Kategorijos
      STAYVE Drėkinamasis Rožinis Veido Tonikas
      • STAYVE Drėkinamasis Rožinis Veido Tonikas
      • STAYVE Drėkinamasis Rožinis Veido Tonikas
      • STAYVE Drėkinamasis Rožinis Veido Tonikas
      • STAYVE Drėkinamasis Rožinis Veido Tonikas

      STAYVE Drėkinamasis Rožinis Tonikas (290ml)

      Gamintojas

      STAYVE
      Review (0)
      45,00 €
      Su mokesčiaisPristatymas 1-3 darbo dienos
      Prekyboje

      Norint sustiprinti BB švytėjimo efektą, reikia švelniai valyti ir šveitimas be dirginimo, kad oda būtų optimali BB ampulei.

      Kiekis

      Paskutinį kartą šis produktas buvo krepšelyje: 2022-07-28

      Rožių tonikas, skirtas odai išlyginti ir sureguliuoti odos pH iki sumažėjusio rūgštingumo prieš BB Glow procedūrą arba mikrospygliuočių procedūrą naudojant STAYVE booster.

      Pagrindiniai ingredientai:

      Dipropilenglikolis – yra saugus EWG 1 klasės (žalios klasės) ingredientas, kurį Amerikos FDA leido naudoti kaip maisto priedą. Naudojamas drėkinamuosiuose kremuose, dipropilenglikolis turi puikų drėkinamąjį poveikį, didesnį nei glicerinas. Dėl didelės molekulinės struktūros šis saugus ingredientas mažiau prasiskverbia į odą ir nesikaupia kūno viduje. Dipropilenglikolis sutraukia aplinkinę drėgmę, kad išvengtų drėgmės išgaravimo.

      Damascena Flower Water – damaskinės rožės yra plačiai naudojamos esencijos ir aliejaus pavidalu, taip pat gerai žinoma žolelė, puikiai tinkanti moterims.

      Citrinų rūgštis – tai natūralus ingredientas, išgaunamas iš citrusinių vaisių, tokių kaip citrina, ir naudojama kaip pH reguliatorius, siekiant išvengti šarminio odos paviršiaus. Citrinų rūgštis taip pat veikia kaip antioksidantas ir konservantas kosmetikos gaminiuose ir apsaugo nuo kosmetikos rūgštėjimo. Be to, citrina veikia kaip AHA, suteikia švelnų šveitimo efektą, išvalo poras, kad padėtų kontroliuoti odos apykaitos ciklą iki normalaus.

      Kiti žolelių ekstrakto ingredientai:

      chamonilla recutita (matricaria) žiedų ekstraktas; Monarda didyma lapų ekstraktas; origanium vulgare lapų ekstraktas; mentha rotundifolia lapų ekstraktas; Salvia officinalis (šalavijų) lapų ekstraktas; mentha viridis (šaltmėčių) lapų ekstraktas; melaleuca alternifolia (arbatmedžio) lapų ekstraktas; mentha piperita (pipirmėčių) lapų ekstraktas; lavendula angustifolia (levandų) žiedų ekstraktas; pelargonijos geltonosios dėmės ekstraktas.

      Kaip naudoti:

      1 – į tuščią buteliuką įpilkite stayve drėkinamąjį rožių toniką ir purškite kaip dulksna.

      2 - nuvalę odą, uždėkite toniko ant vatos diskelio ir nuvalykite oda.

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      STAYVE Drėkinamasis Rožinis Tonikas (290ml)

      Klientai taip pat pirko: