Kategorijos
      Skin Monarch valymo putos | Muilas
      • Skin Monarch valymo putos | Muilas
      • Skin Monarch valymo putos | Muilas

      Skin Monarch valymo putos 150ml.

      Gamintojas

      Skin Monarch
      Reviews(1)
      12,00 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Skin Monarch valymo putos 150ml. Skin Monarch valymo putos yra unikalus produktas, kuris lengvai ir švelniai nuvalo permanentinio makiažo pigmentą bei tatuiruočių dažus nuo odos. Daugelis meistrų naudoja tatuiruočių muilą, kad išvalytų rašalą nuo odos, tačiau paprastai stiprus muilas labiau dirgina odą, kuri jau yra jautri dėl atliekamos procedūros. Skin Monarch valymo putų dėka oda yra nuraminama, atgaivinta ir pamaitinta. Be to, tai padeda sumažinti odos paraudimą po procedūros. Tuo pačiu putos padeda labai lengvai ir efektyviai pašalinti pigmentą. 

      Kiekis

      Paskutinį kartą šį produkta pirkote: 2024-04-23

      Skin Monarch valymo putos yra unikalus produktas, kuris lengvai ir švelniai nuvalo permanentinio makiažo pigmentą bei tatuiruočių dažus nuo odos. Daugelis meistrų naudoja tatuiruočių muilą, kad išvalytų rašalą nuo odos, tačiau paprastai stiprus muilas labiau dirgina odą, kuri jau yra jautri dėl atliekamos procedūros. Skin Monarch valymo putų dėka oda yra nuraminama, atgaivinta ir pamaitinta. Be to, tai padeda sumažinti odos paraudimą po procedūros. Tuo pačiu putos padeda labai lengvai ir efektyviai pašalinti pigmentą. 

      Kaip naudotis?

      Ant odos ploto, kuriame atliekama procedūra, užtepkite nedidelį kiekį putų ir trumpam palikite. Tada švelniai nuvalykite pigmentą su odos tamponėliu ar servetėle. Šios putos gali būti naudojamos tiek procedūros metu tiek po procedūris. Procedūros metu šį produktą galite naudoti tiek kartų, kiek reikia. 

      Pakuotė: Skin Monarch valymo putos yra labai patogioje, 150 ml tūrio, pakuotėje.

      Sudėtis: Aqua, Aloe barbadensis miller, Hamamelis virginiana vanduo, natrio kokoil glutamatas, Cocamidopropyl betainas, glicerinas, 1,3 propanediolis, alkoholis, D-pantenolis, karbamidas, dehidroacto rūgštis& Benzilo alkoholis, Mentha picata žolelių aliejus, Limonene, Linalool, Geralnio, Eugenol.

      Mūsų internetinėje parduotuvėje galite rasti daug kitų produktų savo procedūrai. Apsilankykite mūsų parduotuvėje ir išsirinkite geriausią produktą. Jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda ir mes padėsime Jums išsirinkti tinkamiausius produktus. 

      "Skin Monarch" prekės ženklas suteikia aukščiausią permanentinio makiažo pigmentų ir įrangos kokybę. Įmonė dirba nuo 2011 m. permanentinio makiažo ir mezoterapijos srityje. Prireikė daug metų paieškų ir kantrybės, kad galėtumėm pristatyti geriausius produktus, kurie nustebins net reikliausius permanentinio makiažo, mezoterapijos ir tatuiruočių meistrus. "Skin Monarch" komanda bendradarbiauja su geriausiais ir garsiausiais pasaulio prekių ženklais ir ieško geriausių produktų, kad pasiektų aukščiausius klientų keliamus standartus. Mūsų komandos patirtis permanentinio makiažo ir tatuiruočių rinkoje įkvėpė sukurti "Skin Monarch" prekės ženklą. 

      Mes labai džiaugiamės ir didžiuojamės galėdami pristatyti ir teigti, kad šiuo prekės ženklu galite pasitikėti. Prekės ženklas naudoja tik geriausias ir išbandytas medžiagas visiems produktams. Visa įranga, pigmentai yra sukurti naudojantis naujausiomis tendencijomis ir paskutinėmis technologijomis.

      Linkime malonaus apsipirkimo!

       

      Wan   2021-01-06
      good

      I like it

        Write your review
        Skin Monarch valymo putos 150ml.

        8 kitų produktų šioje kategorijoje: