Kategorijos
      Antakių skustuvas
      • Antakių skustuvas
      • Antakių skustuvas
      • Antakių skustuvas
      • Antakių skustuvas
      • Antakių skustuvas

      Antakių 3 Skustuvų Rinkinys

      Gamintojas

      Kiti Gamintojai
      Review (0)
      6,90 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Antakių Skustuvų Rinkinys

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2022-05-20

      Dizainas

      Mūsų antakių skustuvo rinkinys neslidžia plastikine rankena, tikslus padengimas ir priekinis kraštas su areoliniu paviršiumi padaro „Derma plane“ geriausiu antakių skustuvu moteriškam veidui, kurį lengva naudoti, aštrus, bet švelnus.

      Jį naudos ne tik moterys, bet ir vyrai. Padarykite antakius stilingus ir suformuokite tobulus antakius.

      Aukštos kokybės

      Šis antakių skustuvas pagamintas iš nerūdijančio plieno ašmenų + ABS dervos + apsauginio dangtelio, aštrus ir nelengvai rūdijantis, lygus ir subtilus, saugus ir patogus naudoti.

      Tinklinis nerūdijančio plieno peiliukas ir elegantiška rankenos konstrukcija leis jums pasiekti patenkinamų darbo rezultatų ilgą laiką.

      Daugiafunkcis

      Pirmiausia suminkštinkite antakius šiltu vandeniu arba moterišku skutimosi kremu ir sušukuokite, taip pat galite sutrumpinti antakius geriausiomis antakių žirklėmis, tada naudokite antakių skutimosi rinkinį, kad pakreiptumėte 45 laipsnių kampu, švelniai apkirpkite pagal antakių augimo kryptį, kad pasiektumėte. tobulą antakių formą ir naudokite antakių pincetą, kad patrauktumėte papildomus antakius.

      Ši moterų veido antakių skustuvas persikų pūkelis iš 3 skirtingų spalvų gali formuoti antakius, pašalinti plonus plaukelius ir kitus nereikalingus kūno plaukelius.

      Saugumas naudojant

      Mūsų gaminių apsauginis antakių formavimo užvalkalas veikia ir kaip antakių šukos, ir kaip skustuvo griovelio tipo apsauginis įtaisas – apsaugo gležną odą ir prailgina ašmenų tarnavimo laiką. Kiekvienas skustuvas turi tikslų apsauginį dangtelį, kuris apsaugo ašmenis, kai jis neveikia.

      Antakių formavimas

      Geri antakiai yra puikios išvaizdos premija. Naudokite šį antakių kirpimo priemonių rinkinį, kad suformuotumėte antakius pagal poreikį. Šis geriausias antakių skustuvas padeda išryškinti antakius ir atrodyti gražiai bei švariai. 

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Antakių 3 Skustuvų Rinkinys

      8 kitų produktų šioje kategorijoje: