Kategorijos
      BomTech-R permanentinio makiažo aparatas | BomTech Digital Hand-R
      • BomTech-R permanentinio makiažo aparatas | BomTech Digital Hand-R
      • BomTech-R permanentinio makiažo aparatas | BomTech Digital Hand-R
      • BomTech-R permanentinio makiažo aparatas | BomTech Digital Hand-R
      • BomTech-R permanentinio makiažo aparatas | BomTech Digital Hand-R
      • BomTech-R permanentinio makiažo aparatas | BomTech Digital Hand-R

      BomTech-R permanentinio makiažo aparatas

      Gamintojas

      BomTech
      Reviews(1)
      790,00 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      BomTech-R permanentinio makiažo aparatas

      - Lengvai reguliuojami greičio lygiai nuo 1 iki 7 paspaudus mygtuką.

      - Dabartinis greitis matomas korpuso LED ekrane.

      - Suderinama su įvairių tipų kartridžais tarp PMU ir MTS.

      - Patogus dizainas.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2021-10-29

      BomTech Digital Hand-R – permanentinio makiažo aparatas, kuris yra lengvas ir paprastas naudoti. Šis prietaisas yra ergonomiškas, otai padeda pasiekti maksimalų komfortą permanentinio makiažo meistrams procedūros metu. Bomtech aparatas idealiai tinka permanentinio makiažo procedūroms, bet taip pat gali būti naudojamas ir atliekant mezoterapiją. Bomtech aparatas puikiai tinka visoms permanentinio makiažo procedūroms – lūpoms, aureolei, antakiams ar akių kontūrui. Vienkartinio naudojimo kartridžai užtikrins procedūros saugumą, taip pat labai paprastą ir greitą adatos kartridžo keitimą procedūros metu, jei reikia. BomTech Digital Hand-R aparato greitų galite nustatyti rankiniu būdu ant rankenėlės. Greičio lygiai yra nuo 1 iki 7. Be to, esamą greitį galite pamatyti LED ekrane. Su Bomtech PMU mašina galite reguliuoti pigmento kiekį labai lengvai - jums tereikia pasukti kartridžo žiedą. Tai reiškia, kad uždara kartridžo nosytė duos nedidelį pigmento kiekį ir, jei kartridžo nosytė bus atidaryta –  daugiau pigmento. Bomtech aparato kainos ir kokybės yra puikus derinys ir šis aparatas pranoks net ir reikliausių meistrų lūkesčius.  

      BomTech Digital Hand-R – permanentinio makiažo aparatu yra labai paprasta naudoti. Pakeisti vienkartinio naudojimo kartridžą labai paprasta ir užtrunka vos kelias sekundes. Rankenėlėje galite reguliuoti greitį nuo 1 iki 7, o LED ekrane galite matyti dabartinį greitį, todėl labai lengva nuspręsti, ar reikia keisti procedūros greitį. Lengva reguliuoti adatos ilgį ir pigmento kiekį. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pasukti reguliavimo žiedą ant rankenėlės. Galite dirbti su įvairių tipų adatų kartridžais, taip pat ši mašina tinka mezoterapijai.  Bomtech permanentinio makiažo aparatas turi pristabdymo funkciją. Jums nereikia paspausti mygtuko, kad pristabdytumėte savo darbą, viskas, ką jums reikia, yra įdėti rankinenėlę  ant stovo ir jis nedelsiant sustoja. Be to, po pauzės aparatas grįžta į ankstesnį nustatymą, su kuriuo dirbote. Tai reiškia, kad galite tęsti procedūrą neprarasdami pasirinktų greičio nustatymų. 

      Įsigydami Bomtech permanentinio makiažo aparatą gausite:

      - Rankinį stovą;

      - Rankenėlę

      - Maitinimo bloką.

      Atkreipkite dėmesį, kad šis įrenginys naudoja labai žemą įtampą, todėl nenaudokite maitinimo blokų nuo kitų aparatų. Be to, įsitikinkite, kad naudojate geros kokybės kartridžus, kadangi blogos kokybės kartridžai gali užrakinti prietaiso mechanizmą ir pažeisti rankenėlę. 

      Mūsų internetinėje svetainėje siūlome daug kitų produktų Jūsų procedūrai. Apsilankykite mūsų parduotuvėje ir išsirinkite geriausią produktą. Jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda ir mes padėsime išsirinkti tinkamiausius produktus.

      Linkime malonaus apsipirkimo!

       

      Manon N   2023-02-02
      Machine bom tech

      Machine en bonne état, la livraison a été très rapide en 2 jours arrivé en France

        Write your review
        BomTech-R permanentinio makiažo aparatas

        Klientai taip pat pirko: