiulito gydymo priemonės.

Taip pat celiulitui mažinti rekomenduojami koncentruoti, multiaktyvūs kremai nuo celiulito.

Kūno šepetėlis naudojamas sausai odai, braukiant nuo pėdų ir kojų iki rankų, po to įmasažuojant kūno aliejų į visą kūną.

Profesionalios anticeliulitinės priemonės ir procedūros yra įvairios – nuo ​​kremų ir serumų iki procedūrų biure. Tokie prekių ženklai kaip Rejuvi, Dermclar siūlo produktus su veikliosiomis medžiagomis, kurios kovoja su celiulitu, skatindamos kraujotaką, riebalų deginimą ir odos stangrinimą. Ieškantiems profesionalaus gydymo didelio intensyvumo radijo dažnio ir ultragarso kavitacija yra veiksmingos galimybės. Nuoseklus naudojimas ir derinimas su tokiomis priemonėmis kaip kūno šepetėliai gali pagerinti rezultatus, todėl oda tampa stangresnė, lygesnė ir sumažėja celiulito atsiradimas. Svarbu pažymėti, kad šie produktai dažnai skirti naudoti profesionalams, todėl dėl bet kokių nepageidaujamų reakcijų reikia nedelsiant pasikonsultuoti su gydytoju.

Profesionali kosmetika – kūno priežiūra: „Rejuvi“ krūtis stangrinantieji produktai

Rejuvi laboratorija siūlo specializuotus produktus krūtinės sričiai didinti ir stangrinti. Rejuvi U Breast Firming Complex ir Rejuvi U Breast Firming Cream yra du tokie produktai, skirti pagerinti krūtų išvaizdą. Šioje ataskaitoje pateikiama išsami šių produktų apžvalga, pagrįsta informacija iš įvairių šaltinių.

Rejuvi U krūtų stangrinimo kompleksas (100 ml)

Apžvalga ir privalumai

Rejuvi U krūtų stangrinimo kompleksas yra nesvarus skystis, kuriuo siekiama drėkinti ir stangrinti krūtinės sritį, suteikiant pakylėtą išvaizdą.

Jame yra Pueraria mirifica ekstrakto, kuris yra žinomas dėl formos ir stangrumo išlaikymo.

Glicerinas yra įtrauktas dėl savo drėgmę surišančių savybių, užtikrinančių, kad oda išliktų elastinga, o ramunėlės naudojamos dėl raminančio poveikio.

Kompleksas yra patogioje purškimo formoje, kurią lengva naudoti ir akimirksniu sutraukiantį poveikį.

Mišinyje esantys fitoestrogenai skirti skatinti augimą, stangrinti ir pakelti krūties audinį.

Taikymas

Norint pasiekti optimalų rezultatą, rekomenduojama kasdien nedidelį kiekį komplekso tepti krūtų srityje ir įmasažuoti, kad pasiskirstytų tolygiai.

Kompleksą reikia naudoti nakčiai, o kremą rekomenduojama naudoti ryte.

Svarbu produktą tepti tada, kai oda yra švari ir šilta, kad maksimaliai įsigertų.

Rejuvi U krūtis stangrinamasis kremas (60 g.)

Apžvalga ir privalumai

Rejuvi U Breast Firming Cream apibūdinamas kaip prabangus kremas, kuris padidina, stangrina ir pakelia krūtis.

Panašiai kaip komplekse, jame yra fitoestrogenų ir Pueraria mirifica ekstrakto, kurie skatina kraujotaką, skatina augimą ir palaiko krūtų formą bei stangrumą.

Taikymas

Kremą reikia gausiai ir tolygiai užtepti krūtinės srityje ir palikti mažiausiai 6 valandas.

Kaip ir naudojant kompleksą, kremą reikia naudoti ryte, kad būtų pasiektas maksimalus rezultatas, papildant komplekso naudojimą naktį.

Kad padidėtų veiksmingumas, oda turi būti švari ir šilta.

Rejuvi U krūtų stangrinamasis kompleksas ir kremas yra sukurti taip, kad veiktų sinergiškai, kad padidintų krūtinės sritį. Jie naudoja tokias sudedamąsias dalis kaip Pueraria mirifica ekstraktas ir fitoestrogenai, kad sutvirtintų, pakeltų ir išlaikytų krūtų formą. Kompleksas siūlo patogų purškimą ir akimirksniu stangrinančiu poveikiu, o kremas suteikia prabangų gydymą, siekiant maksimaliai padidinti rezultatus. Siekiant geriausių rezultatų, kompleksą rekomenduojama naudoti nakčiai, o kremą ryte ant švarios, šiltos odos. Nors komplekso šiuo metu nėra sandėlyje, šie produktai yra dalis platesnio Rejuvi odos priežiūros sprendimų, kurių sudėtyje yra žolelių, asortimento, skirto įvairioms odos problemoms spręsti.

Profesionali kosmetika – kūno priežiūra: kaklo ir dvigubo smakro procedūros

Kaklo ir smakro sritis dažnai yra įspėjamieji senėjimo požymiai ir gali būti sudėtinga gydyti. Profesionalūs kosmetikos prekių ženklai, tokie kaip Rejuvi ir Dermclar, siūlo specializuotus produktus, skirtus šioms sritims. Žemiau pateikiama „Rejuvi“ kaklo atjauninimo rinkinio ir „Dermclar Liposomes Doublechin Abdomen“, skirtų atjauninti kaklo sritį ir spręsti problemas, tokias kaip dvigubas smakras ir pilvo riebalai, apžvalga.

Rejuvi kaklo atjauninimo rinkinys

Apžvalga ir privalumai

Rejuvi kaklo atjauninimo rinkinys yra specialiai sukurtas siekiant patenkinti unikalius kaklo srities, kuri linkusi į suglebimą ir raukšles, odos priežiūros poreikius.

Į šį rinkinį paprastai įeina produktų, pvz., stangrinamojo kremo ar serumo, šveitimo priemonių ir procedūrų, praturtintų veikliosiomis medžiagomis, deriniu, siekiant pagerinti odos elastingumą ir sumažinti smulkių linijų bei raukšlių atsiradimą.

Sudėtyje gali būti peptidų, antioksidantų ir kitų junginių, kurie palaiko kolageno gamybą ir odos atstatymą.

Taikymas

Rejuvi kaklo atjauninimo rinkinio režimas paprastai apima laipsnišką procesą, pradedant nuo valymo, po to tepant stangrinančią arba šveičiamąją priemonę ir baigiant drėkinamąją procedūra.

Norint pasiekti geriausių rezultatų, svarbu laikytis konkrečių nurodymų, pateiktų kartu su rinkiniu, nes teisinga naudojimo tvarka ir naudojimo dažnis gali labai paveikti gydymo veiksmingumą.

Dermclar liposomos Doublechin pilvas

Apžvalga ir privalumai

„Dermclar Liposomes Doublechin Abdomen“ yra profesionalus gydymas, skirtas vietinėms riebalų sankaupoms pašalinti tokiose srityse kaip dvigubas smakras ir pilvas.

Produkto sudėtyje yra liposomų, kurios yra mikroskopinės sferos, kurios gali apklijuoti veikliąsias medžiagas, pagerindamos jų patekimą į tikslines odos vietas.

Kompozicijoje gali būti riebalų kiekį mažinančių junginių, tokių kaip fosfatidilcholinas, kuris, kaip žinoma, padeda suskaidyti riebalų ląsteles, ir deoksicholatas, kuris padeda emulsinti ir pašalinti riebalus.

Taikymas

Dermclar Liposomes Doublechin Abdomen paprastai tepa profesionalas taikydamas mezoterapijos metodus, kai produktas įšvirkščiamas į poodinį odos sluoksnį.

Gydymo protokolas gali skirtis priklausomai nuo asmens poreikių ir specialisto įvertinimo, o norint pasiekti optimalų rezultatą, dažnai reikia kelių seansų.

Tiek Rejuvi kaklo atjauninimo rinkinys, tiek Dermclar Liposomes Doublechin Abdomen yra profesionalūs produktai, todėl juos naudoti turėtų vadovautis licencijuotas profesionalas arba dermatologas.

Labai svarbu atsižvelgti į asmens odos tipą, bet kokias pagrindines sveikatos sąlygas ir šių procedūrų suderinamumą su kitais odos priežiūros produktais ar procedūromis.

Rezultatai gali skirtis kiekvienam asmeniui, o norint išlaikyti rezultatus, gali prireikti nuolatinio gydymo arba derinti gyvenimo būdo pokyčius ir odos priežiūros priežiūrą.

Rejuvi kaklo atjauninimo rinkinys ir Dermclar Liposomes Doublechin pilvas yra specializuotos procedūros, skirtos pagerinti kaklo išvaizdą ir sumažinti riebalų kiekį tokiose srityse kaip dvigubas smakras ir pilvas. Šie produktai yra profesionalaus požiūrio į kūno priežiūrą dalis, naudojant pažangias sudedamąsias dalis ir tiekimo sistemas, siekiant išspręsti konkrečias problemas. Kaip ir atliekant bet kokią profesionalią kosmetinę procedūrą, labai svarbu pasikonsultuoti su odos priežiūros specialistu ir laikytis rekomenduojamų taikymo protokolų, kad būtų galima saugiai naudoti ir pasiekti geriausių rezultatų.

Profesionali kosmetika – kūno priežiūra: kūno losjonai ir pėdų taisymo kremas

Rejuvi 'L' kūno losjonas

Apžvalga ir privalumai

Rejuvi 'L' kūno losjonas yra prabangus drėkinamasis kremas, skirtas senstančiai, sausai ar saulės pažeistai odai gydyti. Tai pirmasis pasaulyje kūno losjonas, kuris vietiškai tiekiamas gama linoleno rūgštimi (GLA), kuri yra žinoma kaip apsauganti odą nuo drėgmės praradimo. Losjonas praturtintas alavijo, alantoino ir jūros dumblių ekstraktais, kurie ramina, maitina ir palaiko odos stangrumą, nepalikdami lipnių likučių.

Rejuvi pėdų atstatomasis kremas

Apžvalga ir privalumai

„Rejuvi Foot Repair Cream“ sukurtas taip, kad pagerintų sausos, pleiskanojančios ir suragėjusios kulnų ir pėdų odos išvaizdą, taip pat padeda sumažinti pėdų grybelio simptomus. Jis skatina šveitimą ir ląstelių atsinaujinimą su unikaliu alfa-hidroksi rūgščių, vitamino A ir E komplekso deriniu, pagerinančiu odos elastingumą ir atsparumą.

Pagrindiniai ingredientai

Kremo sudėtyje yra pagrindinių ingredientų, tokių kaip alavijo gelis, glikolio rūgštis ir retinilo palmitatas (vitaminas A), kurie kartu atkuria ir atjaunina odą. Vidutinio pH lygio glikolio ir citrinos rūgšties buvimas užtikrina veiksmingą šveitimą nesukeliant dirginimo.

Rejuvi 'L' kūno losjonas ir pėdų atstatomasis kremas yra profesionalūs produktai, skirti drėkinti, apsaugoti ir gydyti odą. Kūno losjonas suteikia unikalią GLA privalumą, o pėdų kremas veiksmingai gydo sausas ir suragėjusias pėdas, savo šveičiamąsias ir ląsteles atnaujinančias savybes. Abu produktai yra sukurti taip, kad greitai įsigertų ir nepaliktų lipnių likučių, todėl tinka kasdieniam naudojimui. Su pagrindiniais ingredientais, kurie skatina odos sveikatą ir stangrumą, šie Rejuvi produktai yra vertingi bet kokios kūno priežiūros rutinos priedai.

Profesionali kosmetika – kūno priežiūra: rankų kremai ir serumai

Silcare rankų kremai ir serumai

Silcare siūlo daugybę rankų kremų ir serumų, skirtų apsaugoti, maitinti ir atjauninti rankų odą. Šiuose produktuose yra įvairių naudingų ingredientų, kad būtų galima išspręsti įvairias odos problemas – nuo ​​išsausėjimo ir sudirginimo iki netolygaus odos atspalvio ir senėjimo požymių.

Silcare rankų kremas QUIN OMEGA

Privalumai ir taikymas

Silcare rankų kremas QUIN OMEGA yra praturtintas natūraliomis nesočiosiomis riebalų rūgštimis omega 3 ir 6 iš avokadų ir lino aliejaus, užtikrinančiomis veiksmingą apsaugą nuo šalčio ir vėjo.

Jo turtinga formulė stiprina odos lipidų barjerą, neleidžia skilinėti ir skilinėti, todėl idealiai tinka brandžiai, sausai ir jautriai odai.

Kremas yra hipoalergiškas ir skirtas maitinti, sutepti ir padėti atsinaujinti epidermiui.

Kremą rekomenduojama įmasažuoti į švarias, sausas rankas, kol visiškai įsigers, ypač rudenį ir žiemą prieš išeinant.

Papildomos funkcijos

Kremas tiekiamas elegantiškoje pakuotėje su viliojančiu vaisių kvapu ir aksominės konsistencijos, suteikiančiomis išskirtinę SPA patirtį.

Jis taip pat yra „Sweet Mango“ kvapo ir greitai susigeria, todėl tinkamas darbui biure ar kompiuteriui.

Silcare Quin rankų serumas su C3 kompleksu

Privalumai ir taikymas

„Silcare Quin“ rankų serumas su C3 kompleksu yra skirtas pašalinti netolygų odos atspalvį ir dėmes ant rankų, įskaitant kepenų, senatvines ar depigmentuotas dėmes.

Sudėtyje yra baltojo šilkmedžio ekstrakto, agurkų ląstelių ekstrakto ir hibisko žiedų AHA rūgščių, kurios veikia melanogenezės procesą ir mažina pigmentaciją.

Sudėtyje yra glicerino, hidrolizuoto šilko ir D-pantenolio drėkinimui, odos regeneracijai ir sudirginimo raminimui.

Serume esantis vitaminas E saugo odą nuo senėjimo ir UV spindulių.

Rekomenduojama reguliariai naudoti mažiausiai 6 savaites, įmasažuojant serumą į švarią, sausą rankų odą, kol įsigers.

Papildomos funkcijos

Serumas siūlo daugybę privalumų, įskaitant drėkinimą, apsaugą nuo vandens praradimo, maitinimą ir odos stangrumo bei elastingumo gerinimą.

Jis turi ilgai išliekantį kvepalų aromatą su subtiliomis gaiviomis natomis ir nepalieka riebaus sluoksnio.

Silcare rankų kremų ir serumų asortimentas, įskaitant QUIN OMEGA ir Quin Hand Serum With C3 Complex, siūlo visapusišką rankų priežiūrą. Šie produktai yra sudaryti iš sudedamųjų dalių, kurios apsaugo nuo žalos aplinkai, maitina odą ir sprendžia specifines problemas, tokias kaip sausumas, sudirginimas ir netolygus odos atspalvis. Siekiant geriausių rezultatų, šiuos produktus reikia naudoti reguliariai ir taip, kaip nurodyta, užtikrinant, kad rankos išliktų hidratuotos, apsaugotos ir atjaunintos.

Žiūrėti kairijį stulpelį

Yra 175 prekių

Tinklelis
Tinklelis-2
Sąrašas
Sąrašas-2
Katalogas

Aktyvus filtrai

Silcare Quin Hand Serum With C3 Complex Rankų Serumas
  • Nauja
    Silcare Quin Hand Serum With C3 Complex Rankų Serumas yra jūsų sprendimas, jei turite problemų dėl sausų rankų ir norite atsikratyti sunkiai įsisenėjusių dėmelių bei spalvos pakitimų. Quin Hand Serum yra idealus produktas rankų odai, kuri kovoja su netolygia spalva ir visų rūšių dėmėmis –  senatvinėmis ar...
    3,99 €Kaina
    Silcare Quin Hand Serum With C3 Complex Rankų Serumas
    • Nauja
      Silcare Quin Hand Serum With C3 Complex Rankų Serumas yra jūsų sprendimas, jei turite problemų dėl sausų rankų ir norite atsikratyti sunkiai įsisenėjusių dėmelių bei spalvos pakitimų. Quin Hand Serum yra idealus produktas rankų odai, kuri kovoja su netolygia spalva ir visų rūšių dėmėmis –  senatvinėmis ar...
      3,99 €Kaina
      ILU Rose Quartz GUA SHA Akmuo MasažavimuiILU Rose Quartz GUA SHA Akmuo Masažavimui
          Gua Sha akmuo pagamintas iš rožinio kvarco. Jis skirtas veido ir kaklo masažui.
          12,90 €Kaina
          ILU Rose Quartz GUA SHA Akmuo MasažavimuiILU Rose Quartz GUA SHA Akmuo Masažavimui
              Gua Sha akmuo pagamintas iš rožinio kvarco. Jis skirtas veido ir kaklo masažui.
              12,90 €Kaina
              Rejuvi Sea Remineralizing Veido Kaukė (550g)
                  Jūros dumblių sudėtyje yra unikalus junginys, žinomas kaip algino rūgštis. Ši rūgštis turi savybę sugerti didelius vandens kiekius, galiausiai sudarydama tirštą, lengvai tepamą gelį.
                  Rejuvi Sea Remineralizing Veido Kaukė (550g)
                      Jūros dumblių sudėtyje yra unikalus junginys, žinomas kaip algino rūgštis. Ši rūgštis turi savybę sugerti didelius vandens kiekius, galiausiai sudarydama tirštą, lengvai tepamą gelį.
                      Rejuvi Pearl And Silk Veido Kaukė (550g)
                          „The Pearl and Silk“ veido kaukė sujungia prabangią perlų pudrą, rafinuotą hidrolizuotą šilką, aromatines džiovintas levandas ir stiprų hidrolizuotą kolageną, kad būtų gausu aminorūgščių, baltymų ir būtinų maistinių medžiagų, kurios atgaivina odą.
                          Rejuvi Pearl And Silk Veido Kaukė (550g)
                              „The Pearl and Silk“ veido kaukė sujungia prabangią perlų pudrą, rafinuotą hidrolizuotą šilką, aromatines džiovintas levandas ir stiprų hidrolizuotą kolageną, kad būtų gausu aminorūgščių, baltymų ir būtinų maistinių medžiagų, kurios atgaivina odą.
                              Neo B Hyboost Plus Drėkinamasis Serumas (5x3ml)
                                  Didelis atsinaujinimas, raukšlės, smulkios linijos, drėkinimas, biorevitalizacija, restruktūrizavimas. Tinka veidui, kaklui, dekolte, rankoms. Padidinkite odos būklę su ilgalaikiu jauninamuoju ir jauninamuoju poveikiu. Pagaminta Ispanijoje
                                  Neo B Hyboost Plus Drėkinamasis Serumas (5x3ml)
                                      Didelis atsinaujinimas, raukšlės, smulkios linijos, drėkinimas, biorevitalizacija, restruktūrizavimas. Tinka veidui, kaklui, dekolte, rankoms. Padidinkite odos būklę su ilgalaikiu jauninamuoju ir jauninamuoju poveikiu. Pagaminta Ispanijoje
                                      Nouveau Lashes Blakstienų Ir Akių Zoną Švelninanti Dulksna (15ml)Nouveau Lashes Blakstienų Ir Akių Zoną Švelninanti Dulksna (15ml)
                                          Suteikia blakstienoms ir akių sričiai drėkinimo, stiprinimo bei apsaugos nuo fotosenėjimą skatinančių savybių.
                                          19,90 €Kaina
                                          Nouveau Lashes Blakstienų Ir Akių Zoną Švelninanti Dulksna (15ml)Nouveau Lashes Blakstienų Ir Akių Zoną Švelninanti Dulksna (15ml)
                                              Suteikia blakstienoms ir akių sričiai drėkinimo, stiprinimo bei apsaugos nuo fotosenėjimą skatinančių savybių.
                                              19,90 €Kaina
                                              Spuogų Ir Inkštirų Šalinimo Rinkinys (5 Dalių)
                                                  Pagaminta iš aukščiausios kokybės nerūdijančio patvaraus plieno, komplektas su 5 dalių profesionaliais įrankiais, kad atitiktų skirtingus jūsų poreikius. Komplektas yra odinėje kosmetinėje, skirtoje laikyti įrankius. Skirta profesionaliam naudojimui.
                                                  14,90 €Kaina
                                                  Spuogų Ir Inkštirų Šalinimo Rinkinys (5 Dalių)
                                                      Pagaminta iš aukščiausios kokybės nerūdijančio patvaraus plieno, komplektas su 5 dalių profesionaliais įrankiais, kad atitiktų skirtingus jūsų poreikius. Komplektas yra odinėje kosmetinėje, skirtoje laikyti įrankius. Skirta profesionaliam naudojimui.
                                                      14,90 €Kaina
                                                      Spuogų Ir Inkštirų Šalinimo Rinkinys (7 Dalių)Spuogų Ir Inkštirų Šalinimo Rinkinys (7 Dalių)
                                                          Pagaminta iš aukščiausios kokybės nerūdijančio patvaraus plieno, komplektas su 7 dalių profesionaliais įrankiais, kad atitiktų skirtingus jūsų poreikius. Komplektas yra odinėje kosmetinėje, skirtoje laikyti įrankius. Skirta profesionaliam naudojimui.
                                                          19,50 €Kaina
                                                          Spuogų Ir Inkštirų Šalinimo Rinkinys (7 Dalių)Spuogų Ir Inkštirų Šalinimo Rinkinys (7 Dalių)
                                                              Pagaminta iš aukščiausios kokybės nerūdijančio patvaraus plieno, komplektas su 7 dalių profesionaliais įrankiais, kad atitiktų skirtingus jūsų poreikius. Komplektas yra odinėje kosmetinėje, skirtoje laikyti įrankius. Skirta profesionaliam naudojimui.
                                                              19,50 €Kaina
                                                              Silcare So Rose! So Gold! Kūno Šveitiklis Airy Silk (300ml)
                                                                  Airy Silk Body Scrub – lengvos ir purios konsistencijos šilkinė šveitimo pasta. Dėl subtilių cukraus kristalų produktas valo ir lygina odą, todėl ji tampa švelni ir elastinga.
                                                                  9,45 €Kaina
                                                                  Silcare So Rose! So Gold! Kūno Šveitiklis Airy Silk (300ml)
                                                                      Airy Silk Body Scrub – lengvos ir purios konsistencijos šilkinė šveitimo pasta. Dėl subtilių cukraus kristalų produktas valo ir lygina odą, todėl ji tampa švelni ir elastinga.
                                                                      9,45 €Kaina
                                                                      HD Brows Juostelės Depiliacijos Procedūrai
                                                                          Antakių / Blakstienų priežiūrai
                                                                          Sukurta tiksliam plaukų šalinimui 100 juostelių pakuotėje
                                                                          HD Brows Juostelės Depiliacijos Procedūrai
                                                                              Antakių / Blakstienų priežiūrai
                                                                              Sukurta tiksliam plaukų šalinimui 100 juostelių pakuotėje
                                                                              CC Brow WAX vaško juostelės antakių korekcijai- (8–25 vnt.)HD Brows Supjaustytos Juostelės Depiliacijos Procedūrai
                                                                                  Švarios vaško juostelės tiksliai depiliavimo procedūrai. Pakuotėje 1300vnt 15x75 mm juostelių
                                                                                  CC Brow WAX vaško juostelės antakių korekcijai- (8–25 vnt.)HD Brows Supjaustytos Juostelės Depiliacijos Procedūrai
                                                                                      Švarios vaško juostelės tiksliai depiliavimo procedūrai. Pakuotėje 1300vnt 15x75 mm juostelių
                                                                                      HD Brows Medinės Lazdelės Vaškui (100vnt)
                                                                                          Puikiai tinka tiksliam vaško užtepimui Dviejų galų 100 už pakuotę
                                                                                          6,95 €Kaina
                                                                                          HD Brows Medinės Lazdelės Vaškui (100vnt)
                                                                                              Puikiai tinka tiksliam vaško užtepimui Dviejų galų 100 už pakuotę
                                                                                              6,95 €Kaina
                                                                                              HD Brows Tube Hero Tūbelių SpaustuvasHD Brows Tube Hero Tūbelių Spaustuvas
                                                                                                  „Tube Hero“ yra tam, kad apsaugotų jus nuo švaistomo produkto. Šis novatoriškas įrankis išspaudžia kiekvieną jūsų mėgstamų produktų lašą su itin stipria galia.
                                                                                                  5,45 €Kaina
                                                                                                  HD Brows Tube Hero Tūbelių SpaustuvasHD Brows Tube Hero Tūbelių Spaustuvas
                                                                                                      „Tube Hero“ yra tam, kad apsaugotų jus nuo švaistomo produkto. Šis novatoriškas įrankis išspaudžia kiekvieną jūsų mėgstamų produktų lašą su itin stipria galia.
                                                                                                      5,45 €Kaina
                                                                                                      Silcare Kvapnus Rankų Kremas Secret Love (30/100ml)Silcare Kvapnus Rankų Kremas Secret Love (30/100ml)
                                                                                                          Idealiai glotni ir šilkinė liesti sveikos spalvos oda, tinkamai sudrėkinta ir nuostabiai kvepianti – ko daugiau? Parfumuoti rankų kremai prisijungia prie Sensual Moments linijos!
                                                                                                          5,49 €Kaina
                                                                                                          Silcare Kvapnus Rankų Kremas Secret Love (30/100ml)Silcare Kvapnus Rankų Kremas Secret Love (30/100ml)
                                                                                                              Idealiai glotni ir šilkinė liesti sveikos spalvos oda, tinkamai sudrėkinta ir nuostabiai kvepianti – ko daugiau? Parfumuoti rankų kremai prisijungia prie Sensual Moments linijos!
                                                                                                              5,49 €Kaina
                                                                                                              Rejuvi Veido Stangrinamoji Kaukė (240g)
                                                                                                                  Rejuvi veido stangrinamoji kaukė su DMAE ir kinetinu suteikia patikrintą odos stangrinimą ir tonizavimą, pagerina odos tonusą ir sumažina raukšles bei netolygią pigmentaciją. Pagaminta JAV
                                                                                                                  Rejuvi Veido Stangrinamoji Kaukė (240g)
                                                                                                                      Rejuvi veido stangrinamoji kaukė su DMAE ir kinetinu suteikia patikrintą odos stangrinimą ir tonizavimą, pagerina odos tonusą ir sumažina raukšles bei netolygią pigmentaciją. Pagaminta JAV
                                                                                                                      Biotek SOS Drėkinamoji kaukėBiotek SOS Drėkinamoji kaukė
                                                                                                                          Drėkinamoji - Antiage Pakuotėje 3 vienkartinės kaukės
                                                                                                                          17,90 €Kaina
                                                                                                                          Biotek SOS Drėkinamoji kaukėBiotek SOS Drėkinamoji kaukė
                                                                                                                              Drėkinamoji - Antiage Pakuotėje 3 vienkartinės kaukės
                                                                                                                              17,90 €Kaina
                                                                                                                              Biotek SOS Drėkinamoji lūpų kaukėBiotek SOS Drėkinamoji lūpų kaukė
                                                                                                                                  Drėkinant, putlinanti, senėjimą stabdanti Pakuotėje yra 3 vienkartinės lūpų kaukės
                                                                                                                                  17,90 €Kaina
                                                                                                                                  Biotek SOS Drėkinamoji lūpų kaukėBiotek SOS Drėkinamoji lūpų kaukė
                                                                                                                                      Drėkinant, putlinanti, senėjimą stabdanti Pakuotėje yra 3 vienkartinės lūpų kaukės
                                                                                                                                      17,90 €Kaina
                                                                                                                                      Biotek SOS Drėkinamoji paakių kaukėBiotek SOS Drėkinamoji paakių kaukė
                                                                                                                                          Drėkinamoji paakių kaukė Pakuotėje 3vnt
                                                                                                                                          17,90 €Kaina
                                                                                                                                          Biotek SOS Drėkinamoji paakių kaukėBiotek SOS Drėkinamoji paakių kaukė
                                                                                                                                              Drėkinamoji paakių kaukė Pakuotėje 3vnt
                                                                                                                                              17,90 €Kaina
                                                                                                                                              Biotek SOS Drėkinamoji Veido Kaukė
                                                                                                                                                  Veido kaukė drėkinamoji Komplekte 2 vienkartinės kaukės
                                                                                                                                                  17,90 €Kaina
                                                                                                                                                  Biotek SOS Drėkinamoji Veido Kaukė
                                                                                                                                                      Veido kaukė drėkinamoji Komplekte 2 vienkartinės kaukės
                                                                                                                                                      17,90 €Kaina
                                                                                                                                                      Mrs Highbrows Cool Down Gelis po epiliavimo (250ml)
                                                                                                                                                          Mrs Highbrows Cool Down Gelis po epiliavimo (250ml)
                                                                                                                                                          11,50 €Kaina
                                                                                                                                                          Mrs Highbrows Cool Down Gelis po epiliavimo (250ml)
                                                                                                                                                              Mrs Highbrows Cool Down Gelis po epiliavimo (250ml)
                                                                                                                                                              11,50 €Kaina
                                                                                                                                                              Mrs Highbrows Paruošiamasis Epiliavimo Gelis (250ml)
                                                                                                                                                                  Gaivinantis Mrs. Highbrow gelis, kuris valo ir ramina odą. Puikus preparatas vaškavimui ar antakiams,veidui ar kūnui.
                                                                                                                                                                  11,50 €Kaina
                                                                                                                                                                  Mrs Highbrows Paruošiamasis Epiliavimo Gelis (250ml)
                                                                                                                                                                      Gaivinantis Mrs. Highbrow gelis, kuris valo ir ramina odą. Puikus preparatas vaškavimui ar antakiams,veidui ar kūnui.
                                                                                                                                                                      11,50 €Kaina
                                                                                                                                                                      Silcare Drėkinamosios Medvilninės Pirštinės
                                                                                                                                                                          Drėkinančios pirštinės iš medvilninio kilpinio su hipoalerginiu geliniu vidiniu pamušalu, gausiai pripildytu vitaminu E ir natūraliais augaliniais aliejais: levandų, simondsijų, alyvuogių.
                                                                                                                                                                          7,95 €Kaina
                                                                                                                                                                          Silcare Drėkinamosios Medvilninės Pirštinės
                                                                                                                                                                              Drėkinančios pirštinės iš medvilninio kilpinio su hipoalerginiu geliniu vidiniu pamušalu, gausiai pripildytu vitaminu E ir natūraliais augaliniais aliejais: levandų, simondsijų, alyvuogių.
                                                                                                                                                                              7,95 €Kaina
                                                                                                                                                                              Quickdepil Vienkartinė Merlės Veido Kaukė (50vnt)Quickdepil Vienkartinė Merlės Veido Kaukė (50vnt)
                                                                                                                                                                                  Vienkartinė pluošto kaukė veido ir kaklo procedūroms. Pakuotėje yra 50vnt
                                                                                                                                                                                  9,95 €Kaina
                                                                                                                                                                                  Quickdepil Vienkartinė Merlės Veido Kaukė (50vnt)Quickdepil Vienkartinė Merlės Veido Kaukė (50vnt)
                                                                                                                                                                                      Vienkartinė pluošto kaukė veido ir kaklo procedūroms. Pakuotėje yra 50vnt
                                                                                                                                                                                      9,95 €Kaina
                                                                                                                                                                                      Quickdepil Vienkartinė Pluoštinė Veido Kaukė (50vnt)
                                                                                                                                                                                          Vienkartinė pluošto kaukė veido ir kaklo procedūroms. Pakuotėje yra 50vnt
                                                                                                                                                                                          9,95 €Kaina
                                                                                                                                                                                          Quickdepil Vienkartinė Pluoštinė Veido Kaukė (50vnt)
                                                                                                                                                                                              Vienkartinė pluošto kaukė veido ir kaklo procedūroms. Pakuotėje yra 50vnt
                                                                                                                                                                                              9,95 €Kaina
                                                                                                                                                                                              Rožinio Kvarco MasažuoklisRožinio Kvarco Masažuoklis
                                                                                                                                                                                                  Ritininis masažuoklis yra natūralus būdas pagerinti odos būklę ir išlaikyti ją geros būklės. Natūralaus nefrito akmens naudojimas leidžia stangrinti, atpalaiduoti ir prižiūrėti odą.
                                                                                                                                                                                                  10,90 €Kaina
                                                                                                                                                                                                  Rožinio Kvarco MasažuoklisRožinio Kvarco Masažuoklis
                                                                                                                                                                                                      Ritininis masažuoklis yra natūralus būdas pagerinti odos būklę ir išlaikyti ją geros būklės. Natūralaus nefrito akmens naudojimas leidžia stangrinti, atpalaiduoti ir prižiūrėti odą.
                                                                                                                                                                                                      10,90 €Kaina
                                                                                                                                                                                                      Žaliojo Nefrito Veido Masažuoklis
                                                                                                                                                                                                          Ritininis veido masažuoklis iš nefrito – dar vadinamo jaunystės akmeniu, yra natūralus Azijoje populiarus būdas išsaugoti jaunystę ir gerą odos būklę.
                                                                                                                                                                                                          4,90 €Kaina
                                                                                                                                                                                                          Žaliojo Nefrito Veido Masažuoklis
                                                                                                                                                                                                              Ritininis veido masažuoklis iš nefrito – dar vadinamo jaunystės akmeniu, yra natūralus Azijoje populiarus būdas išsaugoti jaunystę ir gerą odos būklę.
                                                                                                                                                                                                              4,90 €Kaina
                                                                                                                                                                                                              Ultragarsinis Odos Šveitiklis White PearlUltragarsinis Odos Šveitiklis White Pearl
                                                                                                                                                                                                                  Naudodami šį prietaisą galite saugiai išvalyti odą ir tai padės pasiekti odos stangrumo efektą. Naudodamiesi kavitacijos procedūra bent kartą per savaitę, jūsų oda visada gali būti graži ir sveika.
                                                                                                                                                                                                                  39,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                  Ultragarsinis Odos Šveitiklis White PearlUltragarsinis Odos Šveitiklis White Pearl
                                                                                                                                                                                                                      Naudodami šį prietaisą galite saugiai išvalyti odą ir tai padės pasiekti odos stangrumo efektą. Naudodamiesi kavitacijos procedūra bent kartą per savaitę, jūsų oda visada gali būti graži ir sveika.
                                                                                                                                                                                                                      39,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                      Vienkartinės medinės mentelės (100vnt)
                                                                                                                                                                                                                          Vienkartinės medinės mentelės, skirtos depiliuoti vašką depiliacijos metu Medinis purkštuvas 100vnt/pakuotė Matmenys: 140x6x1.4mm 114x10x2mm 
                                                                                                                                                                                                                          2,85 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                          Vienkartinės medinės mentelės (100vnt)
                                                                                                                                                                                                                              Vienkartinės medinės mentelės, skirtos depiliuoti vašką depiliacijos metu Medinis purkštuvas 100vnt/pakuotė Matmenys: 140x6x1.4mm 114x10x2mm 
                                                                                                                                                                                                                              2,85 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                              Rejuvi Plus Activated Veido Prausiklis (200ml)
                                                                                                                                                                                                                                  Prabangus, švelnus balansuojantis valiklis riebiai odai. Dydis - 200ml Odos tipas - riebi oda Geriausias gydymas - inkštirai
                                                                                                                                                                                                                                  27,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                  Rejuvi Plus Activated Veido Prausiklis (200ml)
                                                                                                                                                                                                                                      Prabangus, švelnus balansuojantis valiklis riebiai odai. Dydis - 200ml Odos tipas - riebi oda Geriausias gydymas - inkštirai
                                                                                                                                                                                                                                      27,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                      Rejuvi Y Lengvas Drėkinamasis Kremas (240g)
                                                                                                                                                                                                                                          Rejuvi Y Lengvas Drėkinamasis Kremas (240g) Puikiai tinka paaugliams ir jauniems suaugusiesiems
                                                                                                                                                                                                                                          Rejuvi Y Lengvas Drėkinamasis Kremas (240g)
                                                                                                                                                                                                                                              Rejuvi Y Lengvas Drėkinamasis Kremas (240g) Puikiai tinka paaugliams ir jauniems suaugusiesiems
                                                                                                                                                                                                                                              Vienkartinės Neperšlampamos Lovatiesės (180x80cm)Vienkartinės Neperšlampamos Lovatiesės (180x80cm)
                                                                                                                                                                                                                                                  Vienkartines lovatieses lengva naudoti vietoj medvilninių ar flanelinių užvalkalų, kuriuos reikia plauti po kiekvieno naudojimo, taupant jūsų laiką. Kiekis: 10vnt. / Dėžutė Matmenys: 180 x 80 cm.
                                                                                                                                                                                                                                                  14,90 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                  Vienkartinės Neperšlampamos Lovatiesės (180x80cm)Vienkartinės Neperšlampamos Lovatiesės (180x80cm)
                                                                                                                                                                                                                                                      Vienkartines lovatieses lengva naudoti vietoj medvilninių ar flanelinių užvalkalų, kuriuos reikia plauti po kiekvieno naudojimo, taupant jūsų laiką. Kiekis: 10vnt. / Dėžutė Matmenys: 180 x 80 cm.
                                                                                                                                                                                                                                                      14,90 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                      6,45 €5,16 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                      6,45 €5,16 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                      Silcare QUIN Rankų Kaukė (300ml)Silcare QUIN Rankų Kaukė (300ml)
                                                                                                                                                                                                                                                        • %
                                                                                                                                                                                                                                                        Sakoma, kad akis yra sielos veidrodis, tačiau būtent rankos daug ką pasako apie mus. Jos atskleidžia mūsų amžių ir gyvenimo stilių. Atmosferos sąlygos, kasdienės pareigos, sunkus darbas, plovikliai ir laiko tekmė gali neigiamai paveikti rankų odą, pasirodo raukšlės ir spalvos pakitimas.  Vis dėlto tai nereiškia, kad rankos negali atgauti buvusio švytėjimo.
                                                                                                                                                                                                                                                        6,45 €5,16 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                        Silcare QUIN Rankų Kaukė (300ml)Silcare QUIN Rankų Kaukė (300ml)
                                                                                                                                                                                                                                                          • %
                                                                                                                                                                                                                                                          Sakoma, kad akis yra sielos veidrodis, tačiau būtent rankos daug ką pasako apie mus. Jos atskleidžia mūsų amžių ir gyvenimo stilių. Atmosferos sąlygos, kasdienės pareigos, sunkus darbas, plovikliai ir laiko tekmė gali neigiamai paveikti rankų odą, pasirodo raukšlės ir spalvos pakitimas.  Vis dėlto tai nereiškia, kad rankos negali atgauti buvusio švytėjimo.
                                                                                                                                                                                                                                                          6,45 €5,16 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                          3,45 €2,76 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                          3,45 €2,76 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                          Silcare So Rose! So Gold! Velvet Silk Rankų KremasSilcare So Rose! So Gold! Velvet Silk Rankų Kremas
                                                                                                                                                                                                                                                            • %
                                                                                                                                                                                                                                                            Velvet Silk rankų kremas yra naujiena iš Silcare išskirtinės So Rose! So Gold! linijos.
                                                                                                                                                                                                                                                            3,45 €2,76 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                            Silcare So Rose! So Gold! Velvet Silk Rankų KremasSilcare So Rose! So Gold! Velvet Silk Rankų Kremas
                                                                                                                                                                                                                                                              • %
                                                                                                                                                                                                                                                              Velvet Silk rankų kremas yra naujiena iš Silcare išskirtinės So Rose! So Gold! linijos.
                                                                                                                                                                                                                                                              3,45 €2,76 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                              5,95 €4,76 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                              5,95 €4,76 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                              Silcare So Rose! So Gold! Kaukė Pėdoms Su Hialuronu
                                                                                                                                                                                                                                                                • %
                                                                                                                                                                                                                                                                Silcare So Rose! So Gold! yra tanki hialurono pėdų kaukė su auksu, skirta sausai, įtrūkusiai ir su nuospaudomis kojų odai.
                                                                                                                                                                                                                                                                5,95 €4,76 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                                Silcare So Rose! So Gold! Kaukė Pėdoms Su Hialuronu
                                                                                                                                                                                                                                                                  • %
                                                                                                                                                                                                                                                                  Silcare So Rose! So Gold! yra tanki hialurono pėdų kaukė su auksu, skirta sausai, įtrūkusiai ir su nuospaudomis kojų odai.
                                                                                                                                                                                                                                                                  5,95 €4,76 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                                  Karštų Akmenų Masažui Rinkinys (60vnt)Karštų Akmenų Masažui Rinkinys (60vnt)
                                                                                                                                                                                                                                                                      Ultra Therapy rinkinyje yra viskas, ko reikia karšto akmens terapeutui viso kūno procedūroms atlikti.
                                                                                                                                                                                                                                                                      99,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                      Karštų Akmenų Masažui Rinkinys (60vnt)Karštų Akmenų Masažui Rinkinys (60vnt)
                                                                                                                                                                                                                                                                          Ultra Therapy rinkinyje yra viskas, ko reikia karšto akmens terapeutui viso kūno procedūroms atlikti.
                                                                                                                                                                                                                                                                          99,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                          Karštų Akmenų Masažui Šildytuvas (Su Displėjumi)Karštų Akmenų Masažui Šildytuvas (Su Displėjumi)
                                                                                                                                                                                                                                                                              Masažinių Akmenų Šildytuvas (Su Displėjumi)
                                                                                                                                                                                                                                                                              179,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                              Karštų Akmenų Masažui Šildytuvas (Su Displėjumi)Karštų Akmenų Masažui Šildytuvas (Su Displėjumi)
                                                                                                                                                                                                                                                                                  Masažinių Akmenų Šildytuvas (Su Displėjumi)
                                                                                                                                                                                                                                                                                  179,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                                  4,95 €3,96 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                                                  4,95 €3,96 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                                                  Silcare So Rose! So Gold! Rankų Šveitiklis Su Šilku (150ml)
                                                                                                                                                                                                                                                                                    • %
                                                                                                                                                                                                                                                                                    Rankų šveitimo šilko pasta (150ml) šilko rankų šveitimo pastos pavidalu dėl tokių ingredientų kaip smulkūs cukraus kristalai, taukmedžio sviestas ir žalias alyvuogių aliejus, švelniai nušveičia negyvas odos ląsteles ir užtikrina tinkamą kraujotaką.
                                                                                                                                                                                                                                                                                    4,95 €3,96 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina
                                                                                                                                                                                                                                                                                    Silcare So Rose! So Gold! Rankų Šveitiklis Su Šilku (150ml)
                                                                                                                                                                                                                                                                                      • %
                                                                                                                                                                                                                                                                                      Rankų šveitimo šilko pasta (150ml) šilko rankų šveitimo pastos pavidalu dėl tokių ingredientų kaip smulkūs cukraus kristalai, taukmedžio sviestas ir žalias alyvuogių aliejus, švelniai nušveičia negyvas odos ląsteles ir užtikrina tinkamą kraujotaką.
                                                                                                                                                                                                                                                                                      4,95 €3,96 €Įprasta kaina−20% išjungtasKaina