Kategorijos
      KWADRON OPTIMA Permanentinio makiažo kartridžai 1 vnt.
      • KWADRON OPTIMA Permanentinio makiažo kartridžai 1 vnt.
      • KWADRON OPTIMA Permanentinio makiažo kartridžai 1 vnt.

      KWADRON OPTIMA Permanentinio makiažo kartridžai

      Gamintojas

      KWADRON
      Reviews(3)
      1,97 $
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Kwadron Optima adatos leidžia atlikti tobuliausią ir nuostabiausią permanentinį makiažą. Unikali stabilizavimo sistema - ypač aštrios adatos, užtikrinančios jų ilgaamžiškumą ir tvirtumą.

      Dydis
      Kiekis
      Kiekis

      Paskutinį kartą šį produkta pirkote: 2024-03-28

      KWADRON CARTRIDGES OPTIMA permanentiniui makiažui 1 vnt.

      „Kwadron“ adatos „Optima“ leidžia atlikti nuostabiausią ir tobuliausią permanentinį makiažą. Su unikalia stabilizavimo sistema - ypač aštrios adatos, užtikrinančios jų ilgaamžiškumą ir tvirtumą.

      Kartridžas yra pagamintas iš medicininio plastiko, kuris sumažina trintį tarp adatos ir korpuso ir užtikrina aukštą darbo kultūrą. Integruota galinga adatų sistema su antgaliu garantuoja aukščiausių standartų saugumą ir higieną.

      Kiekviena „Kwadron“ kasetė „Optima PMU“ yra supakuota į sterilią, vienkartinę pakuotę. kartridžai taip pat turi membraninio stiliaus sistemą, kuri užtikrina pakankamą dažų srauto apsaugą.

      Kwadron tatuiruočių adatos yra naujiena ir revoliucija ilgalaikio makiažo pramonėje. Kaip grožio lyderis - turintis ilgametę patirtį. Kuriant ir gaminant - aukščiausios kokybės adatas. Sukurtas produktas, skirtas permanentiniam makiažui.

      Kwadron kartridžai suderinami su populiariausiomis mašinomis:

      • Cheyenne Hawk
      • Equaliser proton
      • Fk irons etc.

      Galimas adatos skersmuo:

      • 0,18 mm
      • 0,25 mm
      • 0,30 mm
      • 0,35 mm
      • 0,40 mm

      Galimas adatų ilgis:

      • UT (ypač trumpas ilgis - 2 mm)
      • PT (smailėjantis ilgis -2,5 mm)
      • MT (vidutinis ilgis - 6 mm)
      • LT (ilgas ilgis - 7 mm)
      • TEX (tekstūruotas)

      Galimas adatos tipas:

      • „Round Liner“ (RL) - 1RL, 3RL, 5RL, 7RL
      • „Round Shader“ (RS) - 1RS, 3RS, 5RS, 7RS
      • Plokščias (F) - 3F, 4CF, 5CF
      • „Magnum“ (M) - 5M., 9M

      Apie Kwadron įmonę:

      Bendrovė „Kwadron“ gamina kasetes, adatas, dažus, įrangą ir priedus. „Kwadron“ kasetės adatos yra tatuiruotės, permanentinis makiažas - parduodamas kaip vienas geriausių produktų visoms šalims. Tai aukštos kokybės produktai, kurie kiekvieną dieną pasiekia geriausius klientų atsiliepimus. „Kwadron“ kasetės „1rl“ yra vienas iš patikimų mūsų nuolatinio makiažo profesionalų produktų daugiau nei dešimtį metų.

      Ilgalaikis bendradarbiavimas su permanentinio makiažo ir tatuiruočių profesionalais sukuria optimalius kiekvieno meistro sprendimus. Aukščiausios kokybės produktai, kuriuos galime pasiūlyti savo klientams, yra sėkmės raktas, kad būtume profesionalesni.

      Visus produktus siunčiame tą pačią darbo dieną po užsakymo gavimo. Produktai, kuriuos užsisakėte į paskirties vietą, bus pristatyti greitai, o produktai visada bus tik geri!

      Nesvarbu, kokį produktą užsisakysite iš „Kwadron“ - tatuiruočių mašina. „Kwadron“ užtaisų membrana, adatos, dažai ar tiesiog kiti priedai - galite būti tikri, kad visos pastangos jus nudžiugins!

      Taip pat siūlome įsigyti šiuos produktus iš Kwadron:

      UNISTAR BOOSTER putų muilas - tai antibakterinis muilo tirpalas. Šis valiklis padeda išvalyti odą nuo dažų ir vazelino, taip pat sumažina patinimą ir paraudimą. Lengva naudoti - naudojama tiesiai ant odos, jos neskiedžiant.

      KWADRON tatuiruočių adatų kasetės - tatuiruočių adatos taip pat yra kaip tatuiruočių mašinų kasetės. Šios adatos - kasetės yra įvairių konfigūracijų (dydis, ilgis, skersmuo ir tipas). Mes galime jums pasiūlyti apvalius šešėlius, apvalius pamušalus, „Magnum“ arba tiesiog minkštus „Edge Magnum“ su ilgomis kūginėmis adatomis.

      KWADRON tatuiruočių adata - neabejotinai geriausios kada nors pagamintos adatos. Jo aukštos kokybės adatos - aštrios, ilgaamžės. „Kwadron“ puikios kokybės tatuiruočių profesionalams.

      Šios adatos yra skirtingo skersmens, dydžio ir tipo. Galimas skersmuo: 0,25 mm, 0,30 mm, 0,35 mm. Adatos ilgis: MT (vidutinis kūgis-6 mm), LT (ilgas kūgis - 7 mm), TEX (tekstūruotas).

      KWADRON kartridžai - Ilgalaikio makiažo adatos, taip pat prieinamos kaip kartridžai. Šių adatų yra daugybė skirtingų dydžių: dydžio, tipo, skersmens. Tik naudojant profesines žinias ir patirtį, stebėdami tendencijas ir klausydamasis tatuiruočių gamintojų, sukurta „Kwadron“ adatų kartridžai, kurie puikiai atitiktų klientų poreikius.

      Mes didžiuojamės galėdami pristatyti geriausią adatų gamintoją. Kiekviena adatų konfigūracija ir derinys yra ypač elastingi, labai aštrūs, ilgi padidinto kietumo ašmenys. Maždaug 90% adatų, kurios parduodamos rinkoje, yra labai prastos - jas galima lengvai sulenkti. 

      Mes galime garantuoti, kad kiekviena „Kwadron“ adata, esanti pakuotėje, bus tiesiog tobula - tolygiai aštrios adatos užtikrina aukščiausią darbo kokybę. Daugelis profesionalių gerbiamų tatuiruočių meistrų įvertino „Kwadron“ gaminamų adatų kokybę.

      Visos adatos - galimų dydžių kasetės: 0,25 mm, 0,30 mm, 0,35 mm ir tekstūruotos adatos.

      Džiaugiamės galėdami pranešti, kad beautygroup-shop.com įgyjo išskirtines Kwadron adatų kartridžų platinimo teises.

      Vienas iš geriausių gamintojų rinkoje „Kwadron“ sukūrė gerą reputaciją, naudodamas aukštos kokybės medžiagas.

      Dima A   2021-09-13
      The best

      My favorite cartridge. I made my third purchase and will never change

        Amanda   2021-01-06
        kwadron cartridges

        Kwadron is my favorites- also recommended

          Oxana   2020-12-17
          Very good

          Im usiing Kwadron products for more than 3 years now and i want to say what im really loving every second work with it. Quality is really amazing.

          • 2 out of 2 people found this review useful.
          Write your review
          KWADRON OPTIMA Permanentinio makiažo kartridžai