Kategorijos
      Octenisan prausimosi losjonas
      • Octenisan prausimosi losjonas

      Octenisan prausimosi losjonas 150ml / 500ml

      Gamintojas

      Schülke
      Review (0)
      6,99 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Octenisan prausimosi losjonas 150ml

      Kiekis
      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2020-12-13

      Octenisan prausimosi losjonas odos priežiūrai

      Antimikrobinis kūno losjonas Octenisan skirtas viso kūno ir plaukų plovimui. Losjonas Octenisan yra pagamintas remiantis ilgamete kompanijos Schulke & Mayr patirtimi kosmetikos pramonėje ir dezinfekuojančių medžiagų gamyboje. Octenisan losjono sudėtyje nėra dažiklių ir kvapiųjų medžiagų, kas yra labai svarbu plaunant jautrią vaiko ar paciento odą. Be to, losjono sudėtyje esantis alantoinas skatina odos ląstelių atsinaujinimą.

      Kada rekėtų naudoti Octenisan losjoną:

      1. Odos plovimui esant infekcijai ar jos pavojui (pvz. kolonizacijos MRSA atveju, dažnai kartojantis rožei ir pan.)

      2. Vaikų ir suaugusiųjų, sergančių vėjaraupiais, prausimui.

      3. Veido ir kūno odos prausimui esant pūlingiems spuogams (Acne vulgaris)

      4. Tarpvietės plovimui, jei gimdymo metu buvo plyšimas ar kirpimas.

      5. Auskarų įvėrimo vietos priežiūrai.

      6. Tatuiruotės prausimui.

      7. Odos prausimui aplink pragulas bei bigių prausimui.

       

      Octenisan labai tinka kasdieninei odos priežiūrai esant veido spuogams. Octenisan pagalba švelniai ir kruopščiai nuplausite veido odą, o jo sudėtyje esantis oktenidino chloridas apsaugos nuo mikroorganizmų, galinčių sukelti pūlingas veido spuogų komplilkacijas. Oktenidino chloridas veiksmingai naikina stafilokokus bei Propionibacterium acnes, kurie ir yra dažniausi pūlingų spuogų sukėlėjai.

      Octenisan losjonas gali būti naudojamas ir vaikų prausimui, pvz. sergant vėjaraupiais. Aukštos kokybės losjonas sumažins niežulį, gerai nuplaus odą nuo prakaito ir kitų dirginančių medžiagų, o sudėtyje esantis oktenidino chloridas saugos nuo bakterinės infekcijos, kuri gali sąlygoti randų susidarymą.

      Octenisan losjonas labai tinka odos prausimui jei yra polinkis į pasikartojančią rožę. Tokiu atveju Octenisan losjona reikėtį naudoti odos prausimui kaip įprastą kūno plovimo priemonę kasdienei higienai.

      Octenisan gali būti naudojamas prausimuisi prieš atsigulant į ligoninę, būnant ligoninėje ir išėjus iš ligoninės. Tai padės Jums apsisaugoti nuo ligoninėje įgyjamų infekcijų (įskaitant ir antibiotikams atsparių mikroorganizmų sukeliamas infekcijas) bei apsaugoti kitus pacientus ar šeimos narius, jei Jūs pats esate mikroorganizmų nešiotojas.

      Taip pat Octenisan labai tinka prausti galūnių biges, pacientų, sergančių cukriniu diabetu, kojų prausimui, jei yra kojų odos polinkis trūkinėti.

      Jei gimdymo metu plyšo arba buvo kirpta tarpvietė, Octenisan tinka tarpvietės higienai gijimo laikotarpiu, kadangi yra be dažiklių ir kvapiųjų medžiagų.

      Octenisan prausimosi losjono sudėtis

      Kokamidopropylamino oksidas, PEG-7glicerylkokoatas, glicerinas, hidroksietilceliuliozė, pieno rūgštis, oktenidino dihidrochloridas, alantoinas, vanduo.

       

      Octenisan prausimosi losjono naudojimas

      Prausimuisi naudokite neskiestą Octenisan losjoną užpilkite losjono and drėgnos kempinės ir plaukite reikiamas kūno vietas (ekspozicijos laikas 1 minutė), po to nuskalaukite vandeniu.

       

      Gamintojas

      Schülke & Mayr GmbH,

      Norderstedt, Vokietija

       

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Octenisan prausimosi losjonas 150ml / 500ml