Kategorijos
  • Nauja
    Silcare Quin Speed Hair Dry Spray
    • Silcare Quin Speed Hair Dry Spray

    Silcare Quin Speed Hair Dry Spray Plaukų Džiuvimo Lakas (200ml)

    Gamintojas

    SILCARE
    Review (0)
    3,99 €
    Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
    Prekyboje

    Silcare Quin Speed Hair Dry Spray unikalus purškiklis, pagreitinantis plaukų džiūvimą, kuris ne tik sutrumpins jūsų šukuosenos džiūvimo laiką įspūdingais 15% , bet ir visapusiškai pasirūpins jos sveikata ir grožiu.

    Kiekis

    Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2024-04-25

    Silcare Quin Speed Hair Dry Spray naudojamas unikalus kruopščiai atrinktų aminofunkcinių silikonų mišinys, sukuriantis ypatingą plėvelę ant plaukų. Dėl šios pažangios formulės galima sutrumpinti plaukų džiūvimo laiką po plovimo. Quin Hair SpeedDry gali pagreitinti plaukų džiūvimą iki 15%, palyginti su produktais be šių naujoviškų ingredientų! Todėl panaudojus šį plaukų laką džiovinimo procesas tampa daug efektyvesnis, nesvarbu, ar naudojamas plaukų džiovintuvas, garbanojimo žnyplės ar natūralus džiovinimas. 

    Tai ne tik pagreitina džiūvimą, bet ir daro įtaką plaukų išvaizdai, suteikia jiems sveiką blizgesį ir palengvina iššukavimą. Šis džiovinimo purškalas puikiai tinka pažeistiems, storiems ir garbanotiems plaukams. Quin Hair SpeedDry taip pat yra vitaminų kompleksas su kalcio pantotenatu, vitaminais A, E, H ir B grupės vitaminais (B7, B8). Šios sudedamosios dalys maitina ir drėkina plaukus, atkuria jų žvilgesį, gerina bendrą būklę, apsaugo nuo plaukų slinkimo ir statinės elektros energijos, apsaugo nuo žalingų aplinkos veiksnių ir mechaninių pažeidimų.

    Hidrolizuotas šilkas džiovinamajame purškiklyje minkština sausus ir pažeistus plaukus, palengvina iššukavimą ir ilgiau išlaiko tiesius. Be to, jūsų plaukai bus apgaubti subtiliu, ilgai išliekančiu kvapu su vaisių ir gėlių natomis.

    Quin Hair SpeedDry – kosmetika, puikiai tinkanti tiek kasdienei priežiūrai namuose, tiek profesionalioje kirpykloje.

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Silcare Quin Speed Hair Dry Spray Plaukų Džiuvimo Lakas (200ml)

    8 kitų produktų šioje kategorijoje: