Kategorijos
      Silcare Trichoplex Galvos Odos Stiprinimo Tonikas (75ml)
      • Silcare Trichoplex Galvos Odos Stiprinimo Tonikas (75ml)

      Silcare Trichoplex Galvos Odos Stiprinimo Tonikas (75ml)

      Gamintojas

      SILCARE
      Review (0)
      13,90 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      SILCARE REAL BALANCING SCALP BOOSTER TONIC - lengvo toniko forma yra puikus sprendimas žmonėms, kovojantiems su per dideliu plaukų slinkimu ir lėtu jų augimu.

      Jame yra veikliųjų medžiagų ir vertingų augalinių ekstraktų, kurie stimuliuoja plaukų augimą, padidina apimtį, apsaugo nuo plaukų slinkimo ir riebios galvos odos.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2021-11-25

      Trichoplex rinkinį, skirtą galvos odai prižiūrėti, dekoratyviniame maišelyje sudaro lengvo toniko formos stiprintuvas ir giliai valantis šveitiklis. Šiame trichologiniame duete yra „BaicapilTM Complex“, kuris stimuliuoja naujų, sveikesnių plaukų augimą, taip pat apsaugo juos nuo per didelio plaukų slinkimo ir slinkimo.

      Produkte yra vandeninių ekstraktų, paruoštų iš augalų, tokių kaip ramunėlės, arnika, šalavijas, pušys, rėžiukai, varnalėšos, citrinų žievelės, medetkos, nasturtės, baltosios dilgėlės.

      Dviejų aktyvių kompleksų, turinčių natūralių augalų ekstraktų (t. Y. Rėžiukų, medetkų ir pušų), poveikis buvo sujungtas produkte per dvigubą-sinergijos mechanizmą. Pirmasis iš jų skirtas galvos odai prižiūrėti, tonizuoti ir malšinti dirginimus bei paraudimus, stangrinti, mažinti riebalų gamybą. Šis mechanizmas suteikia galimybę antrajam kompleksui sustiprinti stimuliuojantį plaukų augimą ir apsaugoti nuo plaukų slinkimo, taip pat padidinti plaukų apimtį.

      FUNKCIJOS:

      -šviesaus toniko forma

      -aktyvūs ingredientai ir augaliniai ekstraktai, kurie stimuliuoja plaukų augimą, didina apimtį, apsaugo nuo plaukų slinkimo ir riebios galvos odos

      -aktyvūs kompleksai, kurie tonizuoja ir malšina dirginimą ir paraudimą, skatina plaukų augimą ir apsaugo nuo plaukų slinkimo, didina plaukų kiekį

      Naudojimo instrukcijos: Užtepkite produktą pipete, švelniai pamasažuokite 1-2 minutes. Negalima skalauti. Produktas neapsunkina plaukų. Naudokite 1-2 kartus per dieną mažiausiai 8-12 savaičių.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Silcare Trichoplex Galvos Odos Stiprinimo Tonikas (75ml)

      8 kitų produktų šioje kategorijoje: