Kategorijos
      Pretty Me Up Premium Lūpų Balzamas (15ml)
      • Pretty Me Up Premium Lūpų Balzamas (15ml)
      • Pretty Me Up Premium Lūpų Balzamas (15ml)
      • Pretty Me Up Premium Lūpų Balzamas (15ml)

      PMU Pretty Me Up Premium Lūpų Balzamas (15ml)

      Gamintojas

      KWADRON
      Review (0)
      6,29 €
      Su mokesčiais
      Laikinai neturime

      PMU- Pretty Me Up – tai prabangus balzamas po permanentinio makiažo ir estetinės medicinos procedūrų. Jo natūralioje formulėje yra labai maistingo kokosų aliejaus ir mango sviesto. Tai pagreitina gijimo procesą ir drėkina lūpas iki 12 valandų.
      Dydis: 15ml

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2024-04-02

      Balzamas idealiai apsaugo lūpų paviršių po pigmentacijos, pagreitina gijimo procesą, taip pat drėkina gilesnius epidermio sluoksnius.
      Dėl didelio filipiniečių palmių kokosų aliejaus kiekio balzamas drėkina ir minkština odą. Mango sviestas atkuria gležną lūpų odą ir daro ją elastingesnę. Vitaminas E, žinomas kaip jaunystės vitaminas, saugo odą nuo senėjimo. Balzamas turi turtingą ir lengvai įsigeriančią formulę, kuri apsaugo odą nuo išorinių sąlygų.

      PMU- Pretty Me Up labai paprasta naudoti ir atrodo žaviai. Puikiai tinka reikliausiems klientams. Jei to nepadarėte, išbandykite!

      Veikliosios medžiagos:
      Kokosų aliejus gaunamas iš Filipinų ir Indonezijos palmių. Jis apsaugo, drėkina ir minkština odą. Rūgščių profilyje gausu sočiųjų riebalų rūgščių (apie 90%): lauro, miristinės, kaprilo, kaprio, palmitino ir stearino rūgštys. Tarp aliejaus sudėtyje esančių nesočiųjų riebalų rūgščių galime rasti oleino rūgštį. Žaliava taip pat yra antioksidantų tokotrienolių šaltinis.
      Mango sviestas yra natūralūs riebalai iš Indijos mango vaisių. Jame yra ir sočiųjų, ir nesočiųjų riebalų rūgščių. Tarp nesočiųjų rūgščių yra daug oleino rūgšties, o dominuojanti sočiųjų rūgščių yra stearino rūgštis. Sviestas minkština, drėkina ir daro odą elastingesnę. Atkuria šiurkščią ir sausą odą.
      Vitaminas E vadinamas jaunystės vitaminu. Jis veikia kaip stiprus antioksidantas – apsauginė medžiaga, neutralizuojanti laisvųjų radikalų veiklą. Saugo odą nuo senėjimo ir išsausėjimo. Jis minkština odą, daro ją elastingesnę ir apsaugo nuo šiurkštumo.

      Sudėtis: Petrolatumas, kokosų nuciferų (kokosų) aliejus, Mangifera Indica (mango) sėklų sviestas, skystas parafinas, cetilo alkoholis, silicio dioksidas, dimetikonas, tokoferilo acetatas, propandiolis.

      Kaip naudoti:
      Švelniai paskirstykite balzamą ant lūpų paviršiaus. Kad gautumėte geriausią gydomąjį ir regeneruojantį poveikį, lūpas laikykite nuolat drėkinamas.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      PMU Pretty Me Up Premium Lūpų Balzamas (15ml)

      8 kitų produktų šioje kategorijoje:

      Klientai taip pat pirko: