Kategorijos
      Silcare So Rose! So Gold! Hialurono Kūno Kremas (250ml)
      • Silcare So Rose! So Gold! Hialurono Kūno Kremas (250ml)

      Silcare So Rose! So Gold! Hialurono Kūno Kremas (250ml)

      Gamintojas

      SILCARE
      Review (0)
      7,60 $
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Silcare So Rose! So Gold! Hyaluronic Body Cream – hialurono rūgšties kūno losjonas su auksu, kuris giliai maitina ir drėkina odą, todėl tai puikiai vainikuoja namuose atliekamą SPA ritualą.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2021-11-26

      Produkte yra kruopščiai parinktų ingredientų, užtikrinančių aukštą drėgmės lygį net labai sausai ir šiurkščiai odai.

      Užtepus, oda tampa šilkinė, lygi ir elastinga. Veikliosios produkto medžiagos, tokios kaip: karbamidas, glicerinas, vitaminas E ir tinkamai parinkti minkštikliai, padeda odai atgauti elastingumą, todėl reguliariai naudojant ji tampa lygesnė ir giliai drėkinama.

      Pridedant 24 karatų aukso, kuris pasižymi skaistinančiomis, senėjimą ir regeneruojančiomis savybėmis, suteikia sveiką kūno švytėjimą, maitina jį ir suteikia jaunatvišką išvaizdą.

      Veikliosios medžiagos:

      -hialurono rūgštis - stipriai suriša vandenį odos ląstelėse, apsaugodama jas nuo dehidracijos. Tai sukuria natūralią plėvelę, kuri palaiko apsaugines odos savybes ir daro ją lygesnę;

      -karbamidas - puikus drėkiklis, būtent medžiaga, kuri žymiai sugeria ir sulaiko drėgmę. Tai atsakinga už tinkamą odos drėkinimą. Be to, tai daro odą švelnią ir padeda pašalinti visų rūšių nuospaudas, taip pat skatina epidermio regeneracijos procesą;

      -glicerinas - suriša epidermio vandenį, drėkina ir apsaugo nuo per didelio vandens praradimo. Jis taip pat ramina, gerina elastingumą ir palengvina kitų medžiagų absorbciją giliai į odą;

      -vitaminas E - veikia senėjimą ir priešuždegimą, reguliuoja vandens balansą odoje ir normalizuoja reaktyvųjį epidermį.

      -24 karatų auksas - pasižymi puikiomis šviesinančiomis savybėmis. Tai skatina kolageno sintezę, atitolina raukšlių susidarymą ir stimuliuoja odos regeneraciją ir atsinaujinimą.

      -Kosmetikos, kuriose yra aukso, gali būti naudojamos kiekvieno tipo odos priežiūrai, nes jos intensyviai drėkina, pašalina laisvuosius radikalus ir padeda pašalinti žalingą UV spindulių poveikį.

      Naudojimo instrukcijos: Patepkite losjonu pasirinktą kūno vietą ir švelniai įmasažuokite.

      Ingredientai: Aqua, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Butyrospermum Parkii Butter, Isopropyl Myristate, Glycerin, Urea, Sorbitan Oleate, Caprylic/Capric Trigliceride, Dimethicone, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrolized Silk, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-60 Hydrogened Castor Oil, Polymethylsilsesquioxane, Gold, Hydrolyzed Wheat Protein, DMDM Hydantoin, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Parfum, Propylparaben, Polyacrylate Crosspolymer-11, Tetrasodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Linalool, Citral.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Silcare So Rose! So Gold! Hialurono Kūno Kremas (250ml)