Kategorijos
      Li Pigments Li-Ft Pigment gelis permanentui šalinti 15 ml
      • Li Pigments Li-Ft Pigment gelis permanentui šalinti 15 ml

      Li Pigments Li-Ft Pigment gelis permanentui šalinti

      Gamintojas

      Li Pigments
      Review (0)
      49,00 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Li Pigments Li-Ft Pigment gelis permanentui šalinti (15 ml.)

      Kiekis
      Kiekis

      Paskutinį kartą šį produkta pirkote: 2024-04-18

      Li-Ft Pigment gelis permanentui šalinti - tai puiki priemonė, padedanti lengvai ir saugiai pašalinti tatuiruočių ar permanentinio makiažo rašalo pigmentą nuo odos.

      Li-ft sudaro -  gryna jūros druska, hidroksietilceliuliozė (HEC), citrinų ir apelsinų sėklų ekstraktas, kalio sorbatas, natrio benzoatas, alavijas, barbadenso lapų sultys ir išgrynintas vanduo. Šie ingredientai yra netoksiški, todėl tiks įvairiems odos tipams. Li-ft sudėtyje nėra ingredientų, kurie žaloja ar kenkia kliento melatoniniui odos pigmentui, tad teisingai naudojamas šis hipertoninis druskos gelis nesunkiai ištraukia rašalą iš odos paviršiaus.

      Rekomenduojama atlikti 2-6 seansus, priklausomai nuo tatuiruotės dydžio ir įsigerino lygio į odą. Procedūras atlikti 6-8 savaičių tarpais. Mes nerekomenduojame šalinti dideles tatuiruotes vienu seansu, tad dideles tatuiruotes reikėtų šalinti mažesnėmis dalimis , pvz., Vieną kvadratinį colį vienu metu. Rezultatai gali skirtis priklausomai nuo įrangos, adatų ir naudojamų metodų. Li-ft yra saugus ir gali būti naudojamas šalinti tatuiruotes jautriose vietose, pvz., aplink akis.

      Li-ft - tai puikus būdas pritraukti naujų klientų, pasiūlyti naują paslaugą jūsų esamiems klientams. 

      Rekomenduojama gelį laikyti vėsioje vietoje, pvz., šaldytuve.

      Šis gaminys skirtas tik apmokytiems ir licencijuotiems specialistams, o rezultatai gali skirtis priklausomai nuo įrangos, adatų ir naudojamų technikų.

       

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Li Pigments Li-Ft Pigment gelis permanentui šalinti