Kategorijos
      Macadamia Weightless Repair Šampūnas
      • Macadamia Weightless Repair Šampūnas

      Macadamia Weightless Repair Šampūnas (300ml)

      Gamintojas

      Macadamia
      Review (0)
      16,36 $
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Macadamia Professional Weightless atkuriamasis šampūnas švelniai valo plaukus, drėkina ir stiprina plaukų struktūrą, prideda apimties ir tankumo. 

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2023-03-01

      Macadamia Professional Weightless atkuriamasis šampūnas švelniai valo plaukus, drėkina ir stiprina plaukų struktūrą, prideda apimties ir tankumo. Omega 3, 5 ir 7 riebalų rūgštimis praturtintas makadamijos aliejus, maitina ir skatina sveiką plaukų augimą. Argano aliejus, kuriame yra omega-9 riebalų rūgščių, gerina ir stiprina plaukų struktūrą. Ypač lengvos konsistencijos avokadų ir graikinių riešutų aliejai maitina, drėkina ir atgaivina plaukus. Kolagenas ir vitaminai A, C ir E suteikia plaukams elastingumo ir ilgaamžiškumo. Su spalvos apsauga. Sudėtyje nėra glitimo, sulfatų ar parabenų.

      Naudojimas: Tepkite ant drėgnų plaukų, įmasažuokite ir nuplaukite.

      Ingredientai: Water, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Sodium Cocoyl Isethionate, Fragrance, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Panthenol, Phospholipids, Tocopheral Acetate, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Soluble Collagen, Titanium Dioxide, Mica, Iron Oxides, Glycol Stearate, Sodium Chloride, Sodium Cocoyl Glycinate, Ethyltrimonium Chloride Methacrylate/ Hydrolyzed Wheat Protein Copolymer, Guar Hydropropyltrimonium Chloride, PPG-2 Hydroxyethy Coco/Isostearamide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Citric Acid, Quaternium 95, Propandiol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Macadamia Weightless Repair Šampūnas (300ml)

      8 kitų produktų šioje kategorijoje: