Kategorijos
      Skin Monarch universalus laikiklis (autoklavinis) | Microblading laikiklis
      • Skin Monarch universalus laikiklis (autoklavinis) | Microblading laikiklis
      • Skin Monarch universalus laikiklis (autoklavinis) | Microblading laikiklis

      Skin Monarch universalus laikiklis (autoklavinis)

      Gamintojas

      Skin Monarch
      Review (0)
      19,00 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Skin Monarch Universal įrankio ilgis yra 11 cm, o svoris - 30 gramų. Šis įrankis yra itin plonas ir labai patogus naudoti. Esame tikri, kad kai pabandysite, niekada nenaudosite kitų įrankių skirtų microblading procedūrai. 

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2023-01-16

      "Skin Monarch" prekės ženklas suteikia aukščiausią permanentinio makiažo pigmentų ir įrangos kokybę. Įmonė dirba nuo 2011 m. permanentinio makiažo ir mezoterapijos srityje. Prireikė daug metų paieškų ir kantrybės, kad galėtumėm pristatyti geriausius produktus, kurie nustebins net reikliausius permanentinio makiažo, mezoterapijos ir tatuiruočių meistrus. "Skin Monarch" komanda bendradarbiauja su geriausiais ir garsiausiais pasaulio prekių ženklais ir ieško geriausių produktų, kad pasiektų aukščiausius klientų keliamus standartus. Mūsų komandos patirtis permanentinio makiažo ir tatuiruočių rinkoje įkvėpė sukurti "Skin Monarch" prekės ženklą. 

      Mes labai džiaugiamės ir didžiuojamės galėdami pristatyti ir teigti, kad šiuo prekės ženklu galite pasitikėti. Prekės ženklas naudoja tik geriausias ir išbandytas medžiagas visiems produktams. Visa įranga, pigmentai yra sukurti naudojantis naujausiomis tendencijomis ir paskutinėmis technologijomis.

      Pristatome naują bei itin lengvą mikroblading laikiklį - "Skin Monarch Universal Holder" (autoclave). Tai aukštos kokybės profesionalus microblading laikiklis. Šis laikiklis sterilizuojamas autoklave, o tai reiškia, kad jis gali būti pakartotinai naudojamas ir procedūra bus sterili ir saugi.. Šis įrankis yra skirtas kiekvienam meistrui, tikrai universalus ir tai yra vienintelis įrankis, kurio jums reikia jūsų procedūrai. Šis įrankis padarys kiekvieno meistro procedūrą efektyvesne, funkcionalesne ir tikslesne.

      Skin Monarch Universal Autoclave įrankio ilgis yra 11 cm, o svoris - 30 gramų. Šis įrankis yra itin plonas ir labai patogus naudoti. Esame tikri, kad kai pabandysite, niekada nenaudosite kitų įrankių skirtų microblading procedūrai. 

      Kodėl turėčiau pasirinkti Skin Monarch Universal Holder (autoclave)?

      - Itin lengvas;

      - Galite pamiršti apie nepatogius vienkartinius laikiklius;

      - Ilgalaikis;

      - Procedūra bus sterili ir saugi, nes po kiekvieno naudojimo ji bus sterilizuota autoklave;

      - Lengva naudoti;

      - Plonas ir labai patogus;

      - Auksinė spalva.

      Mūsų internetinėje parduotuvėje galite rinktis iš įvairių "Skin Monarch" prekės ženklo produktų, skirtų permanentiniam makiažui, tatuiravimui, auskarų vėrimui ar lazeriniam gydymui. Net reikliausias meistras ras geriausią sprendimą savo procedūroms. Visi produktai yra aukštos kokybės, skirti profesionalų nuolatiniams makiažo meistrams.  

      Mūsų internetinėje parduotuvėje galite rasti daug kitų produktų savo procedūrai. Apsilankykite mūsų parduotuvėje ir išsirinkite geriausią produktą. Jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda ir mes padėsime Jums išsirinkti tinkamiausius produktus. 

      Linkime malonaus apsipirkimo!

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Skin Monarch universalus laikiklis (autoklavinis)

      8 kitų produktų šioje kategorijoje:

      Klientai taip pat pirko: