Kategorijos
      EZ Tattoo V System SMP ir PMU Kartridžai
      • EZ Tattoo V System SMP ir PMU Kartridžai
      • EZ Tattoo V System SMP ir PMU Kartridžai
      • EZ Tattoo V System SMP ir PMU Kartridžai
      • EZ Tattoo V System SMP ir PMU Kartridžai
      • EZ Tattoo V System SMP ir PMU Kartridžai
      • EZ Tattoo V System SMP ir PMU Kartridžai
      • EZ Tattoo V System SMP ir PMU Kartridžai
      • EZ Tattoo V System SMP ir PMU Kartridžai
      • EZ Tattoo V System SMP ir PMU Kartridžai

      EZ V Select PMU ir SPM Kartridžai

      Gamintojas

      EZ Tattoo
      Review (0)
      26,90 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Saugi membraninė V pavaros sistema

      100% EO dujom sterilizuotos ir supakuotos atskirai

      Medicininis plastikas

      Dydis
      Kiekis
      Kiekis

      Paskutinį kartą šį produkta pirkote: 2024-04-24

      EZ Tattoo su unikalaus stiliaus stabilizavimo sistema, sukurta permanentiniam makiažui (PMU) ir tatuiravimui.

      Idealiai tinka mikropigmentacijai ir permanentiniam makiažui (antakiai, akių pravedimas, lūpos, Microblading, tatuiravimas mažais plotais ir plaukų sruogelės - galvos oda)

      Privalumai:

      Saugi V pavaros membraninė sistema;

      Stabilios aukščiausios kokybės adatos;

      100% EO sterilizuotos dujos ir atskirai supakuotos;

      Kartridžai pagaminta iš chirurginio nerūdijančio plieno;

      Medicininis plastikas;

      Puikus pigmento įvedimo srautas;

      Pakuotėje yra 20 kartridžų.

      EZ kartridžai yra puikus pasirinkimas kiekvienam permanentinio makiažo ir tatuiruočių meistrui. Įmonės misija yra padaryti procedūrą kuo patogesnę, lengvą ir tikslią. EZ Tattoo yra vienas iš pagrindinių prekių ženklų tatuiruočių rinkoje. Įmonė bendradarbiauja su geriausiais meistrais visame pasaulyje ir kuria geriausius produktus, kad atitiktų aukštus meistrų standartus. Kompanija tiekia tik geriausios kokybės paslaugas ir produktus. "EZ Tattoo" kartridžus naudoja geriausi meistrai visame pasaulyje, o įmonė turi platintojus daugiau nei 60-yje šalių - Europoje, Australijoje, Azijoje ir JAV. Mes labai džiaugiamės ir didžiuojamės, kad šis produktas yra mūsų internetinėje parduotuvėje. 

      EZ kartridžai yra vienkartinio naudojimo.Visi kartridžai yra stelirizuojami E.O. ir parduodami supakuoti po vieną atskirose steriliose pakuotėse. Vienoje dėžutėje rasite 20 vnt. kartridžų.  Kartridžai yra sukurti taip, kad meistras galėtų itin lengvai keisti adatos ilgį procedūros metu. Kartridžai yra gaminami iš chirurginio nerūdijančio plieno ir medicininio plastiko. Kartridžai gali būti naudojami su visų tipų aparatais, taip pat ir Chayenne Hawk. Šis produktas idealiai tinka permanentinio makiažo procedūroms- antakiams, lūpoms, akių kontūrui, skalpo procedūroms bei mažoms tatuiruotėms. Dėl unikalios adatos stabilizavimo sistemos, jūs galite būti tikri, kad bus užtikrintas tikslus procedūros rezultatas. 

      V- System kartridžai leidžia pasiekti itin tikslių darbo rezultatų, kartridžai sukelia mažiau vibracijos, todėl pikseliai yra itin tikslus, tokie, kokių Jūs ir norite. Nauja technologija sumažina pigmento išsiliejimą net 80%, o tai reiškia, kad Jūs sunaudosite mažiau pigmento. Produktas sukurtas specialiai meistrams, kad užtikrintų, jog procedūros metu dirbti būtų patogu.. Galite rinktis iš liner nano, liner mikro, liner, magnum, curved, shader ir slope flat. Būsite nustebinti itin plačiu kartridžų pasirinkimu ir kokybe.

      Round Liner kartridžai – idealiai sukurti mažoms linijoms, detalėms ir techniniam darbui. Galite rinktis iš: 1 Liner Nano 0.18mm, 1 Liner Micro 0,25mm, 1Liner nuo 0,30mm iki 0,40mm. Be to, tie patys pasirinkimai yra ir 3 Liner ir 5 Liner.

      Magnum kartridžai - naudojami didelių plotų tušavimui. Šie kartridžai išskiria daugiau pigmento, todėl idealiai tinka didesniems plotams spalvinti, tušuoti ir užpildyti. Naudojant šiuos magnum kartridžus, jums reikės padaryti mažiau praėjimų, o tai reiškia, kad procedūros metu oda bus pažeista mažiau.

      Round Shader kartridžai – naudojami storiems ir ryškiems kontūrams. 

      Curved Magnum kartridžai – šių tipų kartridžai yra sukurti apvaliu kraštu. Šios adatos suteikia nuoseklesnę liniją, geresnį pigmento pasiskirstymą,  ir taip pat mažiau pažeidžia odą.

      Mūsų internetinėje svetainėje siūlome daug kitų produktų Jūsų procedūrai. Apsilankykite mūsų parduotuvėje ir išsirinkite geriausią produktą. Jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda ir mes padėsime išsirinkti tinkamiausius produktus.

      Jei neesate tikri, kurie kartridžai yra geriausi jūsų procedūrai atlikti, ir ar jei jie tinka jūsų aparatui - skambinkite mums arba siųskite el. laišką - mes jums atsakysime kaip įmanoma greičiau.

      Linkime malonaus apsipirkimo!

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      EZ V Select PMU ir SPM Kartridžai

      Klientai taip pat pirko: