Kategorijos
      RefectoCil Apsauginis Odos Kremas Ir Akių Kaukė 75ml
      • RefectoCil Apsauginis Odos Kremas Ir Akių Kaukė 75ml

      RefectoCil Apsauginis Odos Kremas Ir Akių Kaukė 75ml

      Gamintojas

      RefectoCil
      Review (0)
      9,45 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      „Refectocil“ odos apsaugos kremas užtikrina sklandžią, vandeniui atsparią apsaugą ir yra idealus pagrindinis kremas, skirtas dažyti blakstienas ir antakius.

      Ši nauja parafino, silikono aliejaus ir PEG neturinti formulė užtikrina, kad „Refectocil“ odos apsaugos kremas atitinka aukščiausius standartus.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2022-06-09

      Jame nėra alergiškų kvapų, todėl jis ypač tinka jautriai akių sričiai.

      Specialioje priežiūros formulėje taip pat yra taukmedžio sviesto, migdolų aliejaus, ramunėlių, vitamino E ir D - pantenolis apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio ir padeda odai išlikti gražiai ir sveikai.

      3 Taikymo sritys:

      Blakstienų dažymas: Refectocil odos apsaugos kremas buvo specialiai sukurtas jautrių vokų apsaugai ir priežiūrai dažant blakstienas. Priešingai nei įprasti apsauginiai kremai ar vazelinas, „Refectocil“ odos apsaugos kremas suteikia ne tik apsaugą, bet ir intensyvi akių vokų priežiūra. Taip pat gali būti naudojamas akių pagalvėlėms laikyti tamsinimo metu.

      Rankų kremas: dėl savo aukščiausios kokybės ingredientų „Refectocil“ odos apsaugos kremas yra idealus rankų kremas kirpėjams ir kosmetologams bei visiems, kurių rankos dėl savo darbo kasdien patiria ypatingą stresą.

      Patarimas: naudokite „Refectocil“ odos apsaugos kremą kaip intensyvią, puoselėjančią rankų kaukę. Vakare tepkite storą Refectocil odos apsauginio kremo sluoksnį, užsimaukite medvilnines pirštines ir palikite iki kito ryto. Sudedamosios dalys dirbs per naktį ir padės odai išlikti švelniai ir sveikai bei atrodyti gražiai.

      Odos kremas: „Refectocil“ odos apsaugos kremas švelniai ir efektyviai rūpinasi viso kūno oda, ypač tinka sausai ir jautriai odai.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      RefectoCil Apsauginis Odos Kremas Ir Akių Kaukė 75ml