Kategorijos
      Biotic Phocea Drėkinamasis Veido Šveitiklis (50ml)
      • Biotic Phocea Drėkinamasis Veido Šveitiklis (50ml)
      • Biotic Phocea Drėkinamasis Veido Šveitiklis (50ml)
      • Biotic Phocea Drėkinamasis Veido Šveitiklis (50ml)

      Biotic Phocea Drėkinamasis Veido Šveitiklis (50ml)

      Gamintojas

      Biotic Phocea
      Review (0)
      16,30 $
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Drėkinantis ir švelnus šveitiklis. Pašalinamos negyvos odos ląstelės, kad oda būtų paruošta ilgalaikiam makiažui. Leidžia geriau įvesti pigmentą.

      Pagaminta Prancūzijoje

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2023-01-23

      Sudarytas iš ekologiškų ir natūralių erškėtuogių miltelių, jo formulė suteikia švelnų mechaninį šveitimą, kad oda būtų lygesnė ir plonesnė. Taukmedžio sviesto ir organinio alavijo derinys drėkina ir regeneruoja odą.

      Šis kreminės tekstūros šveitiklis su grūdeliais užtikrina odos paruošimą prieš procedūrą, todėl pigmentas geriau įsisavinamas.

      Kodėl verta naudoti drėkinamąjį veido šveitiklį?

      Odos paruošimas, kad pigmentas būtų geriau įsisavinamas yra pirmasis sėkmingo permanentinio makiažo žingsnis. Tad šis šveičiamasis šveitiklis švelniai pašalina negyvas ląsteles, nešvarumus ir riebalų perteklių. Oda švelni ir švari, paruošta ilgalaikiam makiažui.

      Naudokite

      Sukamaisiais judesiais užtepkite šveitiklį ant veido, nuvalytų makiažo priemonių, ir tada gausiai nuplaukite švariu vandeniu. Venkite akių kontūro. Patekus į akis, gausiai praplauti švariu vandeniu.

      Sudėtis

      Aqua, Helianthus annuus hibridinis aliejus*, glicerinas, glicerilo behenatas, kokokaprilatas/kapratas, kaprililo/kaprilo gliukozidas, kokogliukozidas, mikrokristalinė celiuliozė, celiuliozė, butyrospermum parkii sviestas*, bentonitas,

      Kokosų alkoholis, Rosa canina sėklų milteliai*, Aloe barbadensis lapų ekstraktas*, hidrolizuotas alginas, tokoferolis, Helianthus annuus sėklų aliejus, natrio gliukonatas, ksantano derva, kvepalai, natrio hidroksidas, benzilo alkoholis, salicilo rūgštis, sorbo rūgštis.

      *Ekologinio ūkininkavimo ingredientai.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Biotic Phocea Drėkinamasis Veido Šveitiklis (50ml)

      8 kitų produktų šioje kategorijoje:

      Klientai taip pat pirko: