Kategorijos
  • Nauja
    Silcare Naturro Dead Sea Mud Kaukė
    • Silcare Naturro Dead Sea Mud Kaukė

    Silcare Naturro Dead Sea Mud Kaukė (150ml)

    Gamintojas

    SILCARE
    Review (0)
    5,90 €
    Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
    Prekyboje

    Silcare Naturro Dead Sea Mud yra viskas, kas geriausia iš gamtos jūsų odai ir plaukams – kruopštus ir gilus valymas, padedantis pasiekti malonumą liesti švelnumą ir glotnumą, taip pat padidinti stangrumą ir elastingumą.

    Kiekis

    Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2024-05-02

    Silcare Naturro Dead Sea Mud yra veganiškas produktas, sudarytas iš 100% natūralių ingredientų. Jame gausu magnio, natrio, kalio, kalcio, jodo, geležies, mangano, bromidų, sulfatų, karbonatų ir chloridų. Produkte esantys mineralai ir elementai maitina, drėkina, lygina, taip pat palaiko odos regeneracinius procesus ir reguliuoja riebalinių liaukų sekreciją. Dėl to veido spalva tampa lygi ir matinė. Mažiau matomas spalvos pakitimas, oda atgauna stangrumą ir švelnumą. Purvas giliai valo, pagreitina kraujotaką ir išlygina smulkias raukšleles. Silcare naturro Negyvosios jūros purvas taip pat tinka probleminei ir riebiai odai. Jis gali būti naudojamas veidui, plaukams ir kūnui.

    Veikliosios medžiagos:

    Mineralai ir elementai – maitina, drėkina, palaiko regeneraciją ir gerina elastingumą, be to, stipriai valo, todėl oda tampa lygi ir švelni. Medžiagos taip pat stiprina plaukų folikulus, skatina naujų plaukų augimą ir mažina plaukų slinkimą.

    Kaip naudoti:

    Supilkite purvą į stiklinį ar keraminį dubenėlį, įpilkite nedidelį kiekį mineralinio arba virinto vandens ir išmaišykite iki tirštumo (veido kaukei reikės tik 3-4 šaukštelių purvo ir keliolikos lašų vandens). Užtepkite ploną purvo sluoksnį ant odos, vengdami akių srities, tada nuplaukite šiltu vandeniu, prieš leisdami išdžiūti. Pirmą kartą užtepdami, palikite purvą maždaug 2-3 minutėms ir stebėkite reakciją. Kito naudojimo laiką pailginkite iki 4-6 minučių. Galiausiai, veido kaukė turėtų būti laikoma 10-15 minučių, priklausomai nuo odos tolerancijos. Gydymas turėtų trukti nuo 5 iki 6 savaičių. Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite 2 kartus per savaitę. Paraudimas ir nedidelis deginimo pojūtis yra normali reakcija. Jei atsiranda stiprus deginimo pojūtis, patinimas ar panašios reakcijos, nustokite naudoti kaukę.

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Silcare Naturro Dead Sea Mud Kaukė (150ml)

    8 kitų produktų šioje kategorijoje: