Kategorijos
    • Akcija!
    Silcare QUIN Rankų Kaukė (300ml)
    • Silcare QUIN Rankų Kaukė (300ml)
    • Silcare QUIN Rankų Kaukė (300ml)
    • Silcare QUIN Rankų Kaukė (300ml)

    Silcare QUIN Rankų Kaukė (300ml)

    Gamintojas

    SILCARE
    Review (0)
    6,45 €
    5,16 €Sutaupote 20%
    Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
    Prekyboje

    Sakoma, kad akis yra sielos veidrodis, tačiau būtent rankos daug ką pasako apie mus. Jos atskleidžia mūsų amžių ir gyvenimo stilių.

    Atmosferos sąlygos, kasdienės pareigos, sunkus darbas, plovikliai ir laiko tekmė gali neigiamai paveikti rankų odą, pasirodo raukšlės ir spalvos pakitimas.  Vis dėlto tai nereiškia, kad rankos negali atgauti buvusio švytėjimo.

    Rūšis
    Kiekis

    Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2021-06-25

    Brightening And Anti-Aging Hand Mask - sudėtyje yra kruopščiai parinktų ingredientų, tokių kaip glicerinas, alyvuogių aliejus, Afrikos taukmedžio sviestas ar vitaminas E. Dėl to aliejais ir vitaminais turtinga rankų kaukė paryškina spalvos pasikeitimą, sulėtina senėjimo procesus ir uždegimus.

    Pagrindinis rankų kaukės ingredientas yra niacinamidas (vitamino B3 komponentas), turintis daug savybių, gerinančių odos būklę. Tai skatina keratino ir keramido gamybą ir surenka laisvuosius radikalus - veikia senėjimą. Antra pagal svarbą rankų kaukėje esanti medžiaga yra vitaminas C (akobrilo palmitatas), kuris dėl savo savybių apsaugo nuo fotoelementų, skatina kolageno sintezę ir pigmento pašalinimą - veikia šviesiai ir senina.

    Privalumai:

    -skaidrina spalvos pakitimus;

    -sumažina raukšles;

    -atjaunina ir išlygina odą;

    -sulėtina senėjimo procesą;

    -pagerina odos stangrumą.

    Moisturizing Hand Mask - kuriame gausu aliejų, rankų kaukė regeneruoja, drėkina ir minkština. Pagrindinis rankų kaukės elementas yra „Hydromanil“. Tai visiškai natūrali medžiaga, sudaryta iš drėkinančių galaktomanano dalelių, gautų iš Taros (Caesalpinia spinosa) sėklų. Hidromanilyje esančios drėkinamosios galaktomanano dalelės atsiranda trimatės matricos (Matrix 3D) pavidalu palaipsniui išlaisvinant oligosacharidus.

    Privalumai:

    -ilgalaikis odos drėkinimas;

    -lipidų sluoksnio regeneracija;

    -nuraminta ir išlyginta oda;

    -epidermio šveitimo procesų kontrolė.

    Naudojimo būdas: tankiu kaukės sluoksniu užtepkite ant švarių rankų. Užsimaukite plastikines ar medvilnines pirštines, tada palaikykite taip 15-20 minučių. Kaukės perteklių galite įmasažuoti į odą arba nuplauti šiltu vandeniu.

    Kaukė taip pat puikiai tinka naudoti su parafino vaško voniomis.

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Silcare QUIN Rankų Kaukė (300ml)

    Jūms taip pat patiks