Kategorijos
  • Nauja
    Silcare Quin Hand Serum With C3 Complex Rankų Serumas
    • Silcare Quin Hand Serum With C3 Complex Rankų Serumas

    Silcare Quin Hand Serum With C3 Complex Rankų Serumas (30ml)

    Gamintojas

    SILCARE
    Review (0)
    3,99 €
    Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
    Prekyboje

    Silcare Quin Hand Serum With C3 Complex Rankų Serumas yra jūsų sprendimas, jei turite problemų dėl sausų rankų ir norite atsikratyti sunkiai įsisenėjusių dėmelių bei spalvos pakitimų. Quin Hand Serum yra idealus produktas rankų odai, kuri kovoja su netolygia spalva ir visų rūšių dėmėmis –  senatvinėmis ar depigmentuotomis, atsiradusiomis dėl netolygaus įdegio ar kitų veiksnių.

    Silcare Quin Hand Serum With C3 Complex rankų serume yra unikalus aktyvus kompleksas, kuris veiksmingai veikia melanogenezės, t.y. pigmento susidarymo odoje, procesą. Kai šis procesas sutrinka, gali atsirasti nepageidaujamų dėmių ir spalvos pakitimų. „Quin Spots Out“ rankų serume su C3 kompleksu yra trys pagrindinės veikliosios medžiagos:

    Baltojo šilkmedžio ekstraktas: sumažina odos pigmento perprodukciją, atkuria melanogenezės proceso pusiausvyrą.

    Agurkų ląstelių ekstraktas: sumažina melanino transportavimą į melanosomas, padeda išvengti hiperpigmentacijos.

    Hibiscus žiedų AHA rūgštys: pagreitina odos ląstelių atsinaujinimą, slopina melanino kaupimąsi ir veikia kaip šveitiklis, leidžiantis anksčiau išsausėjusioms rankoms atgauti spindesį.

    Be to, Quin Hand Serum With C3 Complex rankų serume rasite glicerino, kuris palaiko tinkamą odos drėkinimo lygį ir taip sumažina rankų odos sausumą. Hidrolizuotas šilkas taip pat rado vietą šio rankų serumo sudėtyje, padedantis odai atsinaujinti ir sukurti apsauginę plėvelę, kuri ją lygina ir apsaugo. D-pantenolis taip pat bus naudingas, leis nuraminti galimą sudirginimą – labai dažną sausose rankose. Specialiai parinkti emolientai drėkins ir suteps odą, o vitaminas E išskirs nuo raukšlių susidarymo ar senėjimo procesų bei apsaugos rankų odą nuo UV spindulių.

    Kaip naudoti:

    Įmasažuokite į švarią, sausą rankų odą, kol įsigers. Geriausiam rezultatui reguliariai naudokite gaminį mažiausiai 6 savaites.

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Silcare Quin Hand Serum With C3 Complex Rankų Serumas (30ml)

    8 kitų produktų šioje kategorijoje: