Kategorijos
      Silcare QUIN Thermo Protective Plaukų Serumas (30ml)
      • Silcare QUIN Thermo Protective Plaukų Serumas (30ml)

      Silcare QUIN Thermo Protective Plaukų Serumas (30ml)

      Gamintojas

      SILCARE
      Review (0)
      7,45 €
      Su mokesčiais
      Laikinai neturime

      Quin Hair High Thermo Protection - termoprotekcinis serumas skirtas tiems, kurie naudoja plaukų džiovintuvus, garbanojimo žnyples ar tiesintuvus.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2023-01-13

      Remiantis sudėtyje naudojama pažangiąja „Thermo Guard“ technologija, buvo naudojamas labai atrinktų silikonų mišinys, kuris suformavo ant plaukų lanksčią ir apsauginę plėvelę.

      Apsauginė plėvelė yra kaip prevencija užkirsti kelią plauko pažeidimui, plaukui kontaktuojant su labai aukšta temperatūra (200⁰C), atsirandančia dėl formavimo įrangos.

      Specialus apsauginis serumas apima labiausiai pažeidžiamus ne tik šiluminius prietaisus, bet ir mechaninius procesus (tokius kaip šukuosenų darymas). High Thermo Protection palengvina plaukų šukavimą tiek šlapiais plaukais, tiek sausais.

      Tai sukuria specifinį „skydą“, kuris apsaugo dažytų plaukų spalvą. Užtepus šio serumo plaukai tampa šilkiniai bei švelnūs. Serumas palieka malonų, subtilų ir ilgalaikį kvapą ant plaukų.

      Prekės savybės:

      -pažangiąja Thermo Guard technologija pagrįsta produkto formulė apsaugo nuo pernelyg didelio plauk pažeidimo, sutrumpina garbanojimo ar tiesinimo laiką.

      -palengvina šlapių ir sausų plaukų šukavimą ir šukuosenų formavimą

      -apsaugo dažytus plaukus nuo per didelio spalvų išblukimo

      -palieka ant plaukų malonų, subtilų ir ilgalaikį kvapą

      -Padaro plaukus šilkinius

      Kaip naudoti: nenaudojant šiluminių prietaisų užlašinkite kelis lašus ant tinkamai rankomis nusausinto rankšluosčio, o tiesinimo ar garbanojimo atveju - tepkite ant sausų plaukų, ypač ant jų galiukų. Nenaudokite per daug serumo. Negalima skalauti. Galima naudoti po kiekvieno plaukų plovimo.

      Pastabos: Laikyti žemesnėje kaip 25°C temperatūroje. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų.

      Ingredientai: cyclopentasiloxene, dimethiconol, amodinethicon, parfum, hexyl cinnamal, benzylsellcytate, limonene, linalool, geranlol, clirall.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Silcare QUIN Thermo Protective Plaukų Serumas (30ml)