Kategorijos
Auskarų vėrimas
Auskarų vėrimas



Auskarų vėrimas -  adatos yra svarbiausios kūno auskarų vėrimo priemonės.
Mūsų parduotuvėje rasite įvairių dydžių, ilgių ir smailėjančių auskarų vėrimo adatų, skirtų vėrimui į visas kūno vietas, nuo paprasčiausių ausų vėrimo iki sudėtingesnių kūno pakeitimų.
Mūsų parduotuvėje yra papildomų auskarų vėrimo priemonių, tokių kaip atidarymo ir uždarymo replės, žnyplės, odos žymekliai.

Siūlome visas auskarų vėrimui reikalingas priemones – nuo ​​vienkartinių pirštinių, veido kaukių iki paviršiaus dezinfekcijos, odos valiklių.
Kūno auskarų vėrimas yra invazinė operacija, kuri turi tam tikrų pavojų, pavyzdžiui, alerginių reakcijų, infekcijų, pernelyg didelių randų ir nenumatytų fizinių sužalojimų, skatinamos tokios priemonės, kaip higieniniai auskarų vėrimo metodai ir tinkama priežiūra po procedūros, kad sumažintų didelių komplikacijų tikimybę.
Laikas, kurio reikia kūno auskarų gijimui, priklauso nuo auskaro vėrimo vietos ir priežiūros priemonių, naudojamų siekiant užtikrinti, kad po procedūros oda išgytų greitai ir visiškai.

Kūno auskarų vėrimo reikmenys

Kūno auskarų vėrimas yra populiari kūno modifikavimo forma, kuriai reikalingi specializuoti įrankiai ir reikmenys, siekiant užtikrinti saugumą, higieną ir tikslumą. Šioje ataskaitoje apibendrinta informacija iš įvairių tiekėjų, kad būtų galima išsamiai apžvelgti rinkoje esančius auskarų vėrimo reikmenis.

Auskarų vėrimo adatos 

Galima įsigyti įvairių skirtingų dydžių auskarų vėrimo adatų, skirtų įvairių dydžių auskarams, įskaitant nuo 20G iki 10G.

Kūginiai kūgiai, įskaitant įkišamus kūginius ir tiesius kūginius, yra pagaminti iš tokių medžiagų kaip titanas arba plienas, kad padėtų pradurti.

Pavieniai kūginiai, pagaminti iš poliruoto 316L chirurginio nerūdijančio plieno, naudojami auskarų ištempimui arba pakartotiniam atidarymui.

Auskarų vėrimo įrankiai ir įranga

Rinka siūlo įvairius auskarų vėrimo įrankius, tokius kaip hemostatai, žnyplės, spaustukai ir stulpelių laikymo įrankiai.

Specialūs įrankiai, tokie kaip kamuoliukų ir karoliukų griebtuvai, odos fiksavimo žnyplės ir žiedinės atidarymo/uždarymo replės, yra skirtos konkrečioms užduotims atlikti.

Mokymo tikslais yra auskarų vėrimo praktikos modeliai.

Sterilizacija ir higiena

Pateikiami įvairių dydžių savaime užsisandarantys sterilizavimo maišeliai papuošalams ir įrankiams dezinfekuoti.

EO Gas Sterilizuoti odos perforatoriai naudojami tikslioms skylėms odos inkarams ir kitiems auskarams sukurti.

Pirštinės ir medicininės priemonės yra būtinos vienkartinės priemonės steriliai aplinkai palaikyti.

Priežiūra

Priežiūros produktai yra labai svarbūs auskarų gijimo procesui.

Galimi Aftercare sprendimai, padedantys tinkamai prižiūrėti auskarus.

Papuošalai ir ekspozicija

Aukštos kokybės didmeniniai kūno papuošalai gaminami iš tokių medžiagų kaip 316L nerūdijantis plienas, ASTM F-136 titanas ir stiklas.

Siūlomi ekranai, rinkiniai ir pakavimo galimybės, kad papuošalai būtų efektyviai demonstruojami.

Technologijų pažanga

Nors pneumatinių auskarų vėrimo įrankių technologija nėra tiesiogiai susijusi su kūno auskarų vėrimu, ji parodo įrankio dizaino tikslumo ir efektyvumo svarbą.

Auskarų vėrimo įrankių technologijos naujovėmis siekiama pagerinti našumą ir sumažinti poveikį aplinkai.

Kūno auskarų vėrimo reikmenų rinka yra įvairi – ji siūlo platų įrankių, papuošalų ir priežiūros produktų asortimentą, atitinkantį profesionalių auskarų vėrėjų ir tatuiruočių parduotuvių poreikius. Kokybė ir tikslumas yra itin svarbūs, nes tiekėjai tiekia sterilizuotas ir aukštos kokybės medžiagas, užtikrinančias saugų ir sėkmingą auskarų vėrimą. Etinė praktika ir verslo atskaitomybė taip pat yra pagrindiniai veiksniai, išskiriantys tiekėjus šioje pramonės šakoje. Tobulėjant technologijoms, galime tikėtis tolesnių auskarų vėrimo įrankių ir metodų patobulinimų, kurie prisidės prie kūno auskarų vėrimo rinkos augimo ir profesionalumo.

Auskarų vėrimas

Caflon® auskarų vėrimo reikmenys

Caflon® yra žinomas vardas auskarų vėrimo pramonėje, žinomas dėl savo aukštos kokybės, sterilių ir saugių gaminių. Šioje ataskaitoje išsamiai apžvelgiamas „Caflon® Professional Starter Kit“, galimas ausų vėrimo smeigtukų įvairovė ir įmonės pasaulinis buvimas bei gamybos standartai.

Caflon® profesionalus pradinis rinkinys

Caflon® Professional Starter Kit“ – tai išsamus paketas, skirtas auskarų vėrimui, kuriame yra tiksliai sukonstruoti instrumentai ir daugybė aukštos kokybės hipoalerginių smeigių. Rinkinį sudaro ausų vėrimo instrumentas, skirtas išvengti kontakto su kliento oda, žymeklis, segtukas, valomosios servetėlės, losjonas po priežiūros, antiseptinis priežiūros losjonas, įvairios auskarų vėrimo smeigtukai, registracijos knygelė ir mokymo vadovas. Rinkinys pateikiamas patrauklioje vitrinoje, kuri pagerina profesionalų salono ar auskarų vėrimo studijos išvaizdą.

Caflon® auskarų vėrimo smeigtukai

„Caflon®“ siūlo platų ausų vėrimo smeigių pasirinkimą, įskaitant kietų kamuoliukų, žvaigždžių formų ir įvairių dydžių balandžio mėnesio akmenines smeiges iš geltono ir nerūdijančio plieno. Šios smeigės yra iš skirtingų medžiagų, tokių kaip auksas, 24 karatų aukso plokštė, sidabro plokštė ir titanas, todėl patenkina įvairius klientų pageidavimus ir sumažina alerginių reakcijų riziką. Smeigtukai yra atskirose lizdinėse plokštelėse, todėl jie nesukelia alergijos ir yra iš anksto sterilizuoti.

Kokybės užtikrinimas

Caflon® yra pripažinta viena iš plačiausiai pripažintų ausų vėrimo sistemų pasaulyje ir didžiausia ausų vėrimo įrangos gamintoja. Prekės ženklas Indijoje veikia nuo 1986 m. ir yra atstovaujamas daugiau nei 60 šalių, įskaitant JAV, Kanadą ir Vakarų Europą. Caflon auskarų vėrimo instrumentas yra patvirtintas Didžiosios Britanijos sveikatos tarnybos ir jam suteikiama 10 metų garantija.

Papildomos prekės ir naujovės

Be pradinio rinkinio, „Caflon®“ siūlo daugybę kitų reikmenų, tokių kaip ausų priežiūros tirpalas, registracijos knygelės, įvairūs gimimo akmenukai, įprasti titano smeigtukai, antiseptinės servetėlės, chirurginiai rašiklio žymekliai ir įvairūs auksiniai ir nerūdijančio plieno smeigtukai. Bendrovės auskarų vėrimo sistema atspindi aukščiausios kokybės ir pažangias ekologiškas technologijas, sukurtas naudojant geriausią automobilių, medicinos ir gamybos sektorių patirtį.

Caflon® siūlo auskarų vėrimo technikai už prieinamą kainą aukštos kokybės ausų vėrimo sistemas, kurios yra pripažintos dėl savo saugumo ir sterilumo. Profesionalus pradinis rinkinys ir siūlomų smeigių įvairovė patenkina įvairius klientų pageidavimus ir užtikrina pelningą bei populiarią salono paslaugą. „Caflon®“, esantis visame pasaulyje ir atsidavęs mokymui bei kokybei, išlieka patikimu pasirinkimu auskarų vėrimo pramonės profesionalams.

Auskarų vėrimo reikmenys: auskarų vėrimo metu ir po jos naudojami produktai

Auskarų vėrimas yra populiari kūno modifikavimo forma, kurią reikia tinkamai prižiūrėti, kad būtų užtikrintas saugus gijimas ir išvengta infekcijų. Šioje ataskaitoje kaupiama informacija iš įvairių šaltinių, kad būtų pateiktas išsamus pagrindinių auskarų vėrimo reikmenų ir priežiūros produktų vadovas.

Auskarų vėrimo reikmenų metu

Svarbiausi auskarų vėrimo įrankiai ir reikmenys

Profesionaliems auskarų vėrtojams reikia įvairių įrankių, įskaitant sterilias adatas, odos paruošimo medžiagas ir sterilizavimo priemones.

Auskarų vėrimo adatos yra skirtingo dydžio ir siaurėjančios įvairioms kūno dalims.

Tam tikroms auskarų rūšims reikalingos papildomos priemonės, tokios kaip replės, žnyplės, kūginiai ir odos auskarų vėrimo įrankiai.

Medicininės priemonės, tokios kaip nitrilo pirštinės, veido kaukės ir tvarsčiai, yra labai svarbūs norint išlaikyti sterilią aplinką.

Svarbu sukurti individualų rinkinį su profesionaliomis adatomis ir įrankiais, pritaikytais auskarų vėrimo praktikai.

Iš anksto paruoštuose auskarų vėrimo rinkiniuose dažnai yra tokių elementų kaip adatos, pirštinės ir sterilizavimo tirpalas, tačiau profesionalai turėtų būti atsargūs dėl rinkinių, parduodamų internetu, ypač tuos, kurie parduodami neprofesionalams.

Priežiūros produktai

Druskos tirpalai ir purškalai

Auskarų vėrimui valyti rekomenduojami druskos tirpalai, nes jie yra švelnūs ir imituoja natūralius organizmo skysčius.

Muilas ir valikliai

Tattoo Goo suteikia antimikrobinį muilą giliam valymui nepažeidžiant odos ir be alkoholio valomą purškiklį auskarų vėrimui.

Venkite naudoti atšiaurių muilų ar alkoholio turinčių produktų, nes jie gali sudirginti auskarą.

Specializuoti priežiūros rinkiniai

Tattoo Goo taip pat siūlo visą auskarų priežiūros rinkinį, kurį sudaro muilas, valymo purškalas ir antiseptiniai tamponai.

After Inked suteikia auskarų vėrimo po priežiūros purškiklį, kuriame nėra etilo alkoholio, parabenų ir kvapiųjų medžiagų.

Natūralūs ir alternatyvūs produktai

Jojobos aliejus yra naudingas ištempus auskarus ir gali pagreitinti gijimo procesą.

Auskarų vėrimas gali būti atliekamas tokioms problemoms kaip iškilimų vėrimas.

Tolesnės priežiūros praktika

Valymas ir priežiūra

Auskarą valykite fiziologiniu tirpalu arba purškikliu po priežiūros 2–3 kartus per dieną.

Venkite be reikalo liesti auskarą, nesukite ir nesukite papuošalo.

Druskos tirpale suvilgytu medvilniniu tamponu švelniai pašalinkite plutą ar susikaupusias vietas.

Išvalę auskarą nusausinkite švariu popieriniu rankšluosčiu arba servetėle.

Siekiant užkirsti kelią infekcijai ir užtikrinti sveiką gijimą, būtina nuosekli priežiūra.

Gydymas ir stebėjimas

Gydymo laikas skiriasi priklausomai nuo auskarų vėrimo tipo ir individualių veiksnių.

Stebėkite auskarų vėrimą, ar neatsiranda infekcijos požymių, tokių kaip stiprėjantis skausmas, per didelis patinimas, paraudimas, pūlingos išskyros, karštis, karščiavimas, jautrumas, uždelstas gijimas, padidėję limfmazgiai ir nuolatinis niežėjimas ar dirginimas.

Gyvenimo būdo koregavimas

Venkite plaukimo, kontaktinio sporto ir miego ant auskarų, kad išvengtumėte dirginimo.

Plaukų produktus, makiažą ir kitą kosmetiką laikykite toliau nuo auskarų vėrimo vietos.

Tinkama priežiūra auskarų vėrimo metu ir po jo yra būtina saugiam gijimui. Auskarų vėrėjai turėtų naudoti profesionalius įrankius ir reikmenis, o klientai turi laikytis kruopščios priežiūros rutinos, naudodami rekomenduojamus produktus, tokius kaip druskos tirpalai, švelnūs muilai ir specializuoti priežiūros rinkiniai. Natūralūs produktai, tokie kaip jojobos aliejus, taip pat gali būti naudingi. Auskarų vėrimo stebėjimas, ar neatsiranda infekcijos požymių, ir gyvenimo būdo koregavimas, siekiant apsaugoti auskarą, yra esminiai gijimo proceso žingsniai. Laikydamiesi šių gairių, asmenys gali mėgautis auskarų vėrimu su minimalia komplikacijų rizika.

Auskarų vėrimo reikmenys: būtini profesionalių auskarų vėrimo įrankiai

Profesionaliems kūno auskarų vėrimams reikalingi įvairūs specializuoti įrankiai ir reikmenys, kad jie galėtų saugiai ir efektyviai atlikti auskarų vėrimą.

Svarbiausi auskarų vėrimo įrankiai ir reikmenys

Auskarų vėrimo adatos ir kūginiai

Auskarų vėrimo adatos yra įvairių dydžių ir ilgių, kad atitiktų skirtingas kūno dalis ir auskarų tipus.

Kūginiai naudojami auskarų vėrimo angai ištempti ir papuošalų įdėjimui palengvinti.

Žnyplės ir spaustukai

Žnyplės ir spaustukai, pvz., Forester ir Pennington žnyplės, yra populiarios priemonės, naudojamos odai prilaikyti ir stabilizuoti auskarų vėrimo metu.

Priėmimo vamzdeliai naudojami saugiam adatos priėmimui.

Odos auskarų vėrimo įrankiai

Specialūs įrankiai, tokie kaip perforatoriai, inkaro žnyplės ir įkišimo įrankiai, yra būtini norint vėrti odą auskarais.

Sterilizacija ir higiena

Sterilizacija yra labai svarbi siekiant užkirsti kelią patogenų plitimui per kraują.

Papuošalams ir įrankiams sterilizuoti naudojami ultragarsiniai valikliai, garlaiviai ir autoklavai.

Vienkartiniai auskarų spaustukai ir įrankiai yra iš anksto sterilizuoti vienkartiniam naudojimui.

Auskarų vėrimo rinkiniai

Rinkinius paprastai sudaro pagrindai, tokie kaip adatos, pirštinės, sterilizavimo tirpalas ir pagrindiniai kūno papuošalai.

Profesionalams patariama sukurti savo rinkinius iš patikimų tiekėjų, kad būtų užtikrinta kokybė.

Priemonės po priežiūros

Norint išgydyti, svarbu suteikti klientams papildomos priežiūros priemones, pvz., jūros druskos tirpalą ir po priežiūros muilą.

Pastabos auskarų vėrimo profesionalams

Kokybė ir sterilizacija

Norint sumažinti infekcijos ir alerginių reakcijų riziką, būtina naudoti aukštos kokybės, sterilias adatas ir įrankius.

Auskarų vėrėjai turi turėti visų sterilizuotų daiktų žurnalą ir indikatorius, įrodančius, kad sterilizacija buvo teisinga.

Įrankio pasirinkimas

Galima įsigyti įvairių įrankių, įskaitant hemostatus, pincetus ir įvairius įrankius, skirtus įvairioms auskarų vėrimo procedūroms atlikti.

Auskarų vėrėjai turėtų pasirinkti įrankius, kurie būtų patogūs naudoti ir geriausiai valdytų tikslius auskarus.

Vienkartiniai ir daugkartiniai įrankiai

Vienkartiniai įrankiai suteikia patogumo ir užtikrina higieną, tačiau jų išankstinė kaina gali būti didesnė.

Daugkartinio naudojimo įrankius reikia tinkamai sterilizuoti po kiekvieno naudojimo, tačiau laikui bėgant jie gali būti ekonomiškesni.

Profesionaliems auskarų vėrimams reikalingas išsamus įrankių ir reikmenų rinkinys, kad galėtų saugiai ir sėkmingai vėrti auskarus. Nuo įvairių tipų adatų ir žnyplių iki sterilizavimo įrangos ir priežiūros produktų – šių daiktų kokybė ir tinkamas naudojimas yra svarbiausia. Pasirinkę aukštos kokybės įrankius iš patikimų tiekėjų, laikydamiesi griežtų sterilizavimo protokolų ir mokydami klientus apie vėlesnę priežiūrą, auskarų vėrėjai gali užtikrinti saugią ir malonią auskarų vėrimo patirtį.

Auskarų vėrimo reikmenys: žiedai ir papuošalai profesionaliam naudojimui

Auskarų vėrimo profesionalai reikalauja įvairių žiedų ir papuošalų, kad atitiktų įvairius klientų pageidavimus ir poreikius. Šioje ataskaitoje pateikiama išsami galimų žiedų tipų, dydžio, medžiagų ir geriausios praktikos renkantis aukštos kokybės auskarų vėrimo papuošalus apžvalga.

Auskarų vėrimo žiedų tipai

Apvalūs žiedai

Žiedai yra universalus auskarų vėrimo papuošalų tipas, kuris būna įvairių apskritų formų, pavyzdžiui, lankelių arba mažų angų, uždarytų kamuoliuku ar kitais priedais. Jie tinka šnervėms, lūpoms, ausims ir speneliams.

Specifiniai žiedų stiliai

Nelaisvi karoliukų žiedai: juose yra nedidelis nuimamas karoliukas, kurį laiko žiedo įtempimas ir yra populiarūs auskarų, lūpų ir nosies auskarams.

Pasagos žiedai: Pasagos formos su karoliukais galuose, šie žiedai dažniausiai naudojami pertvaroms, lūpoms ir ausims vėrti.

Segmentiniai žiedai: sudaryti iš apskrito strypo su nuimamu segmentu, šie žiedai naudojami pertvaros ir kremzlės auskarų vėrimui.

Klikeriai: vyriais užsegami žiedai, kuriuos lengva įkišti ir išimti, todėl jie populiarūs pertvaros ir daith auskarų vėrimui.

Auskarų vėrimo žiedų dydžio nustatymo nuostatos

Matuoklio dydžiai: nuo 20 G (0,8 mm) iki 14 G (1,6 mm), o 20 G yra standartinis daugelio auskarų dydis.

Šnervės auskarų vėrimas: Įprasti dydžiai yra 18G (1,0 mm) ir 20 G (0,8 mm), kurių skersmuo yra nuo 6 mm iki 10 mm.

Pertvaros auskarai: Paprastai reikalingi didesni matuokliai, pvz., 16G (1,2 mm) arba 14 G (1,6 mm), kurių skersmuo yra nuo 8 mm iki 12 mm.

Nosies auskarų vėrimo lankeliai: Idealūs dydžiai yra 20 G (0,8 mm) arba 18 G (1,0 mm), o standartinis vidinis skersmuo yra 8 mm.

Nosies vėrimo varžtai: Idealūs matuoklio dydžiai yra 20 G (0,8 mm) arba 18 G (1,0 mm), kurių ilgis yra nuo 6 mm iki 8 mm.

Medžiagos papuošalų vėrimui

Auksas: tinka pradiniam auskarų vėrimui, jei jis yra 14k ar didesnis, be nikelio ir kadmio ir legiruotas dėl biologinio suderinamumo.

Platina: sunkus, inertiškas metalas, puikiai tinkantis kūno auskarams.

Stiklas: lydytas kvarcas, bešvinis borosilikatas ir natrio kalkių stiklas yra saugūs pradiniam auskarų vėrimui ir gali būti sterilizuojami.

Titanas: Implantams skirtas titanas yra labai poliruotas ir idealiai tinka šviežiems ir sugijusiems auskarams.

Silikonas: Implanto lygio silikonas yra minkštas, lankstus ir naudojamas laikikliuose ir neštuvuose.

Papuošalai specifiniams auskarų vėrimui

Lenktos štangos: idealiai tinka antakiams, bamboms, speneliams, strypams, pertvaroms, daigams, lytiniams organams ir paviršiniams auskarams vėrti dėl patogaus prigludimo ir pritaikomų pasirinkimų.

Veiksniai, į kuriuos reikia atsižvelgti: Renkantis lenktas štangas, atsižvelkite į medžiagos kokybę, tinkamą auskarų dydį ir asmeninį stilių.

Renkantis auskarų vėrimo reikmenis, specialistai turėtų atsižvelgti į žiedo tipą, tinkamą dydį ir medžiagos kokybę bei saugumą. Pritaikomos pasirinktys iš gerbiamų prekių ženklų, tokių kaip „Anatometal“, užtikrina, kad auskarų vėrėjai galėtų pateikti savo klientams papuošalus, atitinkančius individualius pageidavimus ir auskarų vėrimo reikalavimus. Labai svarbu šviesti klientus apie tai, kaip svarbu pasirinkti tinkamus papuošalus, ir pateikti nurodymus dėl tolesnio priežiūros, kad būtų užtikrinta saugi ir patenkinama auskarų vėrimo patirtis.

Žiūrėti kairijį stulpelį

Yra 98 prekių

Tinklelis
Tinklelis-2
Sąrašas
Sąrašas-2
Katalogas

Aktyvus filtrai

Smelly Gelly Priežiūra Po Auskarų Vėrimo (8.5g)
      Tai puikus produktas ir gali pašalinti nemalonų kvapą, kuris dažnai gali būti šalutinis auskarų vėrimo poveikis.
      6,49 €Kaina
      Smelly Gelly Priežiūra Po Auskarų Vėrimo (8.5g)
          Tai puikus produktas ir gali pašalinti nemalonų kvapą, kuris dažnai gali būti šalutinis auskarų vėrimo poveikis.
          6,49 €Kaina
          Pegasus Pro Pega Care Purškiklis Auskarų Vėrimui Su Pantenoliu (75ml)
              Pega-Care – tai vandens pagrindu pagamintas tirpalas, skirtas pradurtos odos ir gleivinės zonų priežiūrai ir valymui. Patogus dangtelis leidžia lengvai ir tiksliai dozuoti.
              3,49 €Kaina
              Pegasus Pro Pega Care Purškiklis Auskarų Vėrimui Su Pantenoliu (75ml)
                  Pega-Care – tai vandens pagrindu pagamintas tirpalas, skirtas pradurtos odos ir gleivinės zonų priežiūrai ir valymui. Patogus dangtelis leidžia lengvai ir tiksliai dozuoti.
                  3,49 €Kaina
                  Pegasus Pro Pega Care Skystis Auskarų Vėrimui Su Pantenoliu (20ml)
                      Pega-Care – tai vandens pagrindu pagamintas tirpalas, skirtas pradurtos odos ir gleivinės zonų priežiūrai ir valymui. Patogus dangtelis leidžia lengvai ir tiksliai dozuoti.
                      2,89 €Kaina
                      Pegasus Pro Pega Care Skystis Auskarų Vėrimui Su Pantenoliu (20ml)
                          Pega-Care – tai vandens pagrindu pagamintas tirpalas, skirtas pradurtos odos ir gleivinės zonų priežiūrai ir valymui. Patogus dangtelis leidžia lengvai ir tiksliai dozuoti.
                          2,89 €Kaina
                          TattooMed After Piercing Higieninė ServetėlėTattooMed After Piercing Higieninė Servetėlė
                              TattooMed After Piercing Hygiene Cloth yra specialiai sukurta priežiūros priemonė, skirta intensyviam pradurtos odos, taip pat papuošalų valymui.
                              1,79 €Kaina
                              TattooMed After Piercing Higieninė ServetėlėTattooMed After Piercing Higieninė Servetėlė
                                  TattooMed After Piercing Hygiene Cloth yra specialiai sukurta priežiūros priemonė, skirta intensyviam pradurtos odos, taip pat papuošalų valymui.
                                  1,79 €Kaina
                                  TattooMed After Piercing Purškalas Auskarų Vėrimui (75ml)TattooMed After Piercing Purškalas Auskarų Vėrimui (75ml)
                                      TattooMed After Piercing Spray yra specialiai sukurta priežiūros priemonė, skirta intensyviam pradurtos odos, taip pat papuošalų valymui. Jis prasiskverbia į auskarų vėrimo kanalą ir taip išvalo net sunkiai pasiekiamas vietas.
                                      11,99 €Kaina
                                      TattooMed After Piercing Purškalas Auskarų Vėrimui (75ml)TattooMed After Piercing Purškalas Auskarų Vėrimui (75ml)
                                          TattooMed After Piercing Spray yra specialiai sukurta priežiūros priemonė, skirta intensyviam pradurtos odos, taip pat papuošalų valymui. Jis prasiskverbia į auskarų vėrimo kanalą ir taip išvalo net sunkiai pasiekiamas vietas.
                                          11,99 €Kaina
                                          Auskarų vėrimas
                                          3,99 €Kaina
                                          Auskarų vėrimas
                                          3,99 €Kaina
                                          Auskaras Į Antakį TytanAuskaras Į Antakį Tytan
                                              Auskarų vėrimas
                                              Storis: 1.2mm Rutulio plotis: 4mm Ilgis:  8mm, 10mm, 12mm
                                              3,99 €Kaina
                                              Auskaras Į Antakį TytanAuskaras Į Antakį Tytan
                                                  Auskarų vėrimas
                                                  Storis: 1.2mm Rutulio plotis: 4mm Ilgis:  8mm, 10mm, 12mm
                                                  3,99 €Kaina
                                                  UNISTAR Vienkartinės Plastikinės ŽnyplėsUNISTAR Vienkartinės Plastikinės Žnyplės
                                                      UNISTAR Vienkartinės Plastikinės Žnyplės
                                                      1,49 €Kaina
                                                      UNISTAR Vienkartinės Plastikinės ŽnyplėsUNISTAR Vienkartinės Plastikinės Žnyplės
                                                          UNISTAR Vienkartinės Plastikinės Žnyplės
                                                          1,49 €Kaina
                                                          Vienkartinės Adatos Auskarų VėrimuiVienkartinės Adatos Auskarų Vėrimui
                                                              Dydis, kurį galima pasirinkti iš sąrašo: 1.3mm žalia, 1.5mm balta, 1.8mm pilka, 2.1mm oranžinė
                                                              0,45 €Kaina
                                                              Vienkartinės Adatos Auskarų VėrimuiVienkartinės Adatos Auskarų Vėrimui
                                                                  Dydis, kurį galima pasirinkti iš sąrašo: 1.3mm žalia, 1.5mm balta, 1.8mm pilka, 2.1mm oranžinė
                                                                  0,45 €Kaina
                                                                  SNAPTILES Sterilios Vienkartinės Auskarų Vėrimo ŽnyplėsSNAPTILES Sterilios Vienkartinės Auskarų Vėrimo Žnyplės
                                                                      SNAPTILES yra greitos ir lengvai naudojamos auskarų vėrimo žnyplės, todėl jos yra puikus įrankis visiems profesionaliems auskarų vėrtojams.
                                                                      0,39 €Kaina
                                                                      SNAPTILES Sterilios Vienkartinės Auskarų Vėrimo ŽnyplėsSNAPTILES Sterilios Vienkartinės Auskarų Vėrimo Žnyplės
                                                                          SNAPTILES yra greitos ir lengvai naudojamos auskarų vėrimo žnyplės, todėl jos yra puikus įrankis visiems profesionaliems auskarų vėrtojams.
                                                                          0,39 €Kaina
                                                                          Recovery Tea Tree Oil Auskarų Vėrimo Priežiūrai (15ml)
                                                                              Nesvarbu, ar norite prižiūrėti visiškai naują auskarą, sumažinti iškilimus ar nuraminti išsipūtimą, šis arbatmedžio aliejus iš Australijos melaleukos medžio yra idealus sprendimas siekiant sumažinti patinimą ir sudirginimą. Pagaminta Australijoje
                                                                              4,90 €Kaina
                                                                              Recovery Tea Tree Oil Auskarų Vėrimo Priežiūrai (15ml)
                                                                                  Nesvarbu, ar norite prižiūrėti visiškai naują auskarą, sumažinti iškilimus ar nuraminti išsipūtimą, šis arbatmedžio aliejus iš Australijos melaleukos medžio yra idealus sprendimas siekiant sumažinti patinimą ir sudirginimą. Pagaminta Australijoje
                                                                                  4,90 €Kaina
                                                                                  5,90 €Kaina
                                                                                  5,90 €Kaina
                                                                                  Auskaras Į Liežuvį Tytan
                                                                                      Storis: 1.6mm Rutulio plotis: 4mm Ilgis: 15mm, 16mm, 19mm
                                                                                      5,90 €Kaina
                                                                                      Auskaras Į Liežuvį Tytan
                                                                                          Storis: 1.6mm Rutulio plotis: 4mm Ilgis: 15mm, 16mm, 19mm
                                                                                          5,90 €Kaina
                                                                                          4,90 €Kaina
                                                                                          4,90 €Kaina
                                                                                          Auskaras Į Liežuvį Bioflex
                                                                                              Storis: 1.6mm Rutulio plotis: 4mm Ilgis: 12mm, 14mm, 16mm, 20mm
                                                                                              4,90 €Kaina
                                                                                              Auskaras Į Liežuvį Bioflex
                                                                                                  Storis: 1.6mm Rutulio plotis: 4mm Ilgis: 12mm, 14mm, 16mm, 20mm
                                                                                                  4,90 €Kaina
                                                                                                  Recovery Išgrynintas Valomasis Druskos Purškalas (44ml)
                                                                                                      Prauskite, valykite ir skatinkite naujų ar sudirgusių auskarų vėrimo vietų gijimą su Recovery Saline Spray.
                                                                                                      10,90 €Kaina
                                                                                                      Recovery Išgrynintas Valomasis Druskos Purškalas (44ml)
                                                                                                          Prauskite, valykite ir skatinkite naujų ar sudirgusių auskarų vėrimo vietų gijimą su Recovery Saline Spray.
                                                                                                          10,90 €Kaina
                                                                                                          Skustuvai | Žirklės | Pincetai | Siūlai
                                                                                                          4,45 €Kaina
                                                                                                          Skustuvai | Žirklės | Pincetai | Siūlai
                                                                                                          4,45 €Kaina
                                                                                                          HD Brows Twist And Turn Antakių Siūlas
                                                                                                              Skustuvai | Žirklės | Pincetai | Siūlai
                                                                                                              Juodas siūlas. Puikiai tinka plaukų šalinimui.
                                                                                                              4,45 €Kaina
                                                                                                              HD Brows Twist And Turn Antakių Siūlas
                                                                                                                  Skustuvai | Žirklės | Pincetai | Siūlai
                                                                                                                  Juodas siūlas. Puikiai tinka plaukų šalinimui.
                                                                                                                  4,45 €Kaina
                                                                                                                  BPA Auskarų Vėrimo Po Procedūrinė Priežiūra (10ml)BPA Auskarų Vėrimo Po Procedūrinė Priežiūra (10ml)
                                                                                                                      Galima naudoti išoriniam auskarų vėrimui nuo ausų, bambos iki odos implantų, taip pat kamštelių ir skilčių tempimo metu.
                                                                                                                      3,69 €Kaina
                                                                                                                      BPA Auskarų Vėrimo Po Procedūrinė Priežiūra (10ml)BPA Auskarų Vėrimo Po Procedūrinė Priežiūra (10ml)
                                                                                                                          Galima naudoti išoriniam auskarų vėrimui nuo ausų, bambos iki odos implantų, taip pat kamštelių ir skilčių tempimo metu.
                                                                                                                          3,69 €Kaina
                                                                                                                          Sterilios vienkartinės pertvaros žnyplės
                                                                                                                              Sterilios vienkartinės pertvaros žnyplės Išmatavimai: 11.5x20 cm
                                                                                                                              2,95 €Kaina
                                                                                                                              Sterilios vienkartinės pertvaros žnyplės
                                                                                                                                  Sterilios vienkartinės pertvaros žnyplės Išmatavimai: 11.5x20 cm
                                                                                                                                  2,95 €Kaina
                                                                                                                                  Sterilios Vienkartinės Replės Žiedo PraplėtimuiSterilios Vienkartinės Replės Žiedo Praplėtimui
                                                                                                                                      Sterilios Vienkartinės Replės Žiedo praplėtimui
                                                                                                                                      2,95 €Kaina
                                                                                                                                      Sterilios Vienkartinės Replės Žiedo PraplėtimuiSterilios Vienkartinės Replės Žiedo Praplėtimui
                                                                                                                                          Sterilios Vienkartinės Replės Žiedo praplėtimui
                                                                                                                                          2,95 €Kaina
                                                                                                                                          Sterilios auskarų vėrimo žnyplės
                                                                                                                                              Sterilios auskarų vėrimo žnyplės
                                                                                                                                              2,95 €Kaina
                                                                                                                                              Sterilios auskarų vėrimo žnyplės
                                                                                                                                                  Sterilios auskarų vėrimo žnyplės
                                                                                                                                                  2,95 €Kaina
                                                                                                                                                  Sterilios Vienkartinės Replės Žiedo Uždarymui
                                                                                                                                                      Sterilios Vienkartinės Replės Žiedo Uždarymui 
                                                                                                                                                      2,95 €Kaina
                                                                                                                                                      Sterilios Vienkartinės Replės Žiedo Uždarymui
                                                                                                                                                          Sterilios Vienkartinės Replės Žiedo Uždarymui 
                                                                                                                                                          2,95 €Kaina
                                                                                                                                                          Caflon Safetec Auskarų vėrimo registracijos knyga
                                                                                                                                                              Auskarų vėrimo „Caflon Safetec“ registracijos knyga su informaciniu lapeliu. Knyga yra anglų kalba
                                                                                                                                                              7,90 €Kaina
                                                                                                                                                              Caflon Safetec Auskarų vėrimo registracijos knyga
                                                                                                                                                                  Auskarų vėrimo „Caflon Safetec“ registracijos knyga su informaciniu lapeliu. Knyga yra anglų kalba
                                                                                                                                                                  7,90 €Kaina
                                                                                                                                                                  SPMU Microblading Dry Heal Ultra Po Procedūrinis Serumas
                                                                                                                                                                      Pagaminta Anglijoje Dydis: 5ml.
                                                                                                                                                                      2,60 €Kaina
                                                                                                                                                                      SPMU Microblading Dry Heal Ultra Po Procedūrinis Serumas
                                                                                                                                                                          Pagaminta Anglijoje Dydis: 5ml.
                                                                                                                                                                          2,60 €Kaina
                                                                                                                                                                          Caflon Safetec auskarų ekspozicinė lentelė
                                                                                                                                                                              Caflon Safetec auskarų ekspozicinė lentelė
                                                                                                                                                                              45,00 €Kaina
                                                                                                                                                                              Caflon Safetec auskarų ekspozicinė lentelė
                                                                                                                                                                                  Caflon Safetec auskarų ekspozicinė lentelė
                                                                                                                                                                                  45,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                  Caflon Safetec auskarų vėrimo įrankių rinkinys
                                                                                                                                                                                      Caflon Safetec auskarų vėrimo įrankių rinkinys
                                                                                                                                                                                      59,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                      Caflon Safetec auskarų vėrimo įrankių rinkinys
                                                                                                                                                                                          Caflon Safetec auskarų vėrimo įrankių rinkinys
                                                                                                                                                                                          59,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                          Auskarų vėrimo įrankiai
                                                                                                                                                                                          14,90 €Kaina
                                                                                                                                                                                          Auskarų vėrimo įrankiai
                                                                                                                                                                                          14,90 €Kaina
                                                                                                                                                                                          Įrankis auskarams verti nr.9
                                                                                                                                                                                              Auskarų vėrimo įrankiai
                                                                                                                                                                                              Įrankis auskarams verti nr.9
                                                                                                                                                                                              14,90 €Kaina
                                                                                                                                                                                              Įrankis auskarams verti nr.9
                                                                                                                                                                                                  Auskarų vėrimo įrankiai
                                                                                                                                                                                                  Įrankis auskarams verti nr.9
                                                                                                                                                                                                  14,90 €Kaina
                                                                                                                                                                                                  Procedūrinės Priemonės
                                                                                                                                                                                                  23,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                  Procedūrinės Priemonės
                                                                                                                                                                                                  23,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                  TKTX RED 38% Tattoo Cream (10 g.)
                                                                                                                                                                                                      Procedūrinės Priemonės
                                                                                                                                                                                                      TKTX RED 38% Tattoo Cream (10 g.)
                                                                                                                                                                                                      23,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                      TKTX RED 38% Tattoo Cream (10 g.)
                                                                                                                                                                                                          Procedūrinės Priemonės
                                                                                                                                                                                                          TKTX RED 38% Tattoo Cream (10 g.)
                                                                                                                                                                                                          23,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                          Procedūrinės Priemonės
                                                                                                                                                                                                          20,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                          Procedūrinės Priemonės
                                                                                                                                                                                                          20,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                          WHITE 35% priešprocedūrinis kremas 10g.
                                                                                                                                                                                                              Procedūrinės Priemonės
                                                                                                                                                                                                              TKTX WHITE 39% Tattoo Cream 10g
                                                                                                                                                                                                              20,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                              WHITE 35% priešprocedūrinis kremas 10g.
                                                                                                                                                                                                                  Procedūrinės Priemonės
                                                                                                                                                                                                                  TKTX WHITE 39% Tattoo Cream 10g
                                                                                                                                                                                                                  20,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                  Procedūrinės Priemonės
                                                                                                                                                                                                                  22,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                  Procedūrinės Priemonės
                                                                                                                                                                                                                  22,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                  BLACK prieš procedūrinis kremas (10g.)
                                                                                                                                                                                                                      Procedūrinės Priemonės
                                                                                                                                                                                                                      TKTX BLACK 39% Tattoo Cream (10 g.)
                                                                                                                                                                                                                      22,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                      BLACK prieš procedūrinis kremas (10g.)
                                                                                                                                                                                                                          Procedūrinės Priemonės
                                                                                                                                                                                                                          TKTX BLACK 39% Tattoo Cream (10 g.)
                                                                                                                                                                                                                          22,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                          Po procedūrinis Vitamino A+D tepaliukas (8 g.)
                                                                                                                                                                                                                              Po procedūrinis Vitamino A+D tepaliukas (8 g.)
                                                                                                                                                                                                                              0,95 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                              Po procedūrinis Vitamino A+D tepaliukas (8 g.)
                                                                                                                                                                                                                                  Po procedūrinis Vitamino A+D tepaliukas (8 g.)
                                                                                                                                                                                                                                  0,95 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                  Caflon® auskarų ekspozicinė lentelė
                                                                                                                                                                                                                                      Caflon® auskarų ekspozicinė lentelė
                                                                                                                                                                                                                                      43,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                      Caflon® auskarų ekspozicinė lentelė
                                                                                                                                                                                                                                          Caflon® auskarų ekspozicinė lentelė
                                                                                                                                                                                                                                          43,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                          Caflon® sterilių spalvotų auskarų (auksiniame apvade) rinkinys
                                                                                                                                                                                                                                              Caflon® sterilių spalvotų auskarų (auksiniame apvade) rinkinys
                                                                                                                                                                                                                                              19,50 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                              Caflon® sterilių spalvotų auskarų (auksiniame apvade) rinkinys
                                                                                                                                                                                                                                                  Caflon® sterilių spalvotų auskarų (auksiniame apvade) rinkinys
                                                                                                                                                                                                                                                  19,50 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                  Caflon® sterilių spalvotų auskarų (sidabriniame apvade) rinkinys
                                                                                                                                                                                                                                                      Caflon® sterilių spalvotų auskarų (sidabriniame apvade) rinkinys
                                                                                                                                                                                                                                                      19,50 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                      Caflon® sterilių spalvotų auskarų (sidabriniame apvade) rinkinys
                                                                                                                                                                                                                                                          Caflon® sterilių spalvotų auskarų (sidabriniame apvade) rinkinys
                                                                                                                                                                                                                                                          19,50 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                          Caflon® sterilių paauksuotų auskarų komplektas (12 porų)
                                                                                                                                                                                                                                                              Caflon® sterilių paauksuotų auskarų komplektas (12 porų)
                                                                                                                                                                                                                                                              29,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                              Caflon® sterilių paauksuotų auskarų komplektas (12 porų)
                                                                                                                                                                                                                                                                  Caflon® sterilių paauksuotų auskarų komplektas (12 porų)
                                                                                                                                                                                                                                                                  29,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                  Caflon® sterilių sidabrinių auskarų komplektas (12 porų)
                                                                                                                                                                                                                                                                      Caflon® sterilių sidabrinių auskarų komplektas (12 porų)
                                                                                                                                                                                                                                                                      29,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                      Caflon® sterilių sidabrinių auskarų komplektas (12 porų)
                                                                                                                                                                                                                                                                          Caflon® sterilių sidabrinių auskarų komplektas (12 porų)
                                                                                                                                                                                                                                                                          29,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                          Caflon® MINI sterilūs apvalūs spalvoti auskarai (auksiniame apvade)
                                                                                                                                                                                                                                                                              Caflon® MINI sterilūs apvalūs spalvoti auskarai (auksiniame apvade)
                                                                                                                                                                                                                                                                              2,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                              Caflon® MINI sterilūs apvalūs spalvoti auskarai (auksiniame apvade)
                                                                                                                                                                                                                                                                                  Caflon® MINI sterilūs apvalūs spalvoti auskarai (auksiniame apvade)
                                                                                                                                                                                                                                                                                  2,00 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                                  Caflon® sterilūs spalvoti įvairių formų paauksuoti auskarai
                                                                                                                                                                                                                                                                                      Caflon® sterilūs spalvoti įvairių formų paauksuoti auskarai
                                                                                                                                                                                                                                                                                      2,50 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                                      Caflon® sterilūs spalvoti įvairių formų paauksuoti auskarai
                                                                                                                                                                                                                                                                                          Caflon® sterilūs spalvoti įvairių formų paauksuoti auskarai
                                                                                                                                                                                                                                                                                          2,50 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                                          Caflon® MINI sterilūs paauksuoti apvalūs auskaraiCaflon® MINI sterilūs paauksuoti apvalūs auskarai
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Caflon® MINI sterilūs paauksuoti apvalūs auskarai
                                                                                                                                                                                                                                                                                              1,90 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                                              Caflon® MINI sterilūs paauksuoti apvalūs auskaraiCaflon® MINI sterilūs paauksuoti apvalūs auskarai
                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Caflon® MINI sterilūs paauksuoti apvalūs auskarai
                                                                                                                                                                                                                                                                                                  1,90 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Caflon® sterilūs spalvoti auskarai (Clawset)
                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Caflon® sterilūs spalvoti auskarai (Clawset)
                                                                                                                                                                                                                                                                                                      2,90 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Caflon® sterilūs spalvoti auskarai (Clawset)
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Caflon® sterilūs spalvoti auskarai (Clawset)
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          2,90 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Caflon® sterilūs paauksuoti auskarai "Juodas Oniksas"
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Caflon® sterilūs paauksuoti auskarai "Juodas Oniksas"
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              2,50 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Caflon® sterilūs paauksuoti auskarai "Juodas Oniksas"
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Caflon® sterilūs paauksuoti auskarai "Juodas Oniksas"
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  2,50 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Caflon® sterilūs paauksuoti auskarai "Perlas"
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Caflon® sterilūs paauksuoti auskarai "Perlas"
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      2,50 €Kaina
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Caflon® sterilūs paauksuoti auskarai "Perlas"
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Caflon® sterilūs paauksuoti auskarai "Perlas"
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          2,50 €Kaina