Kategorijos
      Purebeau Microblading pigmentai (10ml.)
      • Purebeau Microblading pigmentai (10ml.)

      Purebeau Microblading pigmentai (10ml) REACH 2022 Approved

      Gamintojas

      Purebeau
      Review (0)
      42,67 $
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Paskutinė prekė

      Purebeau Microblading pigmentai (10ml.)

      Spalva
      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2022-01-14

      purebeau_microblading_colour_palette.jpg

      Purebeau Microblading pigmentai (10ml.)

      Paskutinė kompanijos Purebeau New Cosmetic naujovė – Hicon kartos pigmentai. Tai pirmieji pigmentai kremo pagrindu, kuriuose glicerinas pakeistas į sorbitolį. Sorbitolis 15-20% padidino dažančios medžiagos koncentraciją ir pagerino tolygų pigmento pasiskirstymą odoje. Purebeau specialistai sukūrė naują spalvų gamą, susidarančią iš šimtų atspalvių, kad kiekvieno kliento norai būtų išpildyti. Implantuojant pigmentą į odą jo pasiskirstymas matosi jau po keletos minučių, po eilinio praėjimo adata. Anksčiau tam trukdė riebi glicerino plevelė liekanti ant odos. Purebeau Hicon pigmentų kokybė patvirtinta Vokietijos sveikatos apsaugos ministerijos. Tai garantuoja mikropigmentacijos saugumą.

      Visi Purebeau dažai ir mikropigmentai praeina griežtas kontroles ir atitinka aukščiausius kokybės reikalavimus. Visi dažai ir mikropigmentacijos produktai yra dermatologiškai testuojami, patikrinami, ar nesukelia alergijos, ir neturi hiperalergenų. Vykdant CT tyrimus, sudirginimų nebūna.

      1. Per dermatologinį testą buvo pilnai patikrinti PUREBEAU mikro dažymo pigmentai ir visi dažai, ištirtas jų dermatologinis ir alergologinis poveikis, ir jie visi buvo įvertinti „labai gerai“. Atliekant visus testus, per epikutaninį testą pagal tarptautines direktyvas nebuvo pastebėta jokių alerginių ar toksinių-dirginančių reakcijų.
      2. Berlyno Maisto produktų ir veterinarinės kontrolės tarnyba patikrino PUREBEAU dažančiąsias medžiagas ILA laboratorijoje ir patvirtina, kad jas galima drąsiai pritaikyti ir laisvai naudoti.
      3. PUREBEAU mikro dažymo pigmentai kaip baigtinis produktas buvo patikrinti CTL Bylefildo laboratorijoje, ieškant vėžį sukeliančių medžiagų ir aromatų, ir buvo nustatyta, kad juos galima drąsiai naudoti.

       

             

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Purebeau Microblading pigmentai (10ml) REACH 2022 Approved

      2 kitų produktų šioje kategorijoje:

      Klientai taip pat pirko: