Kategorijos
      Rejuvi REDAWAY Serumas
      • Rejuvi REDAWAY Serumas

      Rejuvi REDAWAY Serumas (14.5g)

      Gamintojas

      Rejuvi
      Review (0)
      38,00 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Rejuvi Laboratory REDAWAY padeda nuslopinti paraudimą, kuris atsiranda pašalinus tatuiruotę, taip pat esant kitiems odos dirgikliams. Jis sujungia vitamino C ir P, arnikos ir saldymedžio ekstraktus, kas padeda serumui giliau įsiskverbti.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2021-10-18

      Po Rejuvi Tattoo Removal lieka nepageidaujamas paraudimas. Paraudimas atsiranda dėl sutrikusių ar pažeistų kraujo kapiliarų su sąauga ir išsiplėtimu. Paraudimas trunka nuo vieno iki šešių mėnesių, priklausomai nuo kapiliarų pažeidimo laipsnio ir po procedūrinės priežiūros.

      Rejuvi 'H' Super Soothing turi puiku priešuždegiminį (odą atstatantį), odą drėkinantį, maitinantį ir paraudimą mažinantį efektą (saldymedžio ekstraktas). Tačiau jis yra labai tirštas, tad odos paraudimas nepakankamai greitai nuslopinamas.

      Rejuvi REDAWAY sujungia vitaminą C, vitaminą P (flavonoidus) ir saldymedžio ekstraktą viename serume, tad sparčiai malšina rausvumą ir jautrumą. Šis pilnavertis serumas suteikia apsaugos ir drėkinimo sluoksnį. Produktą saugu tepti ant viso veido, kaklo ir dekoltė.

      -Nustatyta, kad vitaminas C padeda ištaisyti pažeistus kapiliarus, kurie sukelia odos paraudimą.

      -Vitaminas P (flavanoidai) gali padėti sustiprinti kapiliarus, palengvinti spūstis ir sumažinti paraudimą. Be to, flavanoidai taip pat gali stabilizuoti ir pagerinti vitamino C savybes. Taigi vitaminas C ir vitaminas P turi puikų sinergetinį poveikį.

      -Saldymedžio ekstraktas turi priešuždegiminių funkcijų, kad sumažintų odos dirginimą, paraudimą ir sausumą. Tai gali padėti sumažinti egzemą ir eritemą.

      INGRIDIENTAI:

      Alavijo gelis, magnio askorbilo fosfatas, flavonoidų ekstraktas, azonas, arnikos ekstraktas, polisorbatas 20, saldymedžio ekstraktas, kalio sorbatas

      KAIP NAUDOTI:

      Užtepkite Rejuvi REDAWAY ant paraudimo zonos ir palaukite 30-60 sekundžių (kad gerai absorbuotųsi). Tada ant viršaus užtepkite Rejuvi 'H' Super Soothing Cream. Du kartus per dieną!

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Rejuvi REDAWAY Serumas (14.5g)

      Klientai taip pat pirko: