Kategorijos
  • Nauja
    Rosa Herbal Po Procedūrinis Balzamas Akims
    • Rosa Herbal Po Procedūrinis Balzamas Akims

    Rosa Herbal Po Procedūrinis Balzamas Akims

    Gamintojas

    Rosa Herbal Skin Care
    Review (0)
    8,95 €
    Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
    Prekyboje

    Švelnus kremas, specialiai sukurtas po akių kontūro PMU priežiūrai. Dėl savo natūralių ingredientų, pantenolio ir didelio vitamino E kiekio jis maitina, ramina ir drėkina tatuiruotę, formuoja dangą ant odos ir apsaugo tatuiruotę.

    Kiekis

    Paskutinį kartą šį produkta pirkote: 2024-04-26

    Švelnus kremas, specialiai sukurtas po akių kontūro PMU priežiūrai. Dėl savo natūralių ingredientų, pantenolio ir didelio vitamino E kiekio jis maitina, ramina ir drėkina tatuiruotę, formuoja dangą ant odos ir apsaugo tatuiruotę. Jis nėra riebus, netirpsta, todėl patekęs į akis nesukelia dirginimo ir neryškaus matymo. Greitai susigeria į odą, o ant odos paviršiaus lieka plonas apsauginis sluoksnis, kuris saugo šviežią tatuiruotę nuo išsausėjimo ir išsitempimo. Tai palengvina sklandesnį gijimo procesą ir leidžia maksimaliai įsisavinti pigmentą į odą, todėl galima tikėtis gražesnio galutinio rezultato. 100% natūralus kosmetikos gaminys.

    Kaip naudoti:

    Šiuo švelniu kremu tepkite akių kontūro tatuiruotę kelis kartus per dieną, 7-10 dienų. Pirmiausia švelniai nuvalykite tatuiruotės paviršių drėgnu vatos diskeliu, kad ant jo neišdžiūtų nutekėjęs audinių skystis, tada ant tatuiruotės patepkite priežiūros kremu.

    Produkto privalumai:

    Ramina, minkština, drėkina ir regeneruoja tatuiruotą paviršių, užtikrina aksominį paviršių, padeda atsikratyti dirginimo ir atsitiktinės edemos. Tai palengvina tobulą pigmentų įsisavinimą į odą, taip prisidedant prie maksimalaus tatuiruotės pastovumo ir tobulumo bei intensyvaus spalvos išlaikymo.

    Ingridientai:

    Aqua, Argania Spinosa Kernel Oil, Glycerly Sterate SE, Glycerin, Panthenol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Tocopherol, Lactic Acid, Xanthan Gum

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Rosa Herbal Po Procedūrinis Balzamas Akims

    8 kitų produktų šioje kategorijoje: