Kategorijos
      Inktrox Pax Tattoo Sviestas
      • Inktrox Pax Tattoo Sviestas
      • Inktrox Pax Tattoo Sviestas
      • Inktrox Pax Tattoo Sviestas

      Inktrox Pax Tattoo Sviestas (50ml/200ml)

      Gamintojas

      INK TROX
      Review (0)
      8,90 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Paskutinė prekė

      Tai unikalus tatuiruočių sviestas, kurio konsistencija yra unikali. Kaip ir kituose Inktrox sviestuose, PAX sudėtyje yra tik natūralių ingredientų, kurie ženkliai palengvina darbą tatuiravimo metu ir teigiamai veikia odos regeneraciją, tačiau išsiskiria unikalia konsistencija.

      Talpa: 50ml/200ml

      Dydis
      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2022-04-01

      Tai unikalus tatuiruočių sviestas, kurio konsistencija yra neregėta. Kaip ir visame Inktrox svieste, PAX sudėtyje yra tik natūralių ingredientų, kurie ženkliai palengvina darbą tatuiravimo metu ir teigiamai veikia odos regeneraciją bei išsiskiria unikalia konsistencija.

      PAX, kaip joks kitas sviestas rinkoje, primena labai tirštas ir labai minkštas putas. Dėl labai glotnios ir minkštos struktūros tepant ant odos praktiškai nepastebima. Susidaro įspūdis, kad sviestas ant pirštų tirpsta pats. Visi, kurie išbandė InkTrox PAX sviestą, yra patenkinti ir sutinka, kad jo negalima lyginti su jokiu kitu tatuiruočių sviestu.

      Tokia konsistencija teigiamai veikia kliento komfortą, nes tepant sviestą nereikia naudoti jokios jėgos, todėl trynimas nedirgina tatuiruotos odos. Be to, tokia sviesto formulė dar giliau drėkina odą, todėl ji tampa elastingesnė. Jis apsaugo nuo sudirginimo ir žymiai pagreitina odos gijimo procesą. Tai ideali apsauga nuo nepalankių išorinių sąlygų (šalčio, vėjo, saulės (UV) – puikiai tinka ir gydant naują tatuiruotę).

      Sudėtis:

      Butrospermum Parkii taukmedžio sviestas, Olus aliejus, Prunus Amygdalus Dulcis (Seet Migdolų) aliejus, Persea Grattisima (avokadų) aliejus, Mangifera Indica (mango) sėklų sviestas, Cocos Nucifera (kokosų) aliejus, tokoferilo acetatas, kvepalai, gerolis, toco. Limonenas, Linalolas, CI 19140, CI 42090

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Inktrox Pax Tattoo Sviestas (50ml/200ml)