Kategorijos
      Perma Blend Luxe Unstoppable Vicky Martin Areola Rinkinys (8x15ml)
      • Perma Blend Luxe Unstoppable Vicky Martin Areola Rinkinys (8x15ml)

      Perma Blend Luxe Unstoppable Vicky Martin Areola Rinkinys (6x15ml)

      Gamintojas

      Perma Blend
      Review (0)
      259,00 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Paskutinė prekė
      LUXE linijos pigmentai suderinami su REACH reglamentu, sukurti toms, kurias paveikė krūties vėžys, šios spalvos yra ne tik siekiant užtikrinti kad klientai vėl galėtų jaustis pilnavertiškai.
      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2022-12-27

      Šis pigmentų rinkinys įkvėptas Vicky Martin metodo – revoliucinės 3D Areola tatuiruočių technikos, kuri pakeičia krūties vėžio paveiktų žmonių kūnus. Vicky plečia, ką gali pasiekti permanentinio makiažo meistrai ir kaip jie gali padėti pakeisti savo klientų gyvenimą.
      Rinkinyje yra:
      Courageous Coral — Nuo rožinės iki tamsios nuogos kūno tonas su dideliu nepermatomumu, suteikiančiu tvirtą pagrindą vidutinei, tamsiai rožinei areolei. Rekomenduojamas areolės pagrindui.
      Determined Dark Brown — Tamsiausia areolės rinkinio spalva su neutraliu tonu ir šiek tiek vėsiu atspalviu. Geriausiai tinka tamsaus atspalvio gyliui suteikti klientams, turintiems daug melanino. NENAUDOKITE vienos – jis skirtas maišyti su kitomis spalvomis. Rekomenduojamas areolės pagrindui.
      Outstanding Orange — Ryškiai oranžinė spalva su labai stipriais šiltais atspalviais. Geriausia naudoti kaip spalvų koregavimo modifikatorių, kad atspalvis būtų tiksliai tinkamas kiekvienam klientui.
      Resilient Red — Sodri, šilta raudona su mažu neskaidrumu, kad suteiktų geriausią raudoną atspalvį, reikalingą tobulam areolės atspalviui. Rekomenduojamas speneliui dažyti.
      Show Up Scarlet — Šiltas rožinis atspalvis, pasižymintis stipriu neskaidrumu, kad geriausiai derėtų ir atspalvintų rausvesnius areolės atspalvius. Rekomenduojamas speneliui dažyti.
      Unbeatable Brown — Stiprus geltonos spalvos atspalvis nuo šilto iki neutralaus nuogai rudo atspalvio, puikiai padengiantis ir suteikiantis auksinį pagrindą tiems, kurie turi alyvuogių odą. Rekomenduojamas areolės pagrindui.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Perma Blend Luxe Unstoppable Vicky Martin Areola Rinkinys (6x15ml)