Kategorijos
      Inktrox AEROX Purškiama Tatuiruočių Priežiūra (20ml)
      • Inktrox AEROX Purškiama Tatuiruočių Priežiūra (20ml)
      • Inktrox AEROX Purškiama Tatuiruočių Priežiūra (20ml)

      Inktrox AEROX Purškiama Tatuiruočių Priežiūra (20ml)

      Gamintojas

      INK TROX
      Review (0)
      3,90 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Paskutinė prekė

      Inktrox Aerox Tattoo Healing Spray yra purškiamas raminantis kremas, kuris ilgiau išsaugos jūsų šviežios tatuiruotės spalvą ir kokybę.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2023-07-05

      Inktrox Aerox Aftercare Spray – tai produktas, sukurtas tam, kad jūsų oda būtų kuo geriau prižiūrėta po tatuiruotės. Dėl glicerino ir alavijo kiekio šis kremas drėkina odą, o tai ypač svarbu naujai tatuiruotei.

      Alantoinas ir pantenolis, žinomi dėl regeneruojančių savybių, padeda odai greičiau gyti ir sumažina su tatuiruotėmis susijusį skausmą.

      Aerox sudėtyje yra glicerino ir alavijo sulčių, kurios drėkina odą. Be to, kreme naudojamas minkštiklis, išgautas iš cukranendrių, avokadų aliejaus, saldžiųjų migdolų aliejaus ir saulėgrąžų aliejaus, kad pamaitintų ir prižiūrėtų po tatuiruotės sudirgusią odą.

      Kaip naudoti:

      Prieš naudojimą produktą suplakite. Purškite kremą tiesiai ant tatuiruotos odos 15-20cm atstumu ir įmasažuokite arba palikite įsigerti.

      Ingridientai:

      Vanduo, butanas, cetearilo alkoholis, propanas, glicerinas, hidrintas farnezenas, pantenolis, persea gratissima aliejus, alavijo barbadensio lapų sultys, izobutanas, kvaternium-91, Helianthus annuus sėklų aliejus, cetrimonio metosulfatas, dusulfilo sulfatas, bechocisilo sulfatas. nuotaika, Butileno glikolis, Olus aliejus, tokoferolis, fenoksietanolis, etilheksilglicerinas, natrio benzoatas, kalio sorbatas, alantoinas, pieno rūgštis.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Inktrox AEROX Purškiama Tatuiruočių Priežiūra (20ml)

      8 kitų produktų šioje kategorijoje: