Kategorijos
      RefectoCil Antakių Ir Blakstienų Valomosios Putos (45ml)
      • RefectoCil Antakių Ir Blakstienų Valomosios Putos (45ml)

      RefectoCil Antakių Ir Blakstienų Valomosios Putos (45ml)

      Gamintojas

      RefectoCil
      Review (0)
      9,90 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje
      Kreminės konsistencijos putos antakiams ir blakstienoms, švelniam valymui ir drėkinimui. Skirtas naudoti visų tipų odai, įskaitant ir jautrią odą, linkusią į dirginimą ir alergiją.
      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2023-04-05

      Kreminės putos antakiams ir blakstienoms švelniam valymui ir drėkinimui. Skirtas naudoti visų tipų odai, įskaitant jautrią, linkusią į dirginimą ir alergiją.
      Prieš formuojant antakius ar blakstienas, būtina kruopščiai nuvalyti akių sritį, kuri, kaip žinia, yra raktas į sėkmingai atliekamas kosmetines procedūras.
      Putos lengvai pašalina makiažą, riebalus ir visus nešvarumus, esančius ant odos. Paruošia odą ir plaukus tolimesnėms kosmetinėms procedūroms. Leidžia maksimaliai padidinti stiliaus rezultatus ir spalvų intensyvumą formuojant.
      Pats pritaikymas itin paprastas, o produktas purus, glotnus ir malonus naudoti.
      Brow & Lash Foam sudėtyje esantys drėkinamieji ingredientai, daugiausia Aloe Vera, neleidžia išsausėti ir netgi apgaubia odą, suteikdami jai malonią lygią, sudrėkintą tekstūrą.
      Dėl delikatumo ir švelnumo gaminys tampa savotišku „must have“ kiekviename salone ir kasdienėje namų rutinoje. Be baimės jį galima naudoti žmonėms, linkusiems į alergiją ir dirginimą, kurie kasdien kovoja su odos problemomis.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      RefectoCil Antakių Ir Blakstienų Valomosios Putos (45ml)