Kategorijos
      Thermal Tatuiruotės Perkėlimo Popierius
      • Thermal Tatuiruotės Perkėlimo Popierius

      Spirit Classic ELITE Thermal Tatuiruotės Perkėlimo Popierius

      Gamintojas

      Spirit
      Review (0)
      3,45 €
      Su mokesčiais
      Prekė su papildomais pasirinkimais

      Spirit Classic ELITE Thermal Tatuiruotės Perkėlimo Popierius yra sukurtas profesionaliam menininkui, naudojant aukščiausios kokybės medžiagas.

      Suderinamas su visais terminiais spausdintuvais

      Dydis
      Kiekis
      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2023-07-06

      Patobulinkite savo tatuiravimo procesą naudodami Spirit Classic ELITE terminį tatuiruočių perkėlimo popierių – tikslumo ir patikimumo viršūnę. Spirit Classic ELITE Thermal Tatuiruotės Perkėlimo Popierius sukurtas taip, kad būtų nuolat gaminami aukštos kokybės, detalūs vaizdai, kad tatuiruotės būtų perkeltos nepriekaištingai. Sukurtas įsipareigojant užtikrinti saugumą, jis yra saugus odai ir yra sertifikuotas veganiškas, atitinkantis etikos standartus.

      Tobulumo priešakyje Spirit Classic ELITE atlieka griežtus gamintojo bandymus, kad užtikrintų neprilygstamą kokybės kontrolę. Suprantame, kad tatuiruočių pasaulyje yra svarbi kiekviena smulkmena, o šis Spirit Classic ELITE Thermal Tatuiruotės Perkėlimo Popierius sukurtas taip, kad atitiktų aukščiausius standartus.

      Nesvarbu, ar esate patyręs profesionalas, ar pradedantis tatuiruočių meistras, galite pasitikėti Spirit Classic ELITE dėl nuoseklaus veikimo ir išskirtinio vaizdo atkūrimo. Odai nekenksmingas ir veganiškas sertifikatas suteikia papildomo užtikrinimo tiek meistrui, tiek klientui.

      Investuokite į tai, kas geriausia savo tatuiruočių studijai – pasirinkite Spirit Classic ELITE terminį tatuiruočių perkėlimo popierių ir patirkite meistriškumo ir technologijų sintezę. Perkelkite savo dizainą užtikrintai ir tiksliai.

      Suderinamas su visais terminiais spausdintuvais

      Du dydžiai:
      - Įprastas 21,6 x 27,9 cm
      - Ilgis 21,6 x 35,56 cm

      Termopopierius susideda iš 4 dalių.


      1) Viršutinis sluoksnis yra baltas. Tai sluoksnis, į kurį bus perkeltas jūsų vaizdas.

      2) Antrasis sluoksnis yra apsaugins sluoksnis, yra pieno baltumo. Paprastai šis sluoksnis išmetamas.

      3) Trečias sluoksnis yra kalkė (violetinis/mėlynas popierius). Paspaudus šį sluoksnį purpurinė/mėlyna danga perkeliama į viršutinį lakštą.

      4) Ketvirtasis apatinis lapas yra geltonas ir išlaiko originalą vietoje, kai naudojamas trafaretinis kopijavimo aparatas.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Spirit Classic ELITE Thermal Tatuiruotės Perkėlimo Popierius